הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Purple panda

• פותח/ת השרשור iBeast
  • פורסם בתאריך

iBeast

משתמש מתחיל
46
7
נק' מוניטין:
7
46
7
מי שניסה את פרפל פנדה איך החומרים שלהם? עובדים? כדאי גם לקנות מהם אוראלים?
ומבחינת כמות חומר פעיל לא מדללים?

מה הסיכוי להתפס במכס?

איזה חברה ואיזה נעליים?
עוד מעט תגיד שזה חברה שנסחרת בבורסה.

בגלל שהקהל יעד בארץ מצומצם ובגלל שכולם מכירים את כולם בתחום ובגלל שאנשים מכירים שנים ארוכות החומרים בארץ הם עובדים והם טובים לרוב
חחח
איך אמרת מקודם...
"כל אחד וההיגיון שלו"😉

איזה חברה ואיזה נעליים?
עוד מעט תגיד שזה חברה שנסחרת בבורסה.
בוא נשים רגע את ppl בצד ואם אתה סומך עליהם או לא, יש להם וגם לחברות אחרות lab test ועזוב רגע בוא נניח שהם מפברקים את זה, שאתה קונה באינטרנט אתה יכול לקנות מוצרים של חברות
כמו
Deus medical
Dragon pharma
Bayer
Alpha pharm
Biomex
Geneza
Magnum

והרשימה עוד ארוכה, יש לך גם חברות הודיות כמו BM Pharmaceuticals

אגב, חלק מהחברות שציינתי אכן נסחרות בבורסה..

זה לא איזה מוצר שדילר בארץ קיבל והדביק מדבקה והמציא ברנד

מבחינתי אגב אם יש את החומר הפעיל שהוא מבטיח, לא יהיה אכפת לי אם זה באייר או אלחנדרו פרמטיקלס העיקר שיש שם את החומר הפעיל ובמינונים שאני אמור לקבל

בוא נשים רגע את ppl בצד ואם אתה סומך עליהם או לא, יש להם וגם לחברות אחרות lab test ועזוב רגע בוא נניח שהם מפברקים את זה, אתה יכול לקנות מוצרים של חברות
כמו
Deus medical
Dragon pharma
Bayer
Alpha pharm
Biomex
Geneza
Magnum

והרשימה עוד ארוכה, יש לך גם חברות הודיות כמו BM Pharmaceuticals

אגב, חלק מהחברות שציינתי אכן נסחרות בבורסה..
הדיון הוא על חברת פנדה חבר יקר אל תכניס עכשיו כל מיני חברות לגיטימית - לא עברתי ולא מכיר את השמות שרשמת שם כן... סתם אומר רק.
ומגנום לדעתי ברנד ישראלי
גם בארץ יש טסט רפואי בבית המרקחת

הדיון הוא על חברת פנדה חבר יקר אל תכניס עכשיו כל מיני חברות לגיטימית.
גם בארץ יש טסט רפואי בבית המרקחת
אני לא מכיר את החברה אבל שמעתי עליה דברים טובים ומתכנן לנסות לעשות ממנה הזמנה בקרוב, אם יהיה להם מוצרים שאני לא מרוצה מהם, אני אעדכן, נכון לעכשיו אין לי שום סיבה לגיטימית לפסול אותם

אני לא מכיר את החברה אבל שמעתי עליה דברים טובים ומתכנן לנסות לעשות ממנה הזמנה בקרוב, אם יהיה להם מוצרים שאני לא מרוצה מהם, אני אעדכן, נכון לעכשיו אין לי שום סיבה לגיטימית לפסול אותם
בהצלחה אחי
אתה יודע זה סתם דיון של להעביר את השעמום על הסטפר...
מה שטוב לך - טוב לך
תעדכן איך החומר

בהצלחה אחי
אתה יודע זה סתם דיון של להעביר את השעמום על הסטפר...
מה שטוב לך - טוב לך
מה שיותר זול בסוף היום ועדיין מניב לי את החומר הפעיל הרצוי

היינו יחס עלות תועלת הכי טוב, אותו אקנה

אחרי 20 שנה במכירות למדתי את זה :
" זול עולה יקר "
זה ברור לי

יש מקומות שמוכרים לך במחירי בדיחה ולאתר אין אבא ואמא לא שירות לקוחות והמחיר נמוך, כן יש סקאמרים בכל מקום..

לכן הוספתי "ועדיין מניב לי את החומר הפעיל הרצוי "

חברים,
הישראלים זה העם הכיייי רמאי וקומבינטור שקיים.
מאמין לכל אתר שתמצאו לי בחול באשר לכל הדילרים בארץ 👎👎🤮
שמעתי כבר על כמה חבר׳ה מוכרים מהענף שפשוט דיללו בחצי ויאלים עם שמן קנולה או כל שיט אחר ומכרו לאנשים בלי להתבלבל.

ובכללי כל שירות בארץ שאתה מקבל תבדוק אלף
פעם לפני שאתה משלם... אנשים שמים את הרכב במוסך בידיעה שידפקו אותם ואין להם מה לעשות עם זה 🤢

@Tomer0194 זה קצת לשון הרע ויש גם צדיקים כמו אנשים שקנו חומר מחול לעצמם ונתקעו עם אקסטרה ומוכרים במחיר עלות + כמה שקלים לכסות את המשלוח

אבל בגדול אני די נוטה להסכים איתך

מה שיותר זול בסוף היום ועדיין מניב לי את החומר הפעיל הרצוי

היינו יחס עלות תועלת הכי טוב, אותו אקנה

ראיתי שפרפל פאנדה מוכרים וינסטרול ואנאבר בנוזל לשתייה, לא מוזר? וגם נגמר מהר אם נגיד אתה שותה 50 מ"ג ליום

@Tomer0194 זה קצת לשון הרע ויש גם צדיקים כמו אנשים שקנו חומר מחול לעצמם ונתקעו עם אקסטרה ומוכרים במחיר עלות + כמה שקלים לכסות את המשלוח

אבל בגדול אני די נוטה להסכים איתך

זה לא לשון הרע רק אומר ששמעתי על כמה אנשים ולא ציינתי את שמם, לכן נתתי את הדוגמא של המוסך. היום בארץ קשה להאמין לכל אדם שנותן לך שירות כי כל אחד מנסה לעשות עוד כמה שקלים גם אם זה במחיר של לדפוק אותך. תראו את התוכנית יצאת צדיק, הרבה אנשים טובים אבל המון חארות בני זונות

ראיתי שפרפל פאנדה מוכרים וינסטרול ואנאבר בנוזל לשתייה, לא מוזר? וגם נגמר מהר אם נגיד אתה שותה 50 מ"ג ליום
הם ממש עכשיו עובדים על הפיתוח של גלידת אנאדרול עם פצפוצי שוקולד וקרם עוגיות.
זה הולך להיות הלהיט של הקיץ הבא

בנוזלים כתוב לך כמה מג יש למל
בדיוק כמו ב סארמס

לקחו אבקה שמו במסס ואמרו לך כמה מג יש למל ומשם אתה מחליט כמה להשתמש? נגמר מהר? תלוי כמה אתה משתמש כמה מ"ל אתה צורך

זה כמו להגיד טסט זה 250 מג למל ויש 10 מ"ל אז אם אני מזריק 5 מל זה לא נגמר מהר?

בנוזלים כתוב לך כמה מג יש למל
בדיוק כמו ב סארמס

לקחו אבקה שמו במסס ואמרו לך כמה מג יש למל ומשם אתה מחליט כמה להשתמש? נגמר מהר? תלוי כמה אתה משתמש כמה מ"ל אתה צורך

זה כמו להגיד טסט זה 250 מג למל ויש 10 מ"ל אז אם אני מזריק 5 מל זה לא נגמר מהר?

שאלה, אתה מהצפון?

מאיפה אתה מזמין בדרכ אם לא מפנדה?
🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

וברצינות עכשיו, זה הולך לפי מ״ג פר מ״ל.

אני יודע, חח לא הבנת את השאלה אני רואה, הכוונה 10 מ"ל משקה כל 1 מ"ל 25 מ"ג, משמע אני אקח 2 מ"ל ביום, ה 10 מ"ל יגמרו תוך שנייה וזה יקר מאוד ל 10 מ"ל

מאיפה אתה מזמין בדרכ אם לא מפנדה?

אני יודע, חח לא הבנת את השאלה אני רואה, הכוונה 10 מ"ל משקה כל 1 מ"ל 25 מ"ג, משמע אני אקח 2 מ"ל ביום, ה 10 מ"ל יגמרו תוך שנייה וזה יקר מאוד ל 10 מ"ל

אם אתה כבר מכניס את זה דרך הפה בצורה אוראלית אז למה שלא תזמין כדורים? חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית