מרפקים לא שווים בסקוואט

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
פתחתי פה על זה אשכול לפני כמה חודשים. זה עכשיו הפך להיות הרבה יותר משמעותי מפעם קודמת. אני לא יודע ממה זה נובע, אני מתאר לעצמי מגמישות, אבל השאלה איזה צד הוא הגמיש יותר. מרפק ימין גבוה בהרבה יותר ממרפק שמאל. ראיתי סרטון של סקוואט יוניברסיטי שאומר שהבעיה היא בחוזקה של מסובבי הכתף ולא בגמישות.
אשמח ממש לעזרה(אעלה לפה את הסרטון בקרוב) אם מישהו יודע מה לעשות/איך לתקן את זה/ ממה זה נובע

• פותח/ת השרשור
זה אשכרה נראה אותו דבר.
למה שלא תנסה היי באר סקוואט? אתה יודע איך לעשות את זה?

זה בסדר, בתנאי שתשאיר את הכתף למטה כמו שהוא מסביר בסרטון.

לא, זה לא עובד ככה. מוביליטי זה כוח בתנועה מלאה, זה לא גמישות וזה לא כוח לבד.

אני מאוד ממליץ לך לראות את הסרטונים ששיתפתי כאן לפני כן ולעבוד על המוביליטי של הכתפיים, אני הייתי צריך את זה דחוף, כי לא הצלחתי ליישר מפרק בסקוואט, והכתף שלי היה חסר גמישות, ועשיתי פשוט תרגיל אחד בסוף אימון כמה שבועות, והמוביליטי שלי השתפר פלאים והסקוטואט שלי עכשיו הרבה יותר יציב. עשיתי רק את התרגיל שהבחורה כאן עושה על הכדור עם המקל בידיים.

אחי, הכל בסדר, אנחנו מנסים לעזור אחרי הכלץ

דבר ראשון תעבור להיי באר סקוואט לדעתי ותראה סרטון טכניקה בזה.

לא תמיד צריך להוציא כסף על כל בעיה, אני סידרתי את הגמישות כתפיים בקלות ובמהירות מסרטונים וקריאה באינטרנט וספרים.
והאמת שגם דיברתי עם אנשיםפ שראיתי שמאוד גמישים על איך הם הגיעו לזה.

וברך ה' פיתחתי גמישות ותנועתיות מאוד טובה ביחס למה שהיה לי שהיה פשוט מזוויע.

אני אנסה לעשות היי באר, אבל לא חושב שיש לי מספיק מוביליות ברגליים כדי אפילו להתקרב לעומק טוב.

סבבה, אעשה את 2 התרגילים שאהרון מסקוואט יוניברסיטי המליץ עליהם קודם כל- לדעתך לעשות אותם אחרי כל אימון? או כל יום?
בנוגע לסרטון ששלחת, אם זה תרגיל מוביליטי וכו' זה סבבה לא לעשות את בזמן/ביום של אימון אלא בזמן אחרי אני מניח

לגבי היי באר, עומק, וגמישות

^ שים פלטות מתחת לעקבים או שתשים נעל ייעודית

זה יפתור לך בין רגע חצי מהבעיות של הגמישות אם עומק זה מה שמפריע לך

אני אנסה לעשות היי באר, אבל לא חושב שיש לי מספיק מוביליות ברגליים כדי אפילו להתקרב לעומק טוב.

סבבה, אעשה את 2 התרגילים שאהרון מסקוואט יוניברסיטי המליץ עליהם קודם כל- לדעתך לעשות אותם אחרי כל אימון? או כל יום?
בנוגע לסרטון ששלחת, אם זה תרגיל מוביליטי וכו' זה סבבה לא לעשות את בזמן/ביום של אימון אלא בזמן אחרי אני מניח
תתרגל מוביליטי כל יום. תתרגל טיפה מוביליטי מיד לפני אימון, זה יעזור לך לתרגיל עצמו, והרבה מאוד אחרי אימון כשהשריר חם.

• פותח/ת השרשור
.
צלעות פנימה.

כווץ את הבטן

סנטר כפול

וכך הלאה
Bolt תנסה לפני כל אימוני שלך וסתם אתה יודע לכיף לעשות wall angles.

נראה שאתה לא מצליח להפיק כוח בעזרת הרחב גבי בצד ימין ולכן המוט נופל לצד שמאל, למרות שרוב המשקל בפועל יושב על צד ימין.

Wall angle ספציפית כי זה מכניס אותך לאותו המנח שאתה רוצה להגיע אליו בסקוואט.

סבבה תודה! אני מרגיש שיש הרבה בא להשתפר בתרגיל זה קשה לי חחח
לגבי היי באר, עומק, וגמישות

^ שים פלטות מתחת לעקבים או שתשים נעל ייעודית

זה יפתור לך בין רגע חצי מהבעיות של הגמישות אם עומק זה מה שמפריע לך

יש לי כבר נעל ייעודית ועדיין מתקשה חח. תודה בכל מקרה

כן:P:
אגב, אתם ממליצים לעשות מספר מסויים של סטים ברצף? או למשל פעם אחת לפני אימון פעם בערב וכו'
@Whale
לא מכיר את תכנית האימונים שלך אבל בקיצור תעבוד ב1-3 חזרות לסט, ותשווה את נפח העבודה.

הדגש הוא סטאפ טוב, אפשר בין סט לסט לעשות מתיחות כמו שציינתי ולראות אם יש מגמת שיפור תוך כדי האימון
ובאותו האימון כמובן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית