הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הערכת אחוזי שומן

• פותח/ת השרשור Ohad625
  • פורסם בתאריך
אפשר להחליף כל תרגיל בתרגיל אחר אם אתה יודע מה ולמה אתה עושה.

חזה מתאושש מהר יותר. והמשקלים בגב וברגליים כבדים יותר ויותר קשים להתאוששות.
אבל גם את זה אפשר לשנות לפי הניסיון האישי.
אפשר להוסיף חזרות, אני מעדיף להוסיף חזרות אחרי שהמשקל כבר כבד, בסוף הבלוק. פשוט להוסיף לאט לאט, כל שבוע חזרה אחת או שתיים.
רגליים גם שריר יותר חזק מחזה ואולי אצלך הגב מרים יותר מהחזה אצלי לא וכתפיים בוודאות מרים פחות מחזה וגם אותו שמת רק 7
(חוץ מהנפח אני מסכים איתך)

רגליים גם שריר יותר חזק מחזה ואולי אצלך הגב מרים יותר מהחזה אצלי לא וכתפיים בוודאות מרים פחות מחזה וגם אותו שמת רק 7
(חוץ מהנפח אני מסכים איתך)
שריר חזק יותרמשריר אחר לא הכוונה מעשית, אלא פוטנציאלית.
לרגליים יש פוטנציאל כוח גדול יותר מחזה, ולגב יש פוטנציאל יותר מחזה, פשוט יש שם יותר שרירים, שרירים ארוכים יותר וכו'...
סקוואט ודדליפט הם עם הפוטנציאל התקדמות הגדולה ביותר, ולכן גם יכבידו הכי הרבה על מערכת העצבים, ולמרות שיש אנשים שחושבים שרצוי לעשות דדליפט פעם אחת בשבוע, אני לא מסכים.
חזה מתאושש מהר, אפשר להעמיס.
בכתפיים הצעתי תרגילים מבודדים שמתאוששים מהר, לכן העמסתי.
גב ממש משתתף בסקוואט ודדליפט, עוד עבודה עליו עלול להכשיל את הסקוואט והדדליפט.

הפחד הכי גדול בחדרי הכושר היום, זה להיות "פרייאר", שחלילה בטעות תעשה נפח גדול מידי.
מה יקרה אם הנפח גדול מידי? אובר טריינינג לא קורה למתאמן מתחיל, אז תתקדם בחודש מה שלוקח למישהו עם נפח פחות חודש ושבוע, והשקעת פי שתיים.
הפחד נובע לדעתי משינאה לתחום, וחשש להתאמץ יותר מידי בלי תמורה.

לדעתי, גם אם התאמנתי ולא התקדמתי בכלל, לפחות היה כיף.

אני מתמודד הרבה עם המתאמן שכבר שנתיים לא מתקדם, או ההוא שבטוח שהגנטיקה שלו דפוקה, ולמה? כי הוא פוחד מנפח, מעצימות, מלהתאמן מיותר, מלגמור את מערכת העצבים.

כשמתאמן מצליח להגיע לשיא המאמץ, וממש להתיש את עצמו באמת, אנחנו יכולים לחשוש מנפח מיותר, אבל כמה מתאמנים בכלל מכירים את הRM1 האמיתי שלהם? מי עשה פיק בכלל?

בקיצור, נפחים כמו קורטה וסמולוב ואפילו תוכניות מסוימות של ג'וני קנדיטו לא סתם מצליחים ברמה פסיכית, ופוצעים מתאמנים לא מנוסים. לא סתם רוב אלופי הארץ התאמנו אצל אליהו עם נפח שאתה לא מבין בכלל.

וגם לבילדניג, התאמנתי עם כמה מרי ישראל, נראה לך הם פחדו מנפח?

אני לא חושב שהנפח שנתת גבוה מידי אם כבר אני חושב שצריך להוסיף עוד קצת
🤣🤣🤣
אני רגיל לשמוע שהנפח שלי מוגזם, ועכשיו אני סוף סוף פוגש מישהו יותר מוגזם ממני.

תשמע, אני אוהב את הסגנון שלך, אבל קשה לי להאמין שהרבה אנשים ישרדו נפח גדול יותר כשהמשקלים מתחילים להיות כבד וקרוב לכשל. החימום מתחיל להיות ארוך, המנוחות גודלות, ורוב האנשים יעדיפו לברוח מהמכון אחרי שעה.
אבל למי שיש את הכוח המנטלי והרצון, בהחלט אפשר להוסיף נפח.

🤣🤣🤣

תשמע, אני אוהב את הסגנון שלך, אבל קשה לי להאמין שהרבה אנשים ישרדו נפח גדול יותר כשהמשקלים מתחילים להיות כבד וקרוב לכשל. החימום מתחיל להיות ארוך, המנוחות גודלות, ורוב האנשים יעדיפו לברוח מהמכון אחרי שעה.
שלח לי הודעה פרטית בבקשה

🤣🤣🤣

תוכנית לינארית של אלחנן.

מתי תבנה תוכנית לעם הפשוט ימקצוען

תוכנית לינארית של אלחנן.

מתי תבנה תוכנית לעם הפשוט ימקצוען
יש כל כך הרבה תוכניות מעולות שמסתובבים שם בחוץ, קשה כבר לחדש משהו.
כל תוכנית שאבנה תהיה מבוססת על חוכמתם של קודמיי.

אבל אולי יבוא יום ואכין משהו מעניין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית