עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה מובן מאליו לא? אבל בשביל מה אני בא לפורום אם לא לייעוץ? ומה תפקיד המנהלים פה אם הם מנפנפים אותי בדאחקות במקום לנסות לייעץ.
kaka יש לך ביטוח לא ?
תראה פה כל הפורום פצועים בגלל סקוואטים ודדליפט
מעניין שהפציעות הבודדות שיש פה זה המרפק בידיים
(לי לשלד לטרול.. היו פציעות בחצי שנה האחרונה במרפק של היד)
גם פציעות בכתף די נפוצות למי שלוחץ הרבה
פציעות בגב תחתון קורות, אבל זה יחסית נדיר ואם עובדים עם טכניקה טובה זה כמעט ולא קיים
רוב הפציעות נובעות מטימטום כזה או אחר
בחורה שעובדת עם מוט קל בצורה מבוקרת לאחר חימום טוב, גם אם יש לה באט ויינק מטורף היא לא תיפצע
מה שכן תעבוד איתה על מתיחות דינאמיות עם הסקוואט עצמו
קצת סטיף דדליפט וגוד מורנינג עם משקל קל
ומתיחות סטאטיות
דבר ראשון, תודה על התשובה הנורמלית הראשונה, שבאה למרבה הפלא לא מאחד המנהלים.
יש לי ביטוח, אבל לא אכפת לי מתביעות, אני שואל נטו מהתעניינות בבריאות של המתאמן. כשאני התחלתי לעשות סקוואט, היה לי אי נעימות בגב התחתון בגלל הבאטווינק, לא היה אכפת לי והמשכתי לעבוד. אבל זה שונה עם מתאמנת שתגיד לך כואב לי.
כל מה שאמרת אני יעשה, אבל נדיר שזה יעזור ורוב האנשים לא יורדים מה90 מעלות בלי באטווינק.
אולי עדיף מלכתחילה לעצור את המתאמן ברגע שמתחיל הבאטווינק, לא משנה אם הוא שבר מקביל או לא?
לא מבין מה הבעיה עם butt wink? זה אחלה:
![]()
לעשות דחקות.
וקיבלת כבר תשובה, שתתן לה לעשות תרגיל פחות מסוכן.
זכותך, רק קח בחשבון שאתה פוגע בפורום ובכל מה שהוא מייצג. כל העקרונות והרעיונות הטובים שהפורום הזה מביא נתקעים פה ולא יוצאים החוצה אל ה"עם", כשהמנהלים מוציאים את החוסר בטחון העצמי שלהם\תסכול\שעמום\זלזול על כל המשתמשים חוץ מאלה הקרובים להם, או הילדים בני ה14 הלקקנים ושטופי המוח כמו tuxlight.
זכותך, רק קח בחשבון שאתה פוגע בפורום ובכל מה שהוא מייצג. כל העקרונות והרעיונות הטובים שהפורום הזה מביא נתקעים פה ולא יוצאים החוצה אל ה"עם", כשהמנהלים מוציאים את החוסר בטחון העצמי שלהם\תסכול\שעמום\זלזול על כל המשתמשים חוץ מאלה הקרובים להם, או הילדים בני ה14 הלקקנים ושטופי המוח כמו tuxlight.
מממ אז ההמלצה היא לא לשאול שאלות, לא להתעניין, רק לעשות מה שאומרים לך בעיניים עצומות.
תודה רבה על התשובות לא אטריח אותכם יותר.