הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

42 קילו מתח לחזרות, איך להתקדם מפה?

• פותח/ת השרשור Tboy
  • פורסם בתאריך

Tboy

משתמש מתחיל
31
15
נק' מוניטין:
48
31
15
טוב אז הגעתי ל42 קילו צ'ין אפס לחמישייה על 75 משקל גוף, אבל בשבועות האחרונים אני מרגיש כבר שאני עומד להיתקע ולא יכול להתקדם לינארית יותר.

עד עכשיו נתתי 4 סטים של 4, וסט חמישי אחרון AMRAP מכוון ל5-7 חזרות (כל הסטים עם אותו המשקל) וכל שבוע העלתי 2 קילו.

הצעות איך להתקדם מפה? חיפוש גוגל זריז על התקדמות במתח עם משקל מניב לרוב אינפורמציה על איך להגיע ממשקל גוף לעבודה עם משקל ולא ממש איך להתקדם כבר כשיש בסיס...

משהו שאני עובד איתו עם מתאמנים בסיטואציות דומות:

רוטציה של שלושה שבועות, כל שבוע שיא לטווח חזרות שונה:

3RM
2RM
1RM

אחרי הסט הכבד 8×3 עם משקל שאתה יכול לבצע.

כל שבוע לשבור שיא לטווח חזרות אחר, כל שלושה שבועות מתחיל סייקל חדש. את משקל הנפח תעלה כשהסט האחרון מסתיים והוא לא קשה מידי.

אני הייתי מציע פשוט דילואד.
לעבור למשקל קל יותר, נגיד 22 ק"ג, ועולה כל שבוע 5 ק"ג עד שתגיע שוב ל42 ותעבור אותו בשבוע שאחרי.

גם הייתי בוחר תרגילי עזר מתאימים שיעזרו למתח, אם זה מסור או חתירה, עבודת בייספס ועוד.

ובהתאם למטרות שלך עובר אולי לפיק עם פחות חזרות ויותר משקל.

תתחיל לעבוד על מתח ביד אחת. תעשה negative reps ותעזר בזרת של היד השנייה במשיכה. ברגע שתצליח לחזיק את עצמך מעל המתח ביד אחת ולרדת לאט לא תהיה רחוק מזה.

תגוון בחזרות כמו שהציעו לפני, 3 חזרות, ואפילו חסרה אחת, ולנסות לשבור בטווחים האלה שיאים חדשים.
או כמו שאלחנן אמר אתה יכול לעשות ריסט ולתכנן התקדמות קדימה למשך חודש.

אני נתקעתי על 42.5 לחמישיה גם כן למשך הרבה זמן, מה שעזר לי אז בזמנו היה לעשות יום נפח 5×5 במשקל נמוך יותר ולעלות לאט לאט, ולהוסיף יום עצימות (שלישיה או דאבל)

אני נתקעתי על 42.5 לחמישיה גם כן למשך הרבה זמן, מה שעזר לי אז בזמנו היה לעשות יום נפח 5×5 במשקל נמוך יותר ולעלות לאט לאט, ולהוסיף יום עצימות (שלישיה או דאבל)
נשמע כמו טקסס. אחלה סגנון.

תשקול להתקדם ב0.5 קילו בשבוע-שבועיים.
מרשים מאוד

שלח לי גם (לא שאני מצליח מתח,אבל טוב שיהיה )

ולעניין,
אם בא לך להשקיע בזה,תקנה מיקרו פלטות (0.25/0.50/0.75/1.0)
ככה תוכל להתקדם לאט ובטוח
אני לא חשוב שיש צורך להתקדם כל כך לאט.
רוב האנשים לא מתקדמים כל כך לאט בסקוואט, בנץ' ודדליפט.

בובי,זה למתח עם משקל
לא לסקוואט ושאר ירקות
מה ההבדל בין מתח לסקוואט?
אפשר לקפוץ ב2.5 כל שבוע ולעשות ריסט כשצריך.
מעולם לא קפצתי במשקל כל כך קטן במתח.
ועשיתי עם 70 ק"ג עלי כששקלתי 85 לפני שהחבל נקרע.
תודות לך עכשיו יש לי שרשרת:79nb:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית