הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הסכם שלום עם איחוד האמירויות

משהו אומר לי שביבי חיכה שגנץ יעשה את הניתוח כדי שהוא לא יוכל לקטוף את הפירות של ההסכם, זה בהחלט משהו שהוא מסוגל לעשות

זה לא באמת הסכם שלום ואתם לא תוכלו לטוס לשם כל כך מהר אבל כל צעד שמקדם אותנו לנורמליזציה עם המדינות המובילות והמתקדמות בעולם הערבי תוך שמירה על המעמד שלנו כאלפא דוג של המזרח התיכון הוא מבורך, בטח ובטח במחיר של ירידה מהסיפוח המגוחך הזה. ואת זה אני אומר כאיש ימין.
הרכבת של הסיפוח עברה אי שם ב-67', ככל שהזמן עובר המהלך הזה יהיה יותר הרסני ויותר חסר תועלת, אז אם אפשר לרדת ממנו ובנוסף לקבל הסכם כזה עם מדינה מובילה באזור זה מבורך וגם שולח מסר של הבנה מצידם של שכנינו שזאת הדרך היחידה להגיע איתנו לפשרה ושהתנגדות לא תועיל להם בשום דבר.

נערך לאחרונה:
זה פשוט אדיר איך ביבי טען בתוקף לפני הבחירות שהסיפוח יהיה וודאי על מנת לגרוף אליו עוד קולות של מצביעי ימין, ובסוף כמובן שאחרי הבחירות דיבורים לחוד ומעשים לחוד. לא מפתיע זה בטוח 😆.

בכל אופן, אני לא הצבעתי לו ככה שבעיני ההסכם הזה הוא מעולה. פוטנציאל התמורה שלו עצום.

ההסכם הזה הוא דוגמא קלאסית לכך שביבי מדבר ימין ועושה שמאל.
אבל אני בעד, וגם נגד הסיפוח, כך שאני מרוצה בגדול. עם זאת, אני בטוח שאת הצעד הזה ביבי עשה כחלק מאסטרטגיה שנגלה בהמשך. אולי התחלה של קמפיין בחירות (?)

חלום שלי לקום בבוקר במלון בדובאי, להכנס לאמבטיה, לצחצח שיניים ולשטוף את הפנים בברז מזהב.

שלא תגידו שלא ראיתם קודם, דובאי 2021 -

קבצים מצורפים

• 4AE3F808-3A1D-4586-B421-318564D05F90.png
    4AE3F808-3A1D-4586-B421-318564D05F90.png
    KB 264.6 · צפיות: 100
  • פותח/ת השרשור
אני ללא ספק מהמתנגדים הבולטים שלו, אין לי הרבה דברים טובים להגיד עליו (יחסית), אבל בסופו של יום ההסכם הזה הוא מעולה, הסטורי וצעד מאוד מבורך שאני מאמין שיקדם את השלום עם הפלשתינאים בטווח הארוך. יום חג, לא פחות. פחות מעניינים אותי שיקולים פוליטים (שאני בטוח שיש) כי בשורה התחתונה אני שמח.

מסכנים אנשים שבסבזו אלפי שקלים בשביל להוציא דרכון פורטוגלי כדי לטוס לשם ועכשיו ביבי עושה איתם שלום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית