הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט+לג פרס יש טעם?

• פותח/ת השרשור lolmit
  • פורסם בתאריך

lolmit

משתמש פעיל
354
19
נק' מוניטין:
109
354
19
אהלן חבר׳ה,
יש טעם לבצע ברוטימת רגליים סקוואט+לג פרס באותו האימון?
אני כרגע עושה את זה אבל התחלתי לחשוב על זה וזה נשמע לי מיותר כמו מתח ופולי עליון באותו אימון.
דעתכם?

תלוי בתוכנית ובמה המטרה שלך באותו האימון‍♂️
לג פרס בתכלס זה יותר תרגיל מבודד לקוואדס לדעתי, אז אם אתה רוצה לבודד אותם ולא אוהב לעשות פשיטת ברכיים זה אחלה

אתה צודק, מיותר.

למרות שבלחיצת רגליים את יכול לשלב וריאציות קצת שונות זה מינורי ופוגע לך בהתאוששות סתם.

אם תרצה באימון להחליף סקוואט בלחיצת רגליים זה לגמרי יהיה לגיטימי אבל שניהם ביחד זה מיותר.

• פותח/ת השרשור
אתה צודק, מיותר.

למרות שבלחיצת רגליים את יכול לשלב וריאציות קצת שונות זה מינורי ופוגע לך בהתאוששות סתם.

אם תרצה באימון להחליף סקוואט בלחיצת רגליים זה לגמרי יהיה לגיטימי אבל שניהם ביחד זה מיותר.
מיותר לדעתך גם אם אעשה את זה בוריאציה של שוק אחורית?

שהתחלתי עם הטכני' של סקוואט אז שילבתי לג פרס (כסוגשל השלמה לאימון)
עם הזמן שהתייצבתי על הטכני',אז הורדתי

אפשר להוסיף כתרגיל עזר,לא חובה

שוק אחורית
החלק האהוב עליי בעוף

אהלן חבר׳ה,
אני כרגע עושה את זה אבל התחלתי לחשוב על זה וזה נשמע לי מיותר כמו מתח ופולי עליון באותו אימון.
דעתכם?

לא חושב שזה בהכרח מיותר, לא יודע איך התכנית שלך נראית אבל למשל יכול להיות שסקוואטים יעמיסו יותר מידי על הגב התחתון ואז יכול להיות שעדיף לעבור ללג פרס.

• פותח/ת השרשור
לא חושב שזה בהכרח מיותר, לא יודע איך התכנית שלך נראית אבל למשל יכול להיות שסקוואטים יעמיסו יותר מידי על הגב התחתון ואז יכול להיות שעדיף לעבור ללג פרס.
ראיתי עוד פוסט באינסטגרם( שוב לא יודע עד כמה הוא פייק ניוז) שdead hang אמור להוריד לחץ מעמוד השדרה והגב תחתון לאחר אימון סקוואט כבד.

ראיתי עוד פוסט באינסטגרם( שוב לא יודע עד כמה הוא פייק ניוז) שdead hang אמור להוריד לחץ מעמוד השדרה והגב תחתון לאחר אימון סקוואט כבד.
מי זה הבחור שאתה עוקב אחריו באינסטגרם
אני רוצה לעקוב גם
נשמע כמו אחלה של life hack לחדר כושר
רציני לגמרי, שלח לינק

זה מתיחה. מתיחות זה תמיד טוב.

לא פייק זה באמת משחרר את הגב התחתון, אני עושה את זה תמיד אחרי סקוואטים ודדליפטים כבדים, תנסה להתלות על המוט ולדחוף את הרגליים שלך לרצפה בלי שהם יגעו ברצפה ואתה תרגיש את זה חזק.

• פותח/ת השרשור
מי זה הבחור שאתה עוקב אחריו באינסטגרם
אני רוצה לעקוב גם
נשמע כמו אחלה של life hack לחדר כושר
רציני לגמרי, שלח לינק
לא משהו ספיציפי, האקפסלורר באינסטגרם שלי מורכב מ25% מכונות קפה(ידיניות אם זה משנה לך)-25% סרטוני איגרוף-25% סרטוני איגרוף תילאנדי\קיקבוקס-25% GYM HACKS ותרגילים בחדר כושר. אל תשאל אותי למה אין לי בחורה אחת אין לי מושג לענות לך.

דרך אגב לגבי DEADH ANGS מעבר לזה שזה תרגיל מתיחה טוב לגב לאחר סקוואט וכו', האם הוא טוב גם לחיזוק שריר האחיזה(האמות)? כי הבנתי שהם עובדות חזק בזה.

כן, לשאלתך dead hang הוא אחד התרגילים בהם משתמשים כדי לשפר grip

אשמח שתמליץ על כמה עמודים באינסטגרם של gym hacks

• פותח/ת השרשור
כן, לשאלתך dead hang הוא אחד התרגילים בהם משתמשים כדי לשפר grip

אשמח שתמליץ על כמה עמודים באינסטגרם של gym hacks
לא משהו ספיציפי, האקפסלורר באינסטגרם שלי מורכב מ25% מכונות קפה(ידיניות אם זה משנה לך)-25% סרטוני איגרוף-25% סרטוני איגרוף תילאנדי\קיקבוקס-25% GYM HACKS ותרגילים בחדר כושר. אל תשאל אותי למה אין לי בחורה אחת אין לי מושג לענות לך.

• פותח/ת השרשור
אגב רציתי לשאול האם אפשרי לעשות אימון רגליים שמורכב מסקוואט>תאומים במכונת לג פרס>כפיפת רגליים? האם זה מספיק או לוקה בחסר? ממה שאני מבין הוא עובד על כל חלקי הרגל.

אגב רציתי לשאול האם אפשרי לעשות אימון רגליים שמורכב מסקוואט>תאומים במכונת לג פרס>כפיפת רגליים? האם זה מספיק או לוקה בחסר? ממה שאני מבין הוא עובד על כל חלקי הרגל.
הייתי אם כבר מרכיב אימון רגליים מתנועה שיש בה בעיקר תנועה בברך(וריאציה של סקוואט, פרונט, היי בר, לואו בר, זרצ'ר, אוברהד), וריאציה של היפ הינג'(וריאציות של דדליפט, דדליפט רומני, סטיף לגד דדליפט, סנאצ' גריפ דדליפט,hyperextensions, reverse hypers), הייתי מוסיף עוד איזה לאנצ'ים בהליכה או משהו כזה לא בעצימות גבוהה כדי להוסיף עוד קצת נפח לכל הרגל ואז בסוף אם אתה רוצה תאומים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית