הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פעם ראשונה כשל בסקוואט + שאלה על SS

FishforLife

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
-45
40
0
היום הגעתי פעם ראשונה לכשל בסקוואט(אתמול הייתי חולה ולא ישנתי כל הלילה שבין ראשון לשבת ולא אכלתי כמעט כלום כל יום ראשון..), עכשיו כשהבנתי שאני לא יכול לעלות וכשרשת הבטחון שלי התגלתה כלא יעילה(סתם משהו טיפשי שאילתרתי) נפלתי על הברכיים והפלתי את המוט אחורה.
המוט הפל על הרצפה ולא נגע בי(ככה נראה לי לפחות).. השאלה שלי היא האם ניצלתי בנס או שזאת דרך ליגטימית להתמודד עם כשל?

השאלה השנייה היא למה יש רק סט אחד של דדליפט בSS? האם זה הגיוני להוסיף עוד סט או שניים?

תודה מראש 😃

על הנושא של כשל בסקוואט בדיוק היה דיון
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=12072

הייתי מציע לך אם אין לך כלוב, להעזר בספוטר כי לזרוק את המוט אחורה יכול להיות מסוכן (יכול לדוגמא לפגוע לך בגב או ברגליים).

ויש רק סט אחד לדדליפט כי זה תרגיל קשה, ומספיק סט אחד, אין צורך להוסיף.

היום הגעתי פעם ראשונה לכשל בסקוואט(אתמול הייתי חולה ולא ישנתי כל הלילה שבין ראשון לשבת ולא אכלתי כמעט כלום כל יום ראשון..), עכשיו כשהבנתי שאני לא יכול לעלות וכשרשת הבטחון שלי התגלתה כלא יעילה(סתם משהו טיפשי שאילתרתי) נפלתי על הברכיים והפלתי את המוט אחורה.
המוט הפל על הרצפה ולא נגע בי(ככה נראה לי לפחות).. השאלה שלי היא האם ניצלתי בנס או שזאת דרך ליגטימית להתמודד עם כשל?

השאלה השנייה היא למה יש רק סט אחד של דדליפט בSS? האם זה הגיוני להוסיף עוד סט או שניים?

תודה מראש 😃
בדרך כלל לא נופלים על הברכיים... אם אין את העמודי ביטחון האלה מפילים את המוט אחורה ומהר עפים קדימה כדי שזה לא יפגע בך.
אתה לא רוצה שיקרה לך מה שקרה לו-

😛

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

תודה מראש 😃

התוכנית בנויה על התקדמות ליניארית בתרגילים מורכבים בעצימות גבוה ובנפח יחסית נמוך.
אם תוסיף עוד נפח אתה מגדיל את זמן ההתאוששות (ועל כן גם פוגע בה) ומשבש,שלא לצורך,את ההתקדמות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית