הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זה בסדר?

Government

משתמש פעיל
472
27
נק' מוניטין:
41
472
27
אני אוכל משו כמו 2400-2500 קלוריות כל יום ואני במסה (פלוס של 200-300).
ואני דוחס את כל האוכל עד 6-7 בערך ומשם לא אוכל עד איזור 1-2 בלילה (עובד כל הזמן הזה) והולך לישון. ככה שיוצא שאני בצום של 16 שעות. זה בסדר?
זה לא משנה מתי אני מכניס את כל הערכים שלי?
בזמן עבודה אני יכול לנשנש משו בקטנה או לשתות איזה קפה, לא יותר מזה.
לפעמים אפילו יוצא לי לקום בבוקר מוקדם (בימים שאני לא עובד) ולהכניס את כל הערכים שאני צריך עד איזור שעה 3-4 בצהריים ומשם לא אוכל יותר כלום.

אני אוכל משו כמו 2400-2500 קלוריות כל יום ואני במסה (פלוס של 200-300).
ואני דוחס את כל האוכל עד 6-7 בערך ומשם לא אוכל עד איזור 1-2 בלילה (עובד כל הזמן הזה) והולך לישון. ככה שיוצא שאני בצום של 16 שעות. זה בסדר?
זה לא משנה מתי אני מכניס את כל הערכים שלי?
בזמן עבודה אני יכול לנשנש משו בקטנה או לשתות איזה קפה, לא יותר מזה.
לפעמים אפילו יוצא לי לקום בבוקר מוקדם (בימים שאני לא עובד) ולהכניס את כל הערכים שאני צריך עד איזור שעה 3-4 בצהריים ומשם לא אוכל יותר כלום.

זה לא באמת עושה הבדל משמעותי, תאכל מתי שנוח לך.

עניין של נוחות.
העלו פה לא מזמן מחקר על עדיפות בין פריסת צריכת חלבון במשך היום לעומת בארוחה אחת ואין באמת הבדל משמעותי שצריך להדאיג אותך.

• פותח/ת השרשור
עניין של נוחות.
העלו פה לא מזמן מחקר על עדיפות בין פריסת צריכת חלבון במשך היום לעומת בארוחה אחת ואין באמת הבדל משמעותי שצריך להדאיג אותך.
אז אני יכול אפילו לדחוף את כל האוכל על הבוקר ולהיות בצום של 24 שעות?
הכל יעוכל?

אז אני יכול אפילו לדחוף את כל האוכל על הבוקר ולהיות בצום של 24 שעות?
הכל יעוכל?

כן לא אמורה להיות בעיה פיזיולוגית למיטב ידיעתי אבל אם אתה רוצה לדעת מבחינת עיכול אולי עדיף שתחכה לעוד תגובות, בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית