עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מאמן חכם אמר פעם שאין הבדל בין תוכנית לנשים או גבריםיש שיגידו שנשים באופן כללי צריכות יותר חזרות ופחות משקל מגברים כי אין להם טסטוסטרון כמו גבר.
תאמן אותי בוביגם אם הייתי מאמן אותך
אני לא מאמן נשים, אז ממש אין לי נסיון בזה.מאמן חכם אמר פעם שאין הבדל בין תוכנית לנשים או גברים
ההבדל הוא במשקלים שמרימים (וגם לא תמיד )
אתה מסתדר יופי בלעדיתאמן אותי בובי
דווקא נתח שוק שלא מתייחסים אליואני לא מאמן נשים
זה מבחינה דתית, אני לא חושב שחסר מאמנים טובים לנשים, כמו שי גולטמן וג'ניה.דווקא נתח שוק שלא מתייחסים אליו
וכן נהיה מודעות (בסטודיו סי למשל)
שווה לנסות לדעתי
חתירה בשבילי הוא תרגיל עזר.
לעניין @RM55889 בגדול, פחות חזרות ויותר משקל מביא אותך לכיוון פיתוח כוח. ויותר חזרות ופחות משקל מביא אותך לכיוון פיתוח מסת גוף, זה הגדלת השריר בפועל.
הכוח גודל גם מהגדלת מסת שריר אבל פחות מאשר כשמתמקדים בכוח. מסה גודלת מעבודת כוח, אבל פחות מאשר כשמתמקדים בהגדלת מסת שריר.
"פחות חזרות" ו"יותר חזרות" זה די מורכב ושרירותי. יש כאלו שיגידו ש3 חזרות זה מעט ואחרים גם יגידו ש8 זה מעט. יש שיגידו ש8 זה הרבה, ואחרים שיגידו שרק 30 זה הרבה.
יש שיגידו שנשים באופן כללי צריכות יותר חזרות ופחות משקל מגברים כי אין להם טסטוסטרון כמו גבר.
למעשה כל שתהיי יותר מתקדמת ויותר מקצועית תצטרכי תוכנית מורכב ומתואם אישית יותר, וככל שאת מתחילה הכל פחות משנה וכנראה שכמעט הכל יקדם אותך.
הייתי ממליץ לקרוא וללמוד כמה שאפשר, ובו זמנית לשכור את שירותיהם של אנשים שהמקצוע שלהם זה לשבור את הראש איזה תוכנית מתאימה לך אישית.
גם אם הייתי מאמן אותך, ההחלטה שלי לכמה חזרות ואיזה משקל יהיה תלוי באיך את מבצעת אותם ולכן אין לי תשובה אחת פשוטה לתת לשאלה של כמה חזרות זה אידיאלי.
מבין אותךזה מבחינה דתית,
עד פתח תקווה?שניהם לקחו אותי רחוק,
ברור,לסחוט את השריר בכמה ווריאציות (במקום הדד')אם אתה לא עושה דדליפט באימון גב בתור תרגיל מרכזי שניהם יכולים לשחק תפקיד.
אז מה הקונספט?
מאמנת שקובעת לך את התרגילים באימון או שזה 'עושה מה שבא לך'?
לא היה נעים לי לתקן אותך, אבל הגיע הזמן:lol:ובמעבר חד,מה עם יוסף יצחק? התקדם מאז?
אז מה הבעיה? יש לך מאמנת.היא כעיקרון קובעת לי את התרגילים בכל אימון .
בכל יום יש אימון המתמקד על קבוצת שרירים שונה בגוף ויש גיוון בתרגילים מאימון לאימון .
מגניבהיא כעיקרון קובעת לי את התרגילים בכל אימון .
בכל יום יש אימון המתמקד על קבוצת שרירים שונה בגוף ויש גיוון בתרגילים מאימון לאימון .
ידעתי את זהלא היה נעים לי לתקן אותך, אבל הגיע הזמן:lol:
קוראים לו יוסף חיים:sarcastic:
נו,עדיין ילד..כי זה חשוב לו
בהחלט מאמן מוצלח אבל צנוע:IZAVno6Ssw:ןכל הכבןד למי שמאמן אותו 👏👏
מגניב
זה אישי או בקבוצה?
ידעתי את זה
היצחק הגיע ממני (איך לא?)
נו,עדיין ילד..
אבל בהחלט הישג מרשים
ןכל הכבןד למי שמאמן אותו 👏👏
תכלס, זה החלק הכי חשוב אצל מאמן, יחס, והצד הפסיכולוגי לדעתי.קבוצה .. הייתי בחדר כושר תקופה אבל פחדתי כל פעם לעלות במשקלים (היה בלתי נסבל לחכות למאמנים שם שיעזרו לי, הם כאילו היו ממש עושים לי טובה על זה שהם מגיעים לעזור לי בכלל) , וכל פעם נתנו לי תוכנית פושטית כזו או אחרת , אז העדפתי יחס יותר אישי .
בטח הפרעת להם לנמנם בזמן המשמרת 😄הם כאילו היו ממש עושים לי טובה על זה שהם מגיעים לעזור לי בכלל
מסכים לגמריאז העדפתי יחס יותר אישי
לפעמים זה שווה הכל למתאמן/נתוהצד הפסיכולוגי לדעתי
לא היה נעים לי לתקן אותך, אבל הגיע הזמן:lol:
קוראים לו יוסף חיים:sarcastic:
בל אופן הוא עבר לוואסטסייד תקופה והתרגש מלהרים כבד כל שבוע. אבל די נתקע עם זה. אני ברוך ה' הבאתי אותו ל140 בנץ' על משקל גוף 75 בערך.
אז אחרי קצת שטויות, הוא חזר להקשיב לתוכנית שלי עכשיו. הוא מכניס הרבה מאוד בילדינג כרגע, כי זה חשוב לו, אבל עדיין אני מנסה לקדם את תרגילי הבסיס כמה שנצליח.
אז מה הבעיה? יש לך מאמנת.
בטח הפרעת להם לנמנם בזמן המשמרת 😄
סתם,האמת שיש ויש (ואני פןגש המון מאמנים בהמון מכונים)
מסכים לגמרי
יחס אישי מאוד חשוב
העיקר שזה מרגיש לך טוב ושאת מתקדמת
לפעמים זה שווה הכל למתאמן/נת
אבל מה?כן אבל
🤣🤣ללרלר
אבל מה?
🤣🤣
נו,צריך להעביר את הזמן לא?
תצחקי,אבל במקומות מסויימים זה באמת ככהכבר בשלב מסוים חשבתי שהמאמן כושר זה הפקידת קבלה מרוב שהוא יושב שם
ללא ספקבקיצור שווה להוסיף עוד "כמה שקלים" בשביל משהו קצת יותר מקצועי .
תצחקי,אבל במקומות מסויימים זה באמת ככה
ללא ספק
נקניקיה אתהתזמין אותה לאימון בשישי.
חינם אין כאסף, אולי 40 ש"ח במקרה הכי גרוע.
תצחקי,אבל במקומות מסויימים זה באמת ככה
ללא ספק