נק' מוניטין:
40
- 236
- 22
אני כל הזמן או מאוד רעב(אוהב לאכול פיצות) או עם כאבי בטן ושלשולים שמונעים ממני לאכול
מה לעשות?
מה לעשות?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה פשוט וכמה נכון.ללכת לתוזנאי/ת
גרעון קלורי
מאכלים עם נפח גבוהה (ירקות ירוקים ובכללי אבל בעיקר ירוקים, פירות, פופקורן)
הרבב מים (הרבה זה עניין סובייקטיבי, אבל 4-5 ליטר זה האידיאל(
שינה טובה (6-10 שעות)
תמצא תחליפים בריאים ודלי קלוריות למה שאתה אוהב.
מתכונים – עמוד 4 – בר פחימה אני אישית הוצאתי משם הרבה מתכונים טובים.
אין בעיה בפסטה רק תאכל עם רוטב דל קלוריותיש שם מתכון לתחליף לפיצה/פסטה?
אין בעיה בפסטה רק תאכל עם רוטב דל קלוריות
נראה לי שיש על פיצה תבדוק אבל לא בטוח
מה הכוונה?בפסטה תקבל פחות כמות לעומת אורז / פתיתים / תפו״א וכו׳ מבחינת סך קלורי.
מה הכוונה?
מצטרף להמלצה ללכת לתזונאי/ת, בנוסף אולי כדאי ללכת לרופא (גסטרו או מי שמטפל בדברים שקשורים למערכת העיקול, אולי רופא משפחה ושיפנה אותך), כי כאבי בטן ושלשולים תכופים לא נשמע תקין.
מצטרף להמלצה ללכת לתזונאי/ת, בנוסף אולי כדאי ללכת לרופא (גסטרו או מי שמטפל בדברים שקשורים למערכת העיקול, אולי רופא משפחה ושיפנה אותך), כי כאבי בטן ושלשולים תכופים לא נשמע תקין.
אני הלכתי באופן פרטי
אז לא הבנתי את הפואנטה של פתיחת הפוסט? אם יש לך תזונאי, אז תלך לפי מה שהתזונאי אומר לך, או שאתה מחפש גם תרגילים שיכולים לעזור לשמר מסת שריר?זה לסירוגין
עשוו לי בדיקת צואה ולא מצאו כלום
גם תרגיליםאז לא הבנתי את הפואנטה של פתיחת הפוסט? אם יש לך תזונאי, אז תלך לפי מה שהתזונאי אומר לך, או שאתה מחפש גם תרגילים שיכולים לעזור לשמר מסת שריר?
או שהלכת לרופא באופן פרטי?
זאת לא הפעם הראשונה שהוא מפרסם דברים מוזרים, יש לו תסמונת מסוימת אם אני לא טועה (זכור לי שהוא בעצמו אמר את זה)..
בהחלט צריך תזונאי/מאמן כושר.