הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרוביוטיקה או אנזימי עיכול

Government

משתמש פעיל
472
27
נק' מוניטין:
41
472
27
בין אנזימי עיכול לפרוביוטיקה?
הבנתי ששניהם עוזרים למערכת העיכול לעכל את האוכל כמו שצריך, אך מה ההבדל ביניהם?
אם מדי פעם אני לא מעכל את האוכל כמו שצריך, מה כדאי לי לקחת, פרוביוטיקה או אנזימי עיכול?

פרוביוטיקה אלה חיידקים שהולכים למעי הגס, יש להם תפקיד חשוב בתפקוד מערכת העיכול וכנראה גם כל הגוף, למרות שלא בהכרח יש יעילות בלקחת פרוביוטיקה במידה ואין סימנים לדיסימביוזי (הפרעה באוכלוסיית החיידקים של המעי) או אם לקחת אנטיביוטיקה לאחרונה.
אנזימי עיכול עוזרים פשוט לעיכול של מזונות מסויימים, וגם כאן היעילות לא מוכחת יותר מדי (חוץ מאולי אנזימים לעיכול לקטוז).
לגבי הבעיות שיש לך, זה תלוי למה אתה מתכוון בזה שאתה לא מעכל את האוכל כמו שצריך, אבל במידה וזה משהו שקורה פה ושם אתה פשוט צריך לבדוק מה אכלת שגורם לך לזה

נערך לאחרונה:
פרוביוטיקה אלה אנזימים שהולכים למעי הגס
פרוביוטיקה זה לא חיידקים?
אם מדי פעם אני לא מעכל את האוכל כמו שצריך, מה כדאי לי לקחת, פרוביוטיקה או אנזימי עיכול?
השאלה איך נתת לעצמך את האיבחון הזה, על סמך מה?
בתור חולה קרוהן שהיו לי זמנים שהאוכל לא היה מתעכל כראוי, ולחולי ציליאק שאני מכיר, שני המוצרים האלו מאוד עזרו, אך יש חברות מסוימות שיותר מאחרות לדעתי.

פרוביוטיקה זה לא חיידקים?

השאלה איך נתת לעצמך את האיבחון הזה, על סמך מה?
בתור חולה קרוהן שהיו לי זמנים שהאוכל לא היה מתעכל כראוי, ולחולי ציליאק שאני מכיר, שני המוצרים האלו מאוד עזרו, אך יש חברות מסוימות שיותר מאחרות לדעתי.
אלחנן תוכל לשלוח לי הודעה בפרטי? אין לי אפשרות לשלוח כי זה משתמש חדש:🤦‍♂️:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית