עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
25-65 דולר לא כולל עמלות ביטקוין וענו על זה כבר כמה פעמים פה באשכול.כמה עולה בדרכ משלוח מהאתרים מחו"ל?
25-65 דולר לא כולל עמלות ביטקוין וענו על זה כבר כמה פעמים פה באשכול.
לא אני לא פנוי כרגע להתייעצויותיש לך פייסבוק? הייתי רוצה להתייעץ איתך בכמה דברים ובצ'ט
לא אני לא פנוי כרגע להתייעצויות
יש חבילת התייעצות בזום ב 899 שח בלבד
אני מבין אתה בתור הבדרן, בני ברוכים2
משפחה של טרוריסטיםהאחים בדר
הנחה לשמנים?יש חבילת התייעצות בזום ב 899 שח בלבד
המסלול הכי טוב לשמנים זה קריית שמונה- אילת הלוך חזור ללא מזון 🤩משפחה של טרוריסטים
הנחה לשמנים?
מה אני ויקי כנאפה?המסלול הכי טוב לשמנים זה קריית שמונה- אילת הלוך חזור ללא מזון 🤩
אין לי מושג למה התכוונת אבל ויקי זה תמיד שם של כוסיתמה אני ויקי כנאפה?
היית יומנאי אה?אין לי מושג למה התכוונת אבל ויקי זה תמיד שם של כוסית
ויקיפדיה ויקימילון ובעיקרון אתה צודק למרות שנתקלתי פה ושם בכמה ויקי מלאות יתר על המידה אבל לך תדע אולי הן מרימות איזה 4000 ק"ג דדליפטאין לי מושג למה התכוונת אבל ויקי זה תמיד שם של כוסית
היית יומנאי אה?
ויקטוריה בקהאםויקיפדיה ויקימילון ובעיקרון אתה צודק למרות שנתקלתי פה ושם בכמה ויקי מלאות יתר על המידה אבל לך תדע אולי הן מרימות איזה 4000 ק"ג דדליפט
'תומר, תרשום את זה שנכנס'ישלי המון הומור עצמי אבל זה חוצה כל גבול, אתה מדמיין אותי על סייקל טרן יושב ביומן ?!
בקצרה, לא אחליף אותם כל עוד הם קיימים.@frozen
ראיתי שאתה כבר הרבה זמן משתמש בחומרים של בחברה הזאת אולי תשפוך לנו קצת אור עליהם מבחינת מינון חומר פעיל בשמן וכמה הם אמינים?
כמה זמן לוקח בדרך כלל למשלוח להגיע?
את הpct אתה גם עושה מחומרים שלהם?בקצרה, לא אחליף אותם כל עוד הם קיימים.