הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנזימי עיכול ותוצאות

markus-ruhl

מושעה
83
3
נק' מוניטין:
0
83
3
היי, אני לוקח כל הזמן אנזימי עיכול, כי יש לי בעיות בקיבה, חומציות, אנזימי עיכול יכולים לפגוע בתוצאות? או שלהפך הם ממקסמים את התוצאות בבאדי בילדינג?

זה משהו שרופא איבחן?
לשאלה הראשונה, לא
לשאלה השניה, אני לא חושב, למרות ש:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4595032
Co-ingestion of a plant protein specific digestive enzyme blend (Digest-All® VP) and a pea/rice protein blend increases time to peak, peak concentrations, and amount of amino acid appearance in the blood (AUC) in comparison to pea/rice protein alone, and reduces previously significant differences between WPC and PRPC.

לא התעמקתי במחקר הזה (וקח בחשבון שמדובר פה על מוצר®)
התוצאה במחקר על פניה נראית מעניינת, מפה ועד להשפעה על תוצאות שלך בקצה, לא בדקתי

אבל אני מניח שאם יש לך מחסור באנזימי עיכול (ולא במשהו אחר) אז זה יכול לעזור

אם אתה לוקח סתם על דעתך אני הייתי שוקל האם באמת יש צורך, אם זה משהו מאובחן אז ברור שזה יעזור, מה שיעזור לגוף שלך לתפקד בצורה תקינה

אבל זה נועד לטפל בבעיות עיכול מכלתחילה

זה לא אומר. מומלץ להיוועץ ברופא.
לאו דווקא בגלל עצם נטילת התוסף על דעת עצמך, אלא בעיקר כדי לא לפספס סיבה שניתן לטפל בה, או תסמינים שמצריכים המשך בירור.
בכלל אני נגד תיסוף כשאין חוסר, אז גם אין צורך.
לכל דבר כזה עלולות להיות תופעות לוואי (לפעמים רק החומרים המשמרים יכולים לגרום לתופעות לוואי)

אז בקיצור
תעשה לעצמך טובה ותלך לרופא

תרגיש טוב

זה לא אומר. מומלץ להיוועץ ברופא.
לאו דווקא בגלל עצם נטילת התוסף על דעת עצמך, אלא בעיקר כדי לא לפספס סיבה שניתן לטפל בה, או תסמינים שמצריכים המשך בירור.
בכלל אני נגד תיסוף כשאין חוסר, אז גם אין צורך.
לכל דבר כזה עלולות להיות תופעות לוואי (לפעמים רק החומרים המשמרים יכולים לגרום לתופעות לוואי)

אז בקיצור
תעשה לעצמך טובה ותלך לרופא

תרגיש טוב
זה רק אני, או שעוד מישהו חושב שאנזימים זה פשוט לא עניין של רופאים או תזונאים.
הם לא למדו על זה, ומעולם לא שמעתי על רופא או תזונאי שממליץ על זה למרות שזה יכול הועיל.
לא קונים את זה בבית מרקחת, זה מוצר מחנות טבע, ככה שלא תראה את הרפואה הקונבנציונית ממליצים על זה.

קשה לחשוב על נזק מזה אולי אנזים פפסין יכול להחריף אולקוסים אם הם קיימים.

אם זה עוזר, אתה תרגיש מיד, אני ממליץ רק על זה Wobenzym N, N, בריאות המפרקים, 200 טבליות בציפוי אנטרי

זה רק אני, או שעוד מישהו חושב שאנזימים זה פשוט לא עניין של רופאים או תזונאים.
הם לא למדו על זה, ומעולם לא שמעתי על רופא או תזונאי שממליץ על זה למרות שזה יכול הועיל.
לא קונים את זה בבית מרקחת, זה מוצר מחנות טבע, ככה שלא תראה את הרפואה הקונבנציונית ממליצים על זה.

קשה לחשוב על נזק מזה אולי אנזים פפסין יכול להחריף אולקוסים אם הם קיימים.

אם זה עוזר, אתה תרגיש מיד, אני ממליץ רק על זה Wobenzym N, N, בריאות המפרקים, 200 טבליות בציפוי אנטרי

בלימודי רפואה כן לומדים על אנזימים.

בלימודי רפואה כן לומדים על אנזימים.
לא על תיסוף של אנזימי עיכול שמופק מלבלב של חזיר כדי לטפל בבעיות.
כמו שלא לומדים על Saint John Wort לטיפול בדיכאון. או על ערכים בתזונה שיכולים לעזור להחלמה.
רפואה היא בור בכל מה שנוגע לתזונה, ולא סינטטי.
ותזונאים גם כן מושפעים, ורק עוזרים לפציאנט להימנע ממה שבטוח מזיק לו, אבל לא הסתכל על מזון שיועיל לו.

לא על תיסוף של אנזימי עיכול שמופק מלבלב של חזיר כדי לטפל בבעיות.
כמו שלא לומדים על Saint John Wort לטיפול בדיכאון. או על ערכים בתזונה שיכולים לעזור להחלמה.
רפואה היא בור בכל מה שנוגע לתזונה, ולא סינטטי.
ותזונאים גם כן מושפעים, ורק עוזרים לפציאנט להימנע ממה שבטוח מזיק לו, אבל לא הסתכל על מזון שיועיל לו.

St Johns Wort קיים בארץ כתרופת מרשם, שכחתי את שמה אבל רופאי משפחה בארץ מכירים אותה כתרופה
אם ילך לרופא כנראה שהוא לא ידע להמליץ לו איזה אנזימי עיכול לקחת, אתה צודק בזה
אבל אני חושב שהנקודה היא שאם יש בעיות בעיכול, הולכים קודם כל לרופא לשלול בבדיקות בעיות אחרות
אחרת חבל על הכסף וחבל על העיכול, כי אם נניח הגוף לא מייצר מספיק מלחי מרה, אז האנזימי עיכול שקנינו בסופר פארם אולי יחפו על התסמינים לטווח הקצר אבל לא יפתרו את הבעיה... אני חושב שזאת הנקודה... מה שגם לא הייתי ממליץ ליטול סטרואידים במצב הזה

St Johns Wort קיים בארץ כתרופת מרשם, שכחתי את שמה אבל רופאי משפחה בארץ מכירים אותה כתרופה
אם ילך לרופא כנראה שהוא לא ידע להמליץ לו איזה אנזימי עיכול לקחת, אתה צודק בזה
אבל אני חושב שהנקודה היא שאם יש בעיות בעיכול, הולכים קודם כל לרופא לשלול בבדיקות בעיות אחרות
אחרת חבל על הכסף וחבל על העיכול, כי אם נניח הגוף לא מייצר מספיק מלחי מרה, אז האנזימי עיכול שקנינו בסופר פארם אולי יחפו על התסמינים לטווח הקצר אבל לא יפתרו את הבעיה... אני חושב שזאת הנקודה... מה שגם לא הייתי ממליץ ליטול סטרואידים במצב הזה
חידשת לי.
בדיקות זה תמיד דבר טוב וחשוב.

לידיעתך, משתילים מסתמים בלב של בני אדם מחזירים
זה הכרתי, אותי מעניין מתי השתלת צואה מאנשים בריאים לחולים יהיה טיפול מקובל בארץ.
יש הרבה מדינות שכבר עושות את זה, וזה נשמע מבטיח, אבל קשה לי לחשוב על זה.
נשמע מגעיל רצח.

זה הכרתי, אותי מעניין מתי השתלת צואה מאנשים בריאים לחולים יהיה טיפול מקובל בארץ.
יש הרבה מדינות שכבר עושות את זה, וזה נשמע מבטיח, אבל קשה לי לחשוב על זה.
נשמע מגעיל רצח.

כיום זה דווקא טיפול מאוד מקובל בארץ, וגם מאוד יעיל.
תוכן המעי מכיל חיידקים בין היתר (וזו תכולה שונה אצל כל אחד כתלות במאפיינים גנטיים ובגורמים סביבתיים כמו המזון שאתה צורך, משקל, עישון...)
ויש מחלות מעי שהחומרה שלהן קשורה במאפייני אותם חיידקים. אז ברגע שמשנים את 'תמהיל האוכלוסיה', יש הטבה בתסמינים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית