הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפשר לרדת מתחת ל90 מעלות בלי PPT?

• פותח/ת השרשור kaka
  • פורסם בתאריך
זה מובן מאליו לא? אבל בשביל מה אני בא לפורום אם לא לייעוץ? ומה תפקיד המנהלים פה אם הם מנפנפים אותי בדאחקות במקום לנסות לייעץ.

לעשות דחקות.
וקיבלת כבר תשובה, שתתן לה לעשות תרגיל פחות מסוכן.

• פותח/ת השרשור
kaka יש לך ביטוח לא ?

תראה פה כל הפורום פצועים בגלל סקוואטים ודדליפט
מעניין שהפציעות הבודדות שיש פה זה המרפק בידיים
(לי לשלד לטרול.. היו פציעות בחצי שנה האחרונה במרפק של היד)
גם פציעות בכתף די נפוצות למי שלוחץ הרבה

פציעות בגב תחתון קורות, אבל זה יחסית נדיר ואם עובדים עם טכניקה טובה זה כמעט ולא קיים
רוב הפציעות נובעות מטימטום כזה או אחר

בחורה שעובדת עם מוט קל בצורה מבוקרת לאחר חימום טוב, גם אם יש לה באט ויינק מטורף היא לא תיפצע
מה שכן תעבוד איתה על מתיחות דינאמיות עם הסקוואט עצמו
קצת סטיף דדליפט וגוד מורנינג עם משקל קל
ומתיחות סטאטיות

דבר ראשון, תודה על התשובה הנורמלית הראשונה, שבאה למרבה הפלא לא מאחד המנהלים.

יש לי ביטוח, אבל לא אכפת לי מתביעות, אני שואל נטו מהתעניינות בבריאות של המתאמן. כשאני התחלתי לעשות סקוואט, היה לי אי נעימות בגב התחתון בגלל הבאטווינק, לא היה אכפת לי והמשכתי לעבוד. אבל זה שונה עם מתאמנת שתגיד לך כואב לי.

כל מה שאמרת אני יעשה, אבל נדיר שזה יעזור ורוב האנשים לא יורדים מה90 מעלות בלי באטווינק.
אולי עדיף מלכתחילה לעצור את המתאמן ברגע שמתחיל הבאטווינק, לא משנה אם הוא שבר מקביל או לא?

דבר ראשון, תודה על התשובה הנורמלית הראשונה, שבאה למרבה הפלא לא מאחד המנהלים.

יש לי ביטוח, אבל לא אכפת לי מתביעות, אני שואל נטו מהתעניינות בבריאות של המתאמן. כשאני התחלתי לעשות סקוואט, היה לי אי נעימות בגב התחתון בגלל הבאטווינק, לא היה אכפת לי והמשכתי לעבוד. אבל זה שונה עם מתאמנת שתגיד לך כואב לי.

כל מה שאמרת אני יעשה, אבל נדיר שזה יעזור ורוב האנשים לא יורדים מה90 מעלות בלי באטווינק.
אולי עדיף מלכתחילה לעצור את המתאמן ברגע שמתחיל הבאטווינק, לא משנה אם הוא שבר מקביל או לא?

גם לי היה באט ווינק מטורף (אתה יכול לראות סרטונים שלי של 140 קילו), זה מסתדר
כאבים בגב כל בנאדם שיעשה סקוואט ודדליפט ירגיש כיוון שהוא לא רגיל להתאמץ
זה כאב חיובי

הכי חשוב שתדאג שהמתאמנת שלך מתאוששת מאימון לאימון
שלא תהיה אנורקסית, שתאכל מספיק חלבון/שומן/קלוריות
שתישן טוב

לתקן את הבאט ווינק זה לא בעדיפות ראשונה, קודם תראה שהיא אוכלת...

לא מבין מה הבעיה עם butt wink? זה אחלה:

JamieEason1.jpg

אתה בן אדם מאוד לא אחראי, למה לשים את המתאמנת שלך במצב סיכון.
לא עדיף לתת לה תרגילים שלא יכניסו אותה למצב זה?

תכלס בפעם פעמיים הראשונות יש קצת כאבים בגב תחתון, אבל זה לא אמור להוות בעייה אם עובדים כמו שצריך.

---------- התגובה התווספה ב 21:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:50 ----------

לא מבין מה הבעיה עם butt wink? זה אחלה:​

JamieEason1.jpg

אחי היא ב APT מלא!!!!!! (נראלי)

• פותח/ת השרשור
לעשות דחקות.
וקיבלת כבר תשובה, שתתן לה לעשות תרגיל פחות מסוכן.

זכותך, רק קח בחשבון שאתה פוגע בפורום ובכל מה שהוא מייצג. כל העקרונות והרעיונות הטובים שהפורום הזה מביא נתקעים פה ולא יוצאים החוצה אל ה"עם", כשהמנהלים מוציאים את החוסר בטחון העצמי שלהם\תסכול\שעמום\זלזול על כל המשתמשים חוץ מאלה הקרובים להם, או הילדים בני ה14 הלקקנים ושטופי המוח כמו tuxlight.

זכותך, רק קח בחשבון שאתה פוגע בפורום ובכל מה שהוא מייצג. כל העקרונות והרעיונות הטובים שהפורום הזה מביא נתקעים פה ולא יוצאים החוצה אל ה"עם", כשהמנהלים מוציאים את החוסר בטחון העצמי שלהם\תסכול\שעמום\זלזול על כל המשתמשים חוץ מאלה הקרובים להם, או הילדים בני ה14 הלקקנים ושטופי המוח כמו tuxlight.

אני מבקש שלא תעליב משתמשים אחרים.
הבעיה שלך שמסכימים איתך, אם המטרה העיקרית היא לא להפצע אז אכן
אני חושב שעדיף לא לעשות סקוואט.

אני אפילו קצת יותר גדול מגיל 14 🤡

• פותח/ת השרשור
יש לי עוד שאלה ברשותכם,
בין היתר המטרה של לרדת מתחת ל90 מעלות היא להוריד לחץ מהברכיים ע"י זה שההאמסטרינגס מושכים את הטיביה אחורה כמשיכה נגדית לקוואדס.
עכשיו ברגע שיש באטווינק, בעצם במקום שההאמסטרינגס ימשוך את הטיביה אחורה והאגן ישאר במקומו, ההאמסטרינגס פועלים הפוך ומושכים את האגן לPTT והמשיכה מהטיביה לא חזקה כמו כשהאגן נשמר בAPT.
זה יהיה נכון להגיד שבכל זמן שהאגן בAPT ההאמס מתוחים יותר ויש יותר משיכה נגדית על הטיביה?

אני לא מבין מה אתה מתעסק בזה ?
תעשה סקוואט כמו שריפ ממליץ והכל יהיה בסדר

• פותח/ת השרשור
מממ אז ההמלצה היא לא לשאול שאלות, לא להתעניין, רק לעשות מה שאומרים לך בעיניים עצומות.

תודה רבה על התשובות לא אטריח אותכם יותר.

מממ אז ההמלצה היא לא לשאול שאלות, לא להתעניין, רק לעשות מה שאומרים לך בעיניים עצומות.

תודה רבה על התשובות לא אטריח אותכם יותר.

התשובות לשאלות שלך רשומות בספר
תקרא את הפרק של הסקוואט בספר SS ותדע

אם זה מעניין מישהו מצאתי אחלה תרד בקשר לנושא:

http://board.crossfit.com/showthread.php?t=7113

תודה רבה,
יש מצב שאתה מוציא סיכום של הט'רד שם ששאר חברי הפורום העצלנים יחכימו? אני עדיין מנסה להבין איך עושים את מה שWayne Nelson הסביר, הצלחת להבין?

ד"א לכל מי שלא הבין על מה הנושא מדבר, הנה סרטון -

טיפ נחמד

Determine the point at which your low back rounds out. If you aren't sure, get somebody to place their palm in your low back as you go down slowly and you should be able to feel the exact depth at which you "wink". Now, use your hip flexors to slowly start pulling yourself down into a PERFECT squat. Stay nice and tight and maintain perfect form. Go to the point right before you start to break down and hold there for 5-10s. Let gravity pull you down deeper into the bottom position. 1 millimeter counts as progress. MAINTAIN TENSION THE ENTIRE TIME. Repeat a couple of times. This should help you to stretch as well as reinforcing kinesthetic awareness.

Hope this helps.​

עוד סרט שמלמד לשפר -
http://video.google.com/videoplay?docid=-6529481301858251744#

על הדרך, סרטון טוב שמצאתי עם מתיחות וחימום טוב מאוד לפני הסקוואט, לבחור יש מלא סרטונים מעולים בנושא.

http://www.youtube.com/user/johnnymnemonic2#p/c/C03D688F10C4DE1F/5/WKnpmQNhc3w

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית