הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אחר דעתכם על נעלי inov 8?

• פותח/ת השרשור tuki
  • פורסם בתאריך
לי אישית converse צרות מאוד. ועם אלו אפשר לפרוס את האצבעות כמו שצריך. (ניסיתי 49 ולא עלו עלי)

חוץ מזה, ברמה הטכנית אין סוליה בכלל פחות טווח תנועה וזה.
אם אתה לא מתחרה, למה אתה בכלל צריך נעל?

לאימוני סרונגמן

ללכת וכו'

בלי קשר אני הולך איתם ביום יום כי עם נעליים רגילות יש לי מהר מאוד כאבי רגליים.

הייתי משתמש בaltra אבל הפסיקו לייבא לארץ

ואני מתכוון להתחרות, שהמשקלים שלי יהיו רלוונטים

אם הוא לא מתחרה למה הוא עושה סקוואט בכלל? 😉 מה זה קשור אם הוא מתחרה לנעליים לסקוואט?
אגב אני אף פעם לא התחברתי לאולסטאר בסקוואט לואו-בר, כשהתחלתי להסקויט עשיתי עם סניקרס עם סוליה קשיחה שהעקב ממש טיפה יותר גבוה, אחרי זה עברתי לנעל עם עקב והרבה יותר התחברתי
מה בנוגע לנעלי ספורט למניהן?
את מתכוונת נעלי ריצה? חד משמעית לא, עדיף בלי נעליים. נעלי ריצה רכות בסוליה, המטרה שלהן זה לבלום את המכה של הרגל שלך ברצפה בזמן ריצה, בסקוואט/דד או בכל תרגיל עם משקולות בעמידה את רוצה את האפקט ההפוך.
נאמר לי כמה פעמים שהכי טוב לעשות סקוואט/דד עם אולסטר.
אולסטאר לדעתי זה ממש אוברייטד, אם את עושה עם נעל שטוחה אז כל נעל שטוחה תתאים, דדליפט גם בלי נעליים זה אחלה אם המכון מאפשר. חוץ ממה שכתבתי למעלה על הסקוואט, דדליפט עם אולסטאר אני אישית לא אהבתי גם כי זה היה מוסיף לי גובה שהקשה להגיע לפוזיציה טובה בתחילת המשיכה.

אם הוא לא מתחרה למה הוא עושה סקוואט בכלל? 😉 מה זה קשור אם הוא מתחרה לנעליים לסקוואט?
אם לא הייתי מתחרה, הייתי מתאמן יחף.
אני מתאמן עם נעליים כדי להתרגל לתנאי תחרות.

אם לא הייתי מתחרה, הייתי מתאמן יחף.
אני מתאמן עם נעליים כדי להתרגל לתנאי תחרות.
אם מתאים לך כף רגל שטוחה על הרצפה אז כן
אה וגם יש מכונים שלא מרשים להיות יחף אז זה עוד בעיה

לאימוני סרונגמן

ללכת וכו'

בלי קשר אני הולך איתם ביום יום כי עם נעליים רגילות יש לי מהר מאוד כאבי רגליים.

הייתי משתמש בaltra אבל הפסיקו לייבא לארץ

ואני מתכוון להתחרות, שהמשקלים שלי יהיו רלוונטים
חפש נעלי vivo barefoot (חנות בבוגרשוב)

upload_2020-8-27_13-27-7.png

סיפור חיי... אין לי במידות שלי.

קטעים, אני בדיוק בחנות נעליים, מתלבטת במה להתחדש...
נאמר לי כמה פעמים שהכי טוב לעשות סקוואט/דד עם אולסטר.
מה בנוגע לנעלי ספורט למניהן?
אולסטאר זה סתם היה זול מאוד ועושה את העבודה עד שהן נהרסות מהר, אבל היום זה לא כזה זול ואם כבר משלמים על משהו אז לפחות שיהיה משהו טוב ועמיד.
אני אישית ממליץ על הנעל הזאת:
Ursus [LT]
רחבה, סוליה שטוחה וגמישה, ולא יקרה במיוחד

אבל זה פי 3 מאולסטאר.
במה הוא טוב יותר מאולסטאר?
כולה נעל שטוחה.
אתה תתפלא איזה הבדל עצום זה עושה, גם אני לא חשבתי שיהיה הבדל גדול, אבל זה הבדל עצום

חפש נעלי vivo barefoot (חנות בבוגרשוב)
אני אישית משתמש בהם ומרוצה מאוד, אבל אני גם משתמש בהם כנעלי יום-יום.
אם מישהו רוצה להשקיע טיפה יותר אני אגיד שהן בהחלט שוות את הכסף

אולסטאר זה סתם היה זול מאוד ועושה את העבודה עד שהן נהרסות מהר, אבל היום זה לא כזה זול ואם כבר משלמים על משהו אז לפחות שיהיה משהו טוב ועמיד.
Ursus [LT]

אתה תתפלא איזה הבדל עצום זה עושה, גם אני לא חשבתי שיהיה הבדל גדול, אבל זה הבדל עצום

אני אישית משתמש בהם ומרוצה מאוד, אבל אני גם משתמש בהם כנעלי יום-יום.
אם מישהו רוצה להשקיע טיפה יותר אני אגיד שהן בהחלט שוות את הכסף
האמת שאם כל הנעליים שדומות לרגל יחפה כל כך מעולות, אני מעדיף להתאמן יחף, אבל בגלל שאין לי הבדל בין יחף לאולסטאר, אני מעדיף ללבוש את הנעל שאני גם מתחרה איתו.
והנעל מחזיקה לי הרבה זמן, וזה עדיין הרבה יותר זול מכל הנעליים שהצעתם כאן.
הנעל היחידה שיותר זולה, זה הנעלים ש @yanivgoft קונה מרוסיה, וכשיהרסו לי הנעליים, כנראה שאשבור את הראש שלי על איזה מידה אני במידות רוסיות, ואקנה מהם.

Ursus [LT]

לא קניתי במיוחד. חחחח היה לי חיקוי של אולסטר שקניתי איפשהו בכיתה ח' (דקה דומייה על כל שזה היה לפני כמעט עשור. אני זקנה.) עשה את העבודה 😆

• פותח/ת השרשור
בדקתי היום איך ההרגשה עם פלטות מתחת לעקבים בסקוואט בשביל הגבהה ומרגיש שזה יותר נוח מבחינת התנועה. הגוף עליון נשאר יחסית מאונך (HB) ללא מאמץ יחסית כמו שקורה לי עם שטוחות\יחף.
גם יותר קל לי ככה לצאת מהתחתית שמתי לב.

האמת שאם כל הנעליים שדומות לרגל יחפה כל כך מעולות, אני מעדיף להתאמן יחף, אבל בגלל שאין לי הבדל בין יחף לאולסטאר, אני מעדיף ללבוש את הנעל שאני גם מתחרה איתו.
הנעל היחידה שיותר זולה, זה הנעלים ש @yanivgoft קונה מרוסיה, וכשיהרסו לי הנעליים, כנראה שאשבור את הראש שלי על איזה מידה אני במידות רוסיות, ואקנה מהם.
כנראה שהמידות שלהם השתנו למידות רגילות, כי ה42 שהזמנתי היה קטן פתאום.
אגב הזמנתי גם את הursus. מת לנסות אותה. כל מוצר שכריס דאפין מוציא הוא מעולה אז הייתי חייב לנסות. הן גם נראות טוב ליומיום לדעתי ועולות 300 שקל שזה לא נורא כל כך.

וכן, הזמנתי 3 זוגות נעליים, וכן אני יודע שיש לי בעיה חחחח

וכן, הזמנתי 3 זוגות נעליים, וכן אני יודע שיש לי בעיה חחחח
גם לאישתי יש את אותה בעיה, אני מקווה שאתה לא פותח את הארון ואומר "אין לי מה ללבוש"😆

תנסה להתאמן רק יחף לתקופה ותראה שאתה לא תצליח להתאמן באולסטאר יותר

לא קניתי במיוחד. חחחח היה לי חיקוי של אולסטר שקניתי איפשהו בכיתה ח' (דקה דומייה על כל שזה היה לפני כמעט עשור. אני זקנה.) עשה את העבודה 😆
סיימתי תיכון לפני 12 שנה, בוא לא נדבר על מי פה זקן

תנסה להתאמן רק יחף לתקופה ותראה שאתה לא תצליח להתאמן באולסטאר יותר

סיימתי תיכון לפני 12 שנה, בוא לא נדבר על מי פה זקן

כי תיפול לך משקולת על הרגל ותהפוך אותה לפיתה בקוטר 50 ס'מ?
סתם חחח נראלי אני אפיל משו על הרגל רק מהחרדה חחח
וכי הרוח של מרפי רודפת אותי.

והיית מוכן לחזור לגיל של התיכון? 😆
(גילוי נאות - אני ככ כן.)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית