הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנץ 135pr סקוואט 205pr 210 fail

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך

reemar

משתמש קבוע
1,709
1,115
נק' מוניטין:
1,952
1,709
1,115
תעירו על כל דבר בטכניקה מצדי עד שיהיה מושלם לרמת החיידק ותגידו לי כל הכבוד אוקיי אז הנה

Streamable Video
180 נקי

Streamable Video
205 נקי

Streamable Video
210 כושל a

Streamable Video
210 כושל b

Streamable Video
135 בנץ חסר עדיין לג דרייב ומיקום כתפיים לא טוב אבל המשקל עלה

מ.ג 97 לפני האימון שלעיל

ו פיזיקס עדכני, הכל באינסטה, מי שיעקוב תשרה עליו הברכה ויזכה להרבה שמחה ונחת רוח בכל ימי חייו
Login • Instagram

IMG_20200810_152319_126.jpg IMG-20200810-WA0092.jpeg
מה אומרים?
@kotzer אשמח תתקן לי בכותרת ל135 בנץ, יום יבוא וגם 235 על הבנץ יהיה נחלת חלקי אמן

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
@reemar
ספר לנו על התוכנית שלך
3 פעמים בשבוע ייהרג ובל יעבור

מוגבל כל אימון לשעה וחצי בשל הקפסולות של הקורונה, אחרי אימון סאונה 12 דקות, מתיחות בבריכה והביתה

פעם a פעם b
ABA BAB

כאשר
A חזה רגליים יד אחורית
B גב כתפיים יד קדמית

כאשר בכל האימונים יש גם פיצפקייעס בטן אובליקס שטויות כאלה

זה על קצה המזלג

נפח נפח נפח נפח פה ושם ניסויים PR וכאלה כדי לתת לסיבים האדומים הרגשה טובה

3 פעמים בשבוע ייהרג ובל יעבור

מוגבל כל אימון לשעה וחצי בשל הקפסולות של הקורונה, אחרי אימון סאונה 12 דקות, מתיחות בבריכה והביתה

פעם a פעם b
ABA BAB

כאשר
A חזה רגליים יד אחורית
B גב כתפיים יד קדמית

כאשר בכל האימונים יש גם פיצפקייעס בטן אובליקס שטויות כאלה

זה על קצה המזלג

נפח נפח נפח נפח פה ושם ניסויים PR וכאלה כדי לתת לסיבים האדומים הרגשה טובה
מה עם מספר סטים וחזרות? תרגילים? משקל עבודה? ובכמה אתה מתקדם במשקלי עבודה בכל אימון או שבוע?

• פותח/ת השרשור
מה עם מספר סטים וחזרות? תרגילים? משקל עבודה? ובכמה אתה מתקדם במשקלי עבודה בכל אימון או שבוע?
לאחרונה ההתקדמות שלי הייתה קצת מוזרה אבל פה ושם שם לב שנתקע ודוחק בעצמי קצת מעלה במשקלים

הורדתי רמה במשקלים בכל התרגילים כדי להשקיע יותר בטכניקה והקטע שהאימון שעה וחצי ויש לי מלא תרגילים קשוח

אתה רוצה פירוט מלא של מה אני עושה כל אימון?

אגב לא כל אימון מספיק את הכל אז שם את התרגילים הגדולים בהתחלה כדי שלפחות יהיה אותם

נגיד היום היה מישהו שעשה סקוואט 150 משהו כזה אז נכנסתי לו בסטים כמה חזרות בלי חימום למרות שזה לא יום רגליים

כדי שייתן לי דגשים, זה בא בטוב דווקא

אני לא צריך פירוט של התוכנית שלך, פשוט מי שביקש כנראה מצפה לפירוט של התוכנית.

• פותח/ת השרשור
A
טיפה חימום לרגליים
סקוואט 3*12 ואז סט התשה בפחות משקל, לפעמים החזרות מחולקות לסינגלים ולא רצופים אבל העיקר הנפח בסופו של דבר ושכל חזרה תשבור מקובל
לג קורל בעמידה כל המכונה 12*3 רגל רגל בנפרד, לא צמיד יש זמן
לג פרס הרבה משקל 12*3
לג פרס תאומים 12*3 ואז רגל רגל עד כשל במשקל יותר נמוך
האלה של פתיחת סגירת רגלים כל המכונה 12 חזרות מצע שזורם מבחינת הזמן

חזה:
בנץ 12*3 ואז דמבלים 12*3 לפעמים זה נראה כמו 5*5 תלוי בזמן וסובלנות
חזה בשיפוע 8-12*3
חזה קבלים עד כשל מתי שיש זמן באימון פעם הייתי עושה פרפר כבד בשיפוע שלילי אבל הזמן קשוח לזה

לחיצה צרפתית 12*3
קיקבק 12*3 אם יש זמן

בכל האימונים על בסיס זמן פנוי:
FACEPULL
בטן במכונה כל המכונה 12*3
אובליקס להתנדנד עם פלטות 12*3
פולאובר
תרגילי גמישות או בבריכה להמסטרינג בעיקר
שווה דקירה לפחות
בקטע טוב הוא נח בין הסטים אני לא מחליף לו את המשקלים ואומרים דגשים אחד לשני למה לא
B
חתירה כל המכונה 12*3 ולפעמים מוסיף עוד איזה דרופ סט או יד יד להוציא עוד קצת מיץ
פולי מלמעלה
משיכת קבל לבטן בישיבה
סופר סט עם ה2 תרגילים למעלה כדי לחסוך זמן
דד רומני 6-12*3 תלוי כמה כוח בעיקר סובלנות יש סוף אימון

פרס
פרס צר בדמבלים בישיבה
Fly אופקי
חתירה אופקית
-2 התרגילים למעלה לכתף אחורית נראה לי עם הראש מונח על מגבת על ספסל יושב עם היפ הינג מי שמכיר

W 12*3
פטישים 12*3 בהתבסס על זמן פנוי

ומה שאמרתי בתגובה הקודמת שמשתדל לדחוף בכל האימונים

בקטע טוב הוא נח בין הסטים אני לא מחליף לו את המשקלים ואומרים דגשים אחד לשני למה לא
צחקתי
האמת שנשמע אחלה גבר

אף פעם לא אמרתי למישהו לא להיכנס איתי (גם אם מוריד/מעלה)

• פותח/ת השרשור
אני לא צריך פירוט של התוכנית שלך, פשוט מי שביקש כנראה מצפה לפירוט של התוכנית.
פה ושם עושה שטויות אן מנסה תרגילים חדשים אבל משתדל להיות נאמן ולהספיק כמה שיותר מ התוכנית

תמיד אומרים לי שם לא לרוץ

פה ושם עושה שטויות אן מנסה תרגילים חדשים אבל משתדל להיות נאמן ולהספיק כמה שיותר מ התוכנית

תמיד אומרים לי שם לא לרוץ
לא שאלתי אותי מה אני חושב על התוכנית שלך, אבל רק אזרוק שזה לא בדיוק נשמע כמו תוכנית אלא כמו רוטין ושעשוע.

• פותח/ת השרשור
לא שאלתי אותי מה אני חושב על התוכנית שלך, אבל רק אזרוק שזה לא בדיוק נשמע כמו תוכנית אלא כמו רוטין ושעשוע.
שאלת על פירוט מה אני עושה באימון

אם אתה מחפש שאני אגיד לך מה התוכנית כאילו מבחינת טיימליין איך אני מתכנן התקדמות במשקלים ומתי מגיע זמן ל דילואוד וכדומה אז תשאל ככה

בכל מקרה בילדינג זה עולם אחר מאשר כוח
אין לי שם יותר מדי זמן לשעשוע, זה די נדיר שדה קורה אבל כיף

אם אתה מחפש שאני אגיד לך מה התוכנית כאילו מבחינת טיימליין איך אני מתכנן התקדמות במשקלים ומתי מגיע זמן ל דילואוד וכדומה אז תשאל ככה

לך תתאמן במכון אמיתי

A
טיפה חימום לרגליים
סקוואט 3*12 ואז סט התשה בפחות משקל, לפעמים החזרות מחולקות לסינגלים ולא רצופים אבל העיקר הנפח בסופו של דבר ושכל חזרה תשבור מקובל
לג קורל בעמידה כל המכונה 12*3 רגל רגל בנפרד, לא צמיד יש זמן
לג פרס הרבה משקל 12*3
לג פרס תאומים 12*3 ואז רגל רגל עד כשל במשקל יותר נמוך
האלה של פתיחת סגירת רגלים כל המכונה 12 חזרות מצע שזורם מבחינת הזמן

חזה:
בנץ 12*3 ואז דמבלים 12*3 לפעמים זה נראה כמו 5*5 תלוי בזמן וסובלנות
חזה בשיפוע 8-12*3
חזה קבלים עד כשל מתי שיש זמן באימון פעם הייתי עושה פרפר כבד בשיפוע שלילי אבל הזמן קשוח לזה

לחיצה צרפתית 12*3
קיקבק 12*3 אם יש זמן

בכל האימונים על בסיס זמן פנוי:
FACEPULL
בטן במכונה כל המכונה 12*3
אובליקס להתנדנד עם פלטות 12*3
פולאובר
תרגילי גמישות או בבריכה להמסטרינג בעיקר

B
חתירה כל המכונה 12*3 ולפעמים מוסיף עוד איזה דרופ סט או יד יד להוציא עוד קצת מיץ
פולי מלמעלה
משיכת קבל לבטן בישיבה
סופר סט עם ה2 תרגילים למעלה כדי לחסוך זמן
דד רומני 6-12*3 תלוי כמה כוח בעיקר סובלנות יש סוף אימון

פרס
פרס צר בדמבלים בישיבה
Fly אופקי
חתירה אופקית
-2 התרגילים למעלה לכתף אחורית נראה לי עם הראש מונח על מגבת על ספסל יושב עם היפ הינג מי שמכיר

W 12*3
פטישים 12*3 בהתבסס על זמן פנוי

ומה שאמרתי בתגובה הקודמת שמשתדל לדחוף בכל האימונים

פרפר בשיפוע שלילי, יש לך את זה ביותר מונפץ ולא מועיל?

השייפ שלך מעולה והביצועים נפלאים אבל קשה לקחת ממך אינדיקציה לעבודה נכונה.

• פותח/ת השרשור
פרפר בשיפוע שלילי, יש לך את זה ביותר מונפץ ולא מועיל?

השייפ שלך מעולה והביצועים נפלאים אבל קשה לקחת ממך אינדיקציה לעבודה נכונה.
ביקשתי מהמאמן חדר כושר תרגיל בדביל לחדד קצת חזה תחתון וזה מה שהוא נתן אבל הדגש היה להתרכז בשלב של המתיחה
היה נכון לזמנו, בנאדם צריך להתאמן לפי מה שהוא עוד לו ולא לעשות קופי פי סט לאדם אחר

כמה חודשים טובים אגב שלא עשיתי פרפר בשיפוע שלילי אם תרצה, זה לא חלק מתוכנית האימונים שלי כיום, לכך התכוונתי במזמן יאח

חוץ מזה תודה
לך תתאמן במכון אמיתי
בנתיים מצליח להניב תוצאות ממה שיש ואחי קצת פחות רעל בתגובות שלך אני אעריך את זה תודה

ביקשתי מהמאמן חדר כושר תרגיל בדביל לחדד קצת חזה תחתון וזה מה שהוא נתן אבל הדגש היה להתרכז בשלב של המתיחה
היה נכון לזמנו, בנאדם צריך להתאמן לפי מה שהוא עוד לו ולא לעשות קופי פי סט לאדם אחר

כמה חודשים טובים אגב שלא עשיתי פרפר בשיפוע שלילי אם תרצה, זה לא חלק מתוכנית האימונים שלי כיום, לכך התכוונתי במזמן יאח

חוץ מזה תודה

בנתיים מצליח להניב תוצאות ממה שיש ואחי קצת פחות רעל בתגובות שלך אני אעריך את זה תודה

קח אחי אל תבזבז את הזמן על שטויות.

ואני מקווה שהוציאו את המאמן חדר כושר הזה לחל״ת.

חוץ מזה תודה

איזה רעל אחי? אתה במכון של כוסיות, האנרגיה לא תואמת אליך, לך למכון אחר אתה תפיק תוצאות יותר טובות

• פותח/ת השרשור
איזה רעל אחי? אתה במכון של כוסיות, האנרגיה לא תואמת אליך, לך למכון אחר אתה תפיק תוצאות יותר טובות
בקטע הזה אתה צודק
אבל פעם הייתי שם במיינדסט מתאים וזה לא הפריע לי

אגב פה ושם די נדיר יש אנשים חזקים שם ואז כיף להריץ אימון ויש אווירה אבל הכל נדפק ע"פ הקורונה והרוב שם זקנים

מה שכן טוב זה שהראק בד"כ פנוי שזה יתרון מאוד טוב

טכניקה סבירה, ותוכנית סבירה ואתה מרים משקל יפה, יש לא מעט מאמנים שיוציאו ממך אלוף אמיתי עם טכניקה ותוכנית טובה יותר.

אולי תפנה לאליהו הנקין מתישהו, אתה תרוויח הרבה ממנו אם הוא יסכים לאמן אותך (יש לא פרוטוקול מוזרקים, לא כולם מתקבלים).

• פותח/ת השרשור
טכניקה סבירה, ותוכנית סבירה ואתה מרים משקל יפה, יש לא מעט מאמנים שיוציאו ממך אלוף אמיתי עם טכניקה ותוכנית טובה יותר.

אולי תפנה לאליהו הנקין מתישהו, אתה תרוויח הרבה ממנו אם הוא יסכים לאמן אותך (יש לא פרוטוקול מוזרקים, לא כולם מתקבלים).
לא הבנתי את המשפט האחרון שבסוגריים
ף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית