הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנץ 135pr סקוואט 205pr 210 fail

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך

reemar

משתמש קבוע
1,709
1,115
נק' מוניטין:
1,952
1,709
1,115
תעירו על כל דבר בטכניקה מצדי עד שיהיה מושלם לרמת החיידק ותגידו לי כל הכבוד אוקיי אז הנה

Streamable Video
180 נקי

Streamable Video
205 נקי

Streamable Video
210 כושל a

Streamable Video
210 כושל b

Streamable Video
135 בנץ חסר עדיין לג דרייב ומיקום כתפיים לא טוב אבל המשקל עלה

מ.ג 97 לפני האימון שלעיל

ו פיזיקס עדכני, הכל באינסטה, מי שיעקוב תשרה עליו הברכה ויזכה להרבה שמחה ונחת רוח בכל ימי חייו
Login • Instagram

IMG_20200810_152319_126.jpg IMG-20200810-WA0092.jpeg
מה אומרים?
@kotzer אשמח תתקן לי בכותרת ל135 בנץ, יום יבוא וגם 235 על הבנץ יהיה נחלת חלקי אמן

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה באמת לא מבין על מה אני מדבר?
סבבה אתה חושב זה סקוואט פח

בא דבר איתי תכלס מה אפשר לעשות כדי לשפר אותו למה קורה מה, ממתי מתחיל הכשל

משהו

אתה דיברת כלום, מה יש להבין, איך אני יכול להתקדם ולהשתפר על סמך מה שאמרת, ואז אתה עוד מביא לי משפטים של מורים מה אתה לא מבין על מה אני מדבר, מה נסגר אחי

סבבה אתה לא אוהב את הסקוואט, מה אפשר לעשות כדי לשפר שם עמדות?

על מה לשים דגש מה התאקלים, בוא תעזור אם הכוונות שלך טובות, אם באלך להטיל ארס וללכת אתה מצליח מצויין אבל זה לא עוזר לי להשתפר.

סבבה אתה חושב זה סקוואט פח

בא דבר איתי תכלס מה אפשר לעשות כדי לשפר אותו למה קורה מה, ממתי מתחיל הכשל

משהו

אתה דיברת כלום, מה יש להבין, איך אני יכול להתקפד ולהשתפר על סמך מה שאמרת, ואז אתה עוד מביא לי משפטים של מורים מה אתה לא מבין על מה אני מדבר, מה נסגר אחי

סבבה אתה לא אוהב את הסקוואט, מה אפשר לעשות כדי לשפר שם עמדות?

על מה לשים דגש מה האקלים, בוא תעזור אם הכוונות שלך טובות, אם באלך להטיל ארס וללכת אתה מצליח מצויין אבל זה לא עוזר לי להשתפר.
הסקוואט היה סבבה לגמרי אם היד שלך הייתה על המוט, עומק טוב, רק לא הבנתי למה היית צריך שהיד שלך תרים אותך עם הכלוב, סקוואט לא עובד ככה, כל השאר לא נראה רע

• פותח/ת השרשור
אתה באמת לא מבין על מה אני מדבר? היד שלך אמורה להיות על המוט ולא מתעסקת בלהרים את עצמך בעזרת הכלוב, אתה יודע..
ב210?
כן אבל איבדתי שם יציבות, כן, צריך להפעיל כוח ולהילחם במקום צ'יטים כמו שעשיתי

אבל העדפתי את זה ע"פ לקרוס קדימה עם המשקל

אתה צודק, מה הלאה?

ומה לגבי ה205, לא הבנתי
הסקוואט היה סבבה לגמרי אם היד שלך הייתה על המוט, עומק טוב, רק לא הבנתי למה היית צריך שהיד שלך תרים אותך עם הכלוב, סקוואט לא עובד ככה, כל השאר לא נראה רע
אני חושב שהיה כשל מסויים באחד הרגליים שגרם לגוף שלי באינסטינקט לעשות את זה

אני גם לא מעוניין שזה יקרה ואני לא חושב שזה נעשה במכוון אלא זה פועל נלווה של כשל קודם, אולי הפעלה לא נכונה של היפ רוטטור כיווץ לא טוב, בחירת זוויות לא טובה ברגליים, משהו..

מעוניין לדעת מאיפה זה בא

ב210?

אתה צודק, מה הלאה?

ומה לגבי ה205, לא הבנתי
עשית את אותו הדבר בדיוק ב205
ב210?

אתה צודק, מה הלאה?

ומה לגבי ה205, לא הבנתי
ב210?

אתה צודק, מה הלאה?

ומה לגבי ה205, לא הבנתי

אני חושב שהיה כשל מסויים באחד הרגליים שגרם לגוף שלי באינסטינקט לעשות את זה

אני גם לא מעוניין שזה יקרה ואני לא חושב שזה נעשה במכוון אלא זה פועל נלווה של כשל קודם, אולי הפעלה לא נכונה של היפ רוטטור כיווץ לא טוב, בחירת זוויות לא טובה ברגליים, משהו..
ב205 גם שמת את היד על הכלוב, כנראה היה לך את זה בכל מקרה אבל להבא אלא אם כן אתה נכשל : ידיים על המוט ולא עוזרות לך, פשוט. או שתביא ספוטר כל אידיוט יכול לשמור אם תסביר לו שנייה איך.

ואחלה בנץ

• פותח/ת השרשור
יש לי סרטון נוסף שעשיתי כמה שניות אחרי ולפני וזה 180 וגם 210 עם היד גם 🤢

אנסה להעלות אותם כדי שיהיה אפשר להגיד לי מה צריך לשים דגש כדי שלא יהיה תאקלים

ומה לגבי הבנץ?
זה ה205 שעלה נקי, היה לי טעות בסרטונים שהעלתי
הנה 205:

Streamable

וה180
Streamable

טעות שלי, הבאתי סרטונים לא טובים במקום לעלות את ה205 נקי בגלל זה הסתבכתי עם מה שאמרת סורי
@Shem

נערך לאחרונה:
תכלס די טוב.
מה אתה יכול לעשות להשתפר?
פשוט לא לנסות PRים תמיד, להתאמן תמיד עם משקל נמוך יותר כדי להתקדם בכוח ולא תמיד רק למדוד כוח.

• פותח/ת השרשור
תכלס די טוב.
מה אתה יכול לעשות להשתפר?
פשוט לא לנסות PRים תמיד, להתאמן תמיד עם משקל נמוך יותר כדי להתקדם בכוח ולא תמיד רק למדוד כוח.
עשיתי את זה תקופה, ואז המשקלים שניסיתי היום עלו כמו מים

אבל היה כמה פאקים בטכניקה שהכח שלכאורה התקדמתי בו כיסה עליהם ואם הם היו מכוסים הפאקים בטכניקה אז היה אפשר להרים שם משקל יותר כבד

אתה צודק אחי וזה שתקופה לא עשיתי PR בסקוואט פתאום עשיתי וכוח לא היה שם אישו אלא טכניקה
אין לי שם בעיה של כניסה לא טובה לסטאפ של הראק או ppt או apt?

או שכל אלה בכלל קרו בגלל חוסר כיווץ אידיאלי בגב תחתון

יש לי סרטון נוסף שעשיתי כמה שניות אחרי ולפני וזה 180 וגם 210 עם היד גם 🤢

אנסה להעלות אותם כדי שיהיה אפשר להגיד לי מה צריך לשים דגש כדי שלא יהיה תאקלים

ומה לגבי הבנץ?
זה ה205 שעלה נקי, היה לי טעות בסרטונים שהעלתי
הנה 205:

Streamable

וה180
Streamable

טעות שלי, הבאתי סרטונים לא טובים במקום לעלות את ה205 נקי בגלל זה הסתבכתי עם מה שאמרת סורי
@Shem
אני מאשר את ה205 השני

עשיתי את זה תקופה, ואז המשקלים שניסיתי היום עלו כמו מים

אבל היה כמה פאקים בטכניקה שהכח שלכאורה התקדמתי בו כיסה עליהם ואם הם היו מכוסים הפאקים בטכניקה אז היה אפשר להרים שם משקל יותר כבד

אתה צודק אחי וזה שתקופה לא עשיתי PR בסקוואט פתאום עשיתי וכוח לא היה שם אישו אלא טכניקה
אין לי שם בעיה של כניסה לא טובה לסטאפ של הראק או ppt או apt?

או שכל אלה בכלל קרו בגלל חוסר כיווץ אידיאלי בגב תחתון
אני חושב שהרבה מהAPT וPPT זה דבר מומצא אצל אנשים, הכל טוב, זה לא נראה לי בעיה, מנח הגב מתאים להיי באר שאתה עושה.

לדעתי לאו באר סקוואט יעזור לך לכווץ יותר את הגוף, זה הרי קרוב יותר לדדליפט במנח הגב שלו, ויותר קל לכווץ בדדליפט לדעתי.

ודרך אגב, שכחתי לציין אחלה פיזיק:161bd:

• פותח/ת השרשור
אני מאשר את ה205 השני
המוט עלה והחזרה נחשבת, השאלה איך היה אפשר לשנות בו כמה דברים כדי שהוא היה נראה יותר טוב, יש לך רעיונות?
אני חושב שהרבה מהAPT וPPT זה דבר מומצא אצל אנשים, הכל טוב, זה לא נראה לי בעיה, מנח הגב מתאים להיי באר שאתה עושה.

לדעתי לאו באר סקוואט יעזור לך לכווץ יותר את הגוף, זה הרי קרוב יותר לדדליפט במנח הגב שלו, ויותר קל לכווץ בדדליפט לדעתי.

ודרך אגב, שכחתי לציין אחלה פיזיק:161bd:
לואו בר זה לתת יותר היפ הינג מאשר היי
ולשבת אחורה במקום למטה?
וכמובן לשים את המוט עוד טיפה למטה..??

אגב שאני עושה hi איפה שאני שם את הידיים והמוט, הפוזיציה תקינה? והאנרק שלי בסדר?
יאח תודה על הפרגונים

לואו בר זה לתת יותר הים הינג מאשר היי
ולשבת אחורה במקום למטה?
אני לא יודע מה זה "הים הינג".
לא יודע אם זה לשבת אחורה, במובן מסוים כן, אבל בשני הווריאציות משקל המוט יהיה במרכז הרגל, כך שאין הרבה הבדל.
אגב שאני עושה hi איפה שאני שם את הידיים והמוט, הפוזיציה תקינה? יאח תודה על הפרגונים
אני חושב שכן.

היפ הינג' זה שנשענים על ההמסטרינג מקווה שאני מגדיר את זה נכון
לא משנה היי באר או לאו באר, אתה תמיד עובד עם שני הצירים של הגוף, המותן והברכיים, תמיד.

בהיי באר הטורסו יותר זקוף והעומס יותר על הברכיים, אז קריטי לרדת בו עמוק, ולא להניח משקל כבד מידי ולרדת מעט, זה עומס יתר לברכיים.

בלואו באר הטורסו יותר קדימה כמו דדליפט, העומס יותר על האגן מאשר הברכיים, לכן כאן יהיה קשה יותר לרדת עמוק, ולכן ממש מתחת מקביל יהיה מספיק ואידיאלי לתרגיל.

בגלל שהמותן יותר חזק מהברכיים, הלואו באר הוא עדיף בהרבה, ומתאים לגוף יותר. וזה כן משתמש יותר מהמסטרינג, כי הוא משתמש ביותר שרירים ברגל בגלל הטכניקה.

• פותח/ת השרשור
חשבתי שהי באר יותר אידיאלי לפיתוח גוף ולואו מאפשר יותר משקל כי אפשר לנצל את הכח של הגב שם יותר, טעיתי?

ואתה ממליץ לי על לואו כדי ללמוד להשתמש בכח של הגב הזה לצורך כיווץ אידיאלי בסופו של דבר בסקוואט הי

חשבתי שהי באר יותר אידיאלי לפיתוח גוף ולואו מאפשר יותר משקל כי אפשר לנצל את הכח של הגב שם יותר, טעיתי?
השאלה מה אתה מפתח בגוף.
אם אתה מפתח קוואדס רק, כן HB עדיף, וכנראה שסוליה עם עקב וירידה סופר עמוקה עוד יותר עדיפה, או בכלל BELT SQUAT או לג פרס.
אם אתה מפתח רגל בכללי, כולל ישבן והמסטרינג, הלואו באר מעולה.

אם אתה מנסה לבודד ובכך להגביר התאוששות, שום סקוואט קלאסי כנראה לא הכי טוב, אלא מכשירים, ופרונט סקוואט וRDL.

הסקוואט נראה טוב מאוד, יש עומק ואתה עולה מהבור יפה מאוד. בבנץ מרגיש שאתה ממש flat על הספה. אולי זה בגלל זווית הצילום, אבל עושה רושם שאתה לא יוצר קשת ואין מתח בגוף וגם חזר לג דרייב. עם כל זאת הבאת 135 קילו אז שאפו אין מה להגיד, משקלים יפים מאוד!.

יש לך גוף פצצה, אתה 97 קילו וחטוב, אבל בחיאת תעשה סדר בחדר שלך, איזה בלאגן עשית לי כאב בעיניים.

דבר אחרון, תעשה לי סדר- אתה זה אותו משתמש בשם סייקל טלפון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית