הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מספר חזרות ומשקל

יש שיגידו שנשים באופן כללי צריכות יותר חזרות ופחות משקל מגברים כי אין להם טסטוסטרון כמו גבר.
מאמן חכם אמר פעם שאין הבדל בין תוכנית לנשים או גברים
ההבדל הוא במשקלים שמרימים (וגם לא תמיד )

גם אם הייתי מאמן אותך
תאמן אותי בובי

מאמן חכם אמר פעם שאין הבדל בין תוכנית לנשים או גברים
ההבדל הוא במשקלים שמרימים (וגם לא תמיד )
אני לא מאמן נשים, אז ממש אין לי נסיון בזה.
אבל יש מצב שבאמת אין הבדל, אבל עם קצת נסיון, אפשר כבר לראות.
תאמן אותי בובי
אתה מסתדר יופי בלעדי

דווקא נתח שוק שלא מתייחסים אליו
וכן נהיה מודעות (בסטודיו סי למשל)
שווה לנסות לדעתי
זה מבחינה דתית, אני לא חושב שחסר מאמנים טובים לנשים, כמו שי גולטמן וג'ניה.
אין לי בעיה לתת תוכנית אפילו, אבל מעקב טכניקה, וכל מה שנדרש כדי להביא מתאמנת לטופ, זה לא בשבילי.

חתירה בשבילי הוא תרגיל עזר.

לעניין @RM55889 בגדול, פחות חזרות ויותר משקל מביא אותך לכיוון פיתוח כוח. ויותר חזרות ופחות משקל מביא אותך לכיוון פיתוח מסת גוף, זה הגדלת השריר בפועל.

הכוח גודל גם מהגדלת מסת שריר אבל פחות מאשר כשמתמקדים בכוח. מסה גודלת מעבודת כוח, אבל פחות מאשר כשמתמקדים בהגדלת מסת שריר.

"פחות חזרות" ו"יותר חזרות" זה די מורכב ושרירותי. יש כאלו שיגידו ש3 חזרות זה מעט ואחרים גם יגידו ש8 זה מעט. יש שיגידו ש8 זה הרבה, ואחרים שיגידו שרק 30 זה הרבה.

יש שיגידו שנשים באופן כללי צריכות יותר חזרות ופחות משקל מגברים כי אין להם טסטוסטרון כמו גבר.

למעשה כל שתהיי יותר מתקדמת ויותר מקצועית תצטרכי תוכנית מורכב ומתואם אישית יותר, וככל שאת מתחילה הכל פחות משנה וכנראה שכמעט הכל יקדם אותך.

הייתי ממליץ לקרוא וללמוד כמה שאפשר, ובו זמנית לשכור את שירותיהם של אנשים שהמקצוע שלהם זה לשבור את הראש איזה תוכנית מתאימה לך אישית.

גם אם הייתי מאמן אותך, ההחלטה שלי לכמה חזרות ואיזה משקל יהיה תלוי באיך את מבצעת אותם ולכן אין לי תשובה אחת פשוטה לתת לשאלה של כמה חזרות זה אידיאלי.

מאוד תלוי במה אתה רוצה להשתפר וזה לא קבוע.

היו לי חודשים שלמים שהחתירה הייתה תרגיל מרכזי והיו חודשים שהמשיכה הייתה תרגיל מרכזי.

שניהם לקחו אותי רחוק, זה לא משהו קבוע, אם אתה לא עושה דדליפט באימון גב בתור תרגיל מרכזי שניהם יכולים לשחק תפקיד.

זה מבחינה דתית,
מבין אותך

ובמעבר חד,מה עם יוסף יצחק? התקדם מאז?

שניהם לקחו אותי רחוק,
עד פתח תקווה?

אם אתה לא עושה דדליפט באימון גב בתור תרגיל מרכזי שניהם יכולים לשחק תפקיד.
ברור,לסחוט את השריר בכמה ווריאציות (במקום הדד')

• פותח/ת השרשור
אז מה הקונספט?
מאמנת שקובעת לך את התרגילים באימון או שזה 'עושה מה שבא לך'?

היא כעיקרון קובעת לי את התרגילים בכל אימון .
בכל יום יש אימון המתמקד על קבוצת שרירים שונה בגוף ויש גיוון בתרגילים מאימון לאימון .

ובמעבר חד,מה עם יוסף יצחק? התקדם מאז?
לא היה נעים לי לתקן אותך, אבל הגיע הזמן:lol:
קוראים לו יוסף חיים:sarcastic:

בל אופן הוא עבר לוואסטסייד תקופה והתרגש מלהרים כבד כל שבוע. אבל די נתקע עם זה. אני ברוך ה' הבאתי אותו ל140 בנץ' על משקל גוף 75 בערך.
אז אחרי קצת שטויות, הוא חזר להקשיב לתוכנית שלי עכשיו. הוא מכניס הרבה מאוד בילדינג כרגע, כי זה חשוב לו, אבל עדיין אני מנסה לקדם את תרגילי הבסיס כמה שנצליח.
בכל יום יש אימון המתמקד על קבוצת שרירים שונה בגוף ויש גיוון בתרגילים מאימון לאימון .
אז מה הבעיה? יש לך מאמנת.

מגניב
זה אישי או בקבוצה?
ידעתי את זה
היצחק הגיע ממני (איך לא?)

כי זה חשוב לו
נו,עדיין ילד..
אבל בהחלט הישג מרשים
ןכל הכבןד למי שמאמן אותו 👏👏

• פותח/ת השרשור
מגניב
זה אישי או בקבוצה?

ידעתי את זה
היצחק הגיע ממני (איך לא?)

נו,עדיין ילד..
אבל בהחלט הישג מרשים
ןכל הכבןד למי שמאמן אותו 👏👏

קבוצה .. הייתי בחדר כושר תקופה אבל פחדתי כל פעם לעלות במשקלים (היה בלתי נסבל לחכות למאמנים שם שיעזרו לי, הם כאילו היו ממש עושים לי טובה על זה שהם מגיעים לעזור לי בכלל) , וכל פעם נתנו לי תוכנית פושטית כזו או אחרת , אז העדפתי יחס יותר אישי .

קבוצה .. הייתי בחדר כושר תקופה אבל פחדתי כל פעם לעלות במשקלים (היה בלתי נסבל לחכות למאמנים שם שיעזרו לי, הם כאילו היו ממש עושים לי טובה על זה שהם מגיעים לעזור לי בכלל) , וכל פעם נתנו לי תוכנית פושטית כזו או אחרת , אז העדפתי יחס יותר אישי .
תכלס, זה החלק הכי חשוב אצל מאמן, יחס, והצד הפסיכולוגי לדעתי.

הם כאילו היו ממש עושים לי טובה על זה שהם מגיעים לעזור לי בכלל
בטח הפרעת להם לנמנם בזמן המשמרת 😄

סתם,האמת שיש ויש (ואני פןגש המון מאמנים בהמון מכונים)

אז העדפתי יחס יותר אישי
מסכים לגמרי
יחס אישי מאוד חשוב
העיקר שזה מרגיש לך טוב ושאת מתקדמת

והצד הפסיכולוגי לדעתי
לפעמים זה שווה הכל למתאמן/נת

• פותח/ת השרשור

בל אופן הוא עבר לוואסטסייד תקופה והתרגש מלהרים כבד כל שבוע. אבל די נתקע עם זה. אני ברוך ה' הבאתי אותו ל140 בנץ' על משקל גוף 75 בערך.
אז אחרי קצת שטויות, הוא חזר להקשיב לתוכנית שלי עכשיו. הוא מכניס הרבה מאוד בילדינג כרגע, כי זה חשוב לו, אבל עדיין אני מנסה לקדם את תרגילי הבסיס כמה שנצליח.

אז מה הבעיה? יש לך מאמנת.

כן אבל
בטח הפרעת להם לנמנם בזמן המשמרת 😄

סתם,האמת שיש ויש (ואני פןגש המון מאמנים בהמון מכונים)

מסכים לגמרי
יחס אישי מאוד חשוב
העיקר שזה מרגיש לך טוב ושאת מתקדמת

לפעמים זה שווה הכל למתאמן/נת

יושבים כל היום ללרלר עם הפקידה קבלה

• פותח/ת השרשור
אבל מה?

🤣🤣

נו,צריך להעביר את הזמן לא?

כבר בשלב מסוים חשבתי שהמאמן כושר זה הפקידת קבלה מרוב שהוא יושב שם
בקיצור שווה להוסיף עוד "כמה שקלים" בשביל משהו קצת יותר מקצועי .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית