הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך להתחטב @ 1.86 103

חשבתי שאתה פתחת את השרשור בחיי. @nlr666
לכלכת..
תהיה צב נינג'ה

pizza.jpg

סתם (או שלא ?)

ייעוץ תזונתי מומלץ מאוד
לא לשום מטרת רווח או משהו כזה,ממליץ בחום על הייעוץ פה באתר
עזר לי בזמנו ונתן לי כלים להתמודד לבד עם העניין התזונתי ( חוץ מזה ש @Mike נשמה וסבלני)

גרעון קלורי
מאכלים עם נפח גבוהה (ירקות ירוקים ובכללי אבל בעיקר ירוקים, פירות, פופקורן)
הרבב מים (הרבה זה עניין סובייקטיבי, אבל 4-5 ליטר זה האידיאל(
שינה טובה (6-10 שעות)
1.6-2.5 גרם חלבון על כל קילו משקל גוף (יש יתרונות בצריכה גבוהה של חלבון, לא בהכרח מבחינת בניית שריר אבל כן מבחינת חיטוב וכו' אז הייתי צורך יותר מ1.6)

תמצא תחליפים בריאים ודלי קלוריות למה שאתה אוהב.

מתכונים – עמוד 4 – בר פחימה אני אישית הוצאתי משם הרבה מתכונים טובים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
גרעון קלורי
מאכלים עם נפח גבוהה (ירקות ירוקים ובכללי אבל בעיקר ירוקים, פירות, פופקורן)
הרבב מים (הרבה זה עניין סובייקטיבי, אבל 4-5 ליטר זה האידיאל(
שינה טובה (6-10 שעות)

תמצא תחליפים בריאים ודלי קלוריות למה שאתה אוהב.

מתכונים – עמוד 4 – בר פחימה אני אישית הוצאתי משם הרבה מתכונים טובים.

יש שם מתכון לתחליף לפיצה/פסטה?

אני ממש ממליץ לך לפנות לתזונאי, כי חסרים לך הכלים כדי לבנות תוכנית תזונה ואימונים טובות כדי להגיע למטרות שלך

מצטרף להמלצה ללכת לתזונאי/ת, בנוסף אולי כדאי ללכת לרופא (גסטרו או מי שמטפל בדברים שקשורים למערכת העיקול, אולי רופא משפחה ושיפנה אותך), כי כאבי בטן ושלשולים תכופים לא נשמע תקין.

• פותח/ת השרשור
מצטרף להמלצה ללכת לתזונאי/ת, בנוסף אולי כדאי ללכת לרופא (גסטרו או מי שמטפל בדברים שקשורים למערכת העיקול, אולי רופא משפחה ושיפנה אותך), כי כאבי בטן ושלשולים תכופים לא נשמע תקין.

זה לסירוגין
עשוו לי בדיקת צואה ולא מצאו כלום

• פותח/ת השרשור

אני הלכתי באופן פרטי

אני הלכתי באופן פרטי
זה לסירוגין
עשוו לי בדיקת צואה ולא מצאו כלום
אז לא הבנתי את הפואנטה של פתיחת הפוסט? אם יש לך תזונאי, אז תלך לפי מה שהתזונאי אומר לך, או שאתה מחפש גם תרגילים שיכולים לעזור לשמר מסת שריר?

או שהלכת לרופא באופן פרטי?

• פותח/ת השרשור
אז לא הבנתי את הפואנטה של פתיחת הפוסט? אם יש לך תזונאי, אז תלך לפי מה שהתזונאי אומר לך, או שאתה מחפש גם תרגילים שיכולים לעזור לשמר מסת שריר?

או שהלכת לרופא באופן פרטי?
גם תרגילים

זאת לא הפעם הראשונה שהוא מפרסם דברים מוזרים, יש לו תסמונת מסוימת אם אני לא טועה (זכור לי שהוא בעצמו אמר את זה)..
בהחלט צריך תזונאי/מאמן כושר.

• פותח/ת השרשור
זאת לא הפעם הראשונה שהוא מפרסם דברים מוזרים, יש לו תסמונת מסוימת אם אני לא טועה (זכור לי שהוא בעצמו אמר את זה)..
בהחלט צריך תזונאי/מאמן כושר.

נכון מאוד. אכן יש לי אספרגר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית