הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

בנץ 135pr סקוואט 205pr 210 fail

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך

reemar

משתמש קבוע
1,709
1,115
נק' מוניטין:
1,952
1,709
1,115
תעירו על כל דבר בטכניקה מצדי עד שיהיה מושלם לרמת החיידק ותגידו לי כל הכבוד אוקיי אז הנה

Streamable Video
180 נקי

Streamable Video
205 נקי

Streamable Video
210 כושל a

Streamable Video
210 כושל b

Streamable Video
135 בנץ חסר עדיין לג דרייב ומיקום כתפיים לא טוב אבל המשקל עלה

מ.ג 97 לפני האימון שלעיל

ו פיזיקס עדכני, הכל באינסטה, מי שיעקוב תשרה עליו הברכה ויזכה להרבה שמחה ונחת רוח בכל ימי חייו
Login • Instagram

IMG_20200810_152319_126.jpg IMG-20200810-WA0092.jpeg
מה אומרים?
@kotzer אשמח תתקן לי בכותרת ל135 בנץ, יום יבוא וגם 235 על הבנץ יהיה נחלת חלקי אמן

נערך לאחרונה:
יש מצב שאתה מרחיב על זה?
מה עומד מאחורי זה?
אתה יכול לדבר איתו ישירות, זה עניין שלו.

למיטב הבנתי, וזה הדעה שלי כמאמן, ואני מקווה שאני לא אומר דברים בשמו שהוא לא מסכים איתם.
אני לא מסכים עם עניין הסטרואידים, ואני נמנע מלאמן מוזרקים כעיקרון, כי אני לא רוצה לעודד את זה, ואני דתי ולא רוצה לתת יד לדבר שאני מאמין שמזיק ולא טוב. והוא לא פחות אנטי חומרים ממני.

הוא בעיקרון לא מאמן מוזרקים, אבל אימן המון מוזרקים שרצו רק לעבוד על בנץ', כמו בוכניק, יגאל מוטדה ועוד כמה אלופים בבנץ', אבל רק בנץ' ולא תרגילים בכללי.
כששאלתי אותו למה הוא מאמן מוזרקים בנץ' הוא משך בכתפיו, אז אני לא יודע למה הוא מאמן בנץ', אבל זה כרגע הגישה שלו למיטב הבנתי.

למיטב הבנתי, וזה הדעה שלי כמאמן, ואני מקווה שאני לא אומר דברים בשמו שהוא לא מסכים איתם.
אני לא מסכים עם עניין הסטרואידים, ואני נמנע מלאמן מוזרקים כעיקרון, כי אני לא רוצה לעודד את זה, ואני דתי ולא רוצה לתת יד לדבר שאני מאמין שמזיק ולא טוב. והוא לא פחות אנטי חומרים ממני.

הוא בעיקרון לא מאמן מוזרקים, אבל אימן המון מוזרקים שרצו רק לעבוד על בנץ', כמו בוכניק, יגאל מוטדה ועוד כמה אלופים בבנץ', אבל רק בנץ' ולא תרגילים בכללי.
כששאלתי אותו למה הוא מאמן מוזרקים בנץ' הוא משך בכתפיו, אז אני לא יודע למה הוא מאמן בנץ', אבל זה כרגע הגישה שלו למיטב הבנתי.
שמע אני בהלם שהוא ברסלב, הרצתי עליו חיפוש.
באמת שלא ציפיתי.
נפל לי האסימון ברגע שאמרת שאתה דתי, אולי בגלל זה אתה ככה מעריץ אותו גם:s49:

שמע אני בהלם שהוא ברסלב, הרצתי עליו חיפוש.
באמת שלא ציפיתי.
נפל לי האסימון ברגע שאמרת שאתה דתי, אולי בגלל זה אתה ככה מעריץ אותו גם:s49:
הוא לא בדיוק ברסלב, הוא אדם דתי עם ראש על הכתפיים שהולך על פי ההלכה והקב"ה. קשה להכניס אותו לקופסה, כי הוא פשוט לא כזה.
הכרתי אותו כשהוא רק דרך במכון כושר לראשונה בחייו, והוא פשוט כישרון ומורה לחיים.

לפני שנתיים פלוס פניתי אליו לראשונה כמתאמן, והוא הדריך אותי שנתיים והביא אותי למקומות הכי גבוהים שלי, לימד אותי כל מה שאני יודע על פאוורליפטינג, וכמובן שהכניס בזה את חוכמתו הרבה בטאי צ'י ובכללי.

הוא המאמן הכי טוב שאני מכיר.

זה לא קשור להיותו דתי, אני גם די מעריץ את שי גולטמן, מרק לפגוש אותו והמתאמנים שלו בתחרויות. המתאמנים שלו פצצות, והוא מאמן פצצה ומאוד נחמד.

אולי בתור אחד שמתאמן במכוני כושר לגברים בלבד יצא לי הכי פרקטי להכיר את אליהו, אבל זה לא הדת או המגזר שלו, הוא הרבה יותר גדול מהמשבצת שאתה מכניס אותו, תשאל כל מי שמכיר אותו, נכון @nlr666 ?

😉✌️
הוא לא בדיוק ברסלב, הוא אדם דתי עם ראש על הכתפיים שהולך על פי ההלכה והקב"ה. קשה להכניס אותו לקופסה, כי הוא פשוט לא כזה.
הכרתי אותו כשהוא רק דרך במכון כושר לראשונה בחייו, והוא פשוט כישרון ומורה לחיים.

לפני שנתיים פלוס פניתי אליו לראשונה כמתאמן, והוא הדריך אותי שנתיים והביא אותי למקומות הכי גבוהים שלי, לימד אותי כל מה שאני יודע על פאוורליפטינג, וכמובן שהכניס בזה את חוכמתו הרבה בטאי צ'י ובכללי.

הוא המאמן הכי טוב שאני מכיר.

זה לא קשור להיותו דתי, אני גם די מעריץ את שי גולטמן, מרק לפגוש אותו והמתאמנים שלו בתחרויות. המתאמנים שלו פצצות, והוא מאמן פצצה ומאוד נחמד.

אולי בתור אחד שמתאמן במכוני כושר לגברים בלבד יצא לי הכי פרקטי להכיר את אליהו, אבל זה לא הדת או המגזר שלו, הוא הרבה יותר גדול מהמשבצת שאתה מכניס אותו, תשאל כל מי שמכיר אותו, נכון @nlr666 ?

ברור, שלא תבין אותי לא נכון אני חושב שזה יותר משובח לראות אדם כזה, לפחות בחיי היום יום שלי.

תפתח לו דף אינסטגרם שיהיה אושייה

😉✌️

ברור, שלא תבין אותי לא נכון אני חושב שזה יותר משובח לראות אדם כזה, לפחות בחיי היום יום שלי.

תפתח לו דף אינסטגרם שיהיה אושייה
אתה פשוט לא מכיר את אליהו, הוא צנוע ולא צריך שיכירו את השם שלו בכלל.
כשניסיתי להציע לו לעשות משהו רציני יותר לפאוורליפטינג בירושלים, הוא פשוט ציטט עבורי את מעשיות החסידים הקדמונים שברגע שזה פופולרי וגדול, יורד כל הערך והחשיבות של התחום.

אי אפשר להסביר מי זה אליהו, תקפוץ פעם לירושלים ותכיר סגנון בן אדם שאתה לא הכרת,

אתה פשוט לא מכיר את אליהו, הוא צנוע ולא צריך שיכירו את השם שלו בכלל.
כשניסיתי להציע לו לעשות משהו רציני יותר לפאוורליפטינג בירושלים, הוא פשוט ציטט עבורי את מעשיות החסידים הקדמונים שברגע שזה פופולרי וגדול, יורד כל הערך והחשיבות של התחום.

אי אפשר להסביר מי זה אליהו, תקפוץ פעם לירושלים ותכיר סגנון בן אדם שאתה לא הכרת,
חובה, בטוח אלמד דבר או שניים.

חובה, בטוח אלמד דבר או שניים.
תגיד לי מתי, ניפגש שם יחד, אני תמיד קופץ על סיבה לקפוץ לשבת עם אליהו בירושלים. עבר כמעט 3 שבועות מאז פעם האחרונה שלי:sarcastic:

אתה כבר לא מתאמן שלו?
לא, היה קשה לי להגיע לירושלים קבוע, והרגשתי שאני לומד ומקבל הכי הרבה פנים מול פנים, אז כרגע אני מתאמן עצמאי כבר כמעט שנה ומתקדם לא רע. אבל אם יתאפשר לי, אחזור להתאמן אצלו בשניה.
ואני תמיד מתיעץ איתו, ומה שאני מתאמן כרגע זה בכוונתו ובהתיעצותו.

לא, היה קשה לי להגיע לירושלים קבוע, והרגשתי שאני לומד ומקבל הכי הרבה פנים מול פנים, אז כרגע אני מתאמן עצמאי כבר כמעט שנה ומתקדם לא רע. אבל אם יתאפשר לי, אחזור להתאמן אצלו בשניה.
ואני תמיד מתיעץ איתו, ומה שאני מתאמן כרגע זה בכוונתו ובהתיעצותו.
בסוף הכי חשוב לדעת להמשיך לבד, ככה נהיים מקוצענים לא ככה

אני לא מכיר אותו, ולא מרגיש נעים עם הרעיון של נפילה עליו עם שאלה כזו.

זה פשוט היה מסקרן, כי אם הוא לא מאמן מוזרקים, אז זה עניין של עקרונות (או נסיון וידע), ומכיוון שהנחתי שזה עניין של עקרונות - סקרן אותי למה יש כאלה שהוא בחר לאמן בכל זאת.

בכ"א - מההתכתבות פה - נראה שאליהו בן אדם מאוד מיוחד. 😃
סקרנתם!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית