הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שרירים תפוסים ברמה קיצונית !

RM55889

משתמש מתחיל
107
26
נק' מוניטין:
70
107
26
חזרתי להתאמן אחרי מעל ארבעה חודשים של הפסקה (מלבד ארובי מידי פעם )
והגוף שלי תפוס ברמה בלתי נסבלת ! אני מודעת לכך שאחרי תקופה ממושכת שלא מתאמנים השרירים נתפסים , אבל הפעם זה ממש נוראי . אני צריכה להתאמץ כדי לקום מהכיסא , קשה לי מאוד לרדת/לעלות במדרגות . וזה נמשך ככה כבר שלושה ימים . השאלה שלי היא האם עדיף להמתין עד שיחלוף הכאב או להמשיך בשגרת אימונים כרגיל? ואם יש לכם המלצה על דרכים לשכך את הכאבים מלבד להמתין שזה יעבור בעצמו אני אשמח לשמוע ! תודה לעונים;😃

ניסיון אישי בלבד -
אם עברו כבר שלושה ימים, סיכויים טובים מאוד שאימון נוסף מחר נניח רק יעזור. אל תדחפי חזק מדי וכן תקשיבי לגוף, אבל את עשויה להיות מופתעת מהביצועים שלך ברגע שהגוף יתחמם וכו, למרות הדומס הקשים.
מאמינה שאחר כך הכאבים כבר יהיו קלים יותר עד כדי היעלמות (שוב, ניסיון אישי בלבד)

מצטרף לקודמיי.
גם תכפילי מים, תשתי הרבה.
מקלחות חמות, יותר חלבון, פלוס קלורי.
מספיק שינה.
מתיחות, יוגה, הליכה, בקיצור פעילות מאוד מתונה.

אחרי כל כך הרבה זמן לא ישר להתאמן ב 200 אחוז מאמץ. מאמין שאם היית מתאמן אימון ראשון כזה 50 אחוז וכל אימון מגביר אז השרירים לא היו נתפסים בצורה קיצונית. קיצר כמו שאמרו לחזור להתאמן אבל להקשיב לגוף
ולהוריד הילוך בהתחלה ויהיה בסדר.

מצטרף לקודמיי.
גם תכפילי מים, תשתי הרבה.
מקלחות חמות, יותר חלבון, פלוס קלורי.
מספיק שינה.
מתיחות, יוגה, הליכה, בקיצור פעילות מאוד מתונה.

שכחת להמליץ לה על ויטמינים 😁

להמשיך בשגרת אימונים כרגיל?

בטח.
כל עוד הגוף מאפשר תני בראש

מזכיר לי שהבת שלי לפעמים באה אליי "אבא קיבלתי מכה", אני אומר לה "נו?" אז היא שואלת אותי "זה יעבור לי?"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית