הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיי מדף של סארמס

• פותח/ת השרשור Nebula
  • פורסם בתאריך

Nebula

משתמש מתחיל
43
30
נק' מוניטין:
63
43
30
האם ידוע למישהו על אורך חיי מדף של סארמס?
ברשותי קפסולות LGD של Narrowslabs שנרכשו במאי 2019, הן עדיין אטומות ולא נפתחו, האם יש סיכוי שהן עוד טובות כביום היוולדן?

גוגל אומר 24 עד 48 חודשים, זה כללי לי מידי, אולי יש כאן מישהו עם תובנות ממקור ראשון?

תודה

אם נשמרו בתנאים מיטביים בהם יש מינימום חשיפה ללחות טמפרטורה ואור יענו מקום יבש ומוצל או אפילו היה בקירור אז יותר סיכוי ליותר זמן, ככל שהתנאים פחות טובים אז פחות..

בגדול ככל שזה יושב אצלך יותר זמן החומר הפעיל ששם יורד גם בשל העובדה שזה לא אבקה וזהו אלא זה מעורבב עם Rice flour או משהו אחר והריאקציות בין החומרים לאט לאט מורידות את ערכי החומר הפעיל

אם זה יעבוד, כן זה יעבוד, גם אחרי 3-4 שנים בהינתן תנאים טובים, פשוט ככל שעובר הזמן החומר הפעיל יורד

מה תכלס? לא יודע אם יש מישהו שיכול לענות במדויק לזה

• פותח/ת השרשור
אם נשמרו בתנאים מיטביים בהם יש מינימום חשיפה ללחות טמפרטורה ואור יענו מקום יבש ומוצל או אפילו היה בקירור אז יותר סיכוי ליותר זמן, ככל שהתנאים פחות טובים אז פחות..

בגדול ככל שזה יושב אצלך יותר זמן החומר הפעיל ששם יורד גם בשל העובדה שזה לא אבקה וזהו אלא זה מעורבב עם Rice flour או משהו אחר והריאקציות בין החומרים לאט לאט מורידות את ערכי החומר הפעיל

אם זה יעבוד, כן זה יעבוד, גם אחרי 3-4 שנים בהינתן תנאים טובים, פשוט ככל שעובר הזמן החומר הפעיל יורד

מה תכלס? לא יודע אם יש מישהו שיכול לענות במדויק לזה

החבילה מתחת למיטה מהרגע שהגיעה, נראה לי עוד במעטפה של הדואר כך שאור, לחות או טמפרטורה היא לא קיבלה.

היה לי ניסיון מאוד מוצלח איתם, אני אעבור בדיקות דם ואם הכל תקין אתחיל בסייקל חדש ונראה אם באמת יש שינוי בחומר הפעיל.

תודה רבה על התגובה אחי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית