הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנזימי עיכול ותוצאות

markus-ruhl

מושעה
83
3
נק' מוניטין:
0
83
3
היי, אני לוקח כל הזמן אנזימי עיכול, כי יש לי בעיות בקיבה, חומציות, אנזימי עיכול יכולים לפגוע בתוצאות? או שלהפך הם ממקסמים את התוצאות בבאדי בילדינג?

זה הכרתי, אותי מעניין מתי השתלת צואה מאנשים בריאים לחולים יהיה טיפול מקובל בארץ.
יש הרבה מדינות שכבר עושות את זה, וזה נשמע מבטיח, אבל קשה לי לחשוב על זה.
נשמע מגעיל רצח.
בינתיים זה טיפול עם מעט מאוד שימוש קליני, אחרי שהמחקרים הראו שברוב המקרים זה לא יעיל

כיום זה דווקא טיפול מאוד מקובל בארץ, וגם מאוד יעיל.
תוכן המעי מכיל חיידקים בין היתר (וזו תכולה שונה אצל כל אחד כתלות במאפיינים גנטיים ובגורמים סביבתיים כמו המזון שאתה צורך, משקל, עישון...)
ויש מחלות מעי שהחומרה שלהן קשורה במאפייני אותם חיידקים. אז ברגע שמשנים את 'תמהיל האוכלוסיה', יש הטבה בתסמינים.
מתוך מאות חולי המעיים שהכרתי, לא שמעתי על אף אחד שעבר את הטיפול.
אתה בטוח שמשתמשים בזה?
אתה יודע לאיזה מחלות?
בינתיים זה טיפול עם מעט מאוד שימוש קליני, אחרי שהמחקרים הראו שברוב המקרים זה לא יעיל
כמו קנאביס, אותי מעניין כמה זה נכון, וכמה זה מה שרוצים שתחשוב.
אני סקפטי, כבר סיכמנו:79nb:

כמו קנאביס, אותי מעניין כמה זה נכון, וכמה זה מה שרוצים שתחשוב.
קשה לי לחשוב על "ביג קקה" שיש להם אינטרס לאסוף צואה מאנשים ולהשתיל באחרים, אבל לך תדע

מחלות מעי דלקתיות
לי לא הציעו, ולא לאף אחד שאני מכיר.
כן אמרו לנו שקנאביס יכול לעזור לפעמים, אבל תשכח מלקבל מרשם.
מי שלוקח, קונה מדילר לך תדע מה.
תאר לעצמך שתצטרך לקנות צואה מדילר:lol:

קשה לי לחשוב על "ביג קקה" שיש להם אינטרס לאסוף צואה מאנשים ולהשתיל באחרים, אבל לך תדע

אני בטוח שעובדים על זה...
אולי בעוד כמה שנים תוכל לקנות ערכת DIY בפארם הקרוב לביתך, אבל זאת תהיה צואה שפותחה במעבדות של פייזר, משהו שאפשר לרשום עליו פטנט באריזה יפה ובצבע הנכון...

צואה שפותחה במעבדות של פייזר
funny-robot-pooping-toilet-jpg.27810102

לי לא הציעו, ולא לאף אחד שאני מכיר.
כן אמרו לנו שקנאביס יכול לעזור לפעמים, אבל תשכח מלקבל מרשם.
מי שלוקח, קונה מדילר לך תדע מה.
תאר לעצמך שתצטרך לקנות צואה מדילר:lol:

בסאות׳פארק עשו על זה פרק מעולה
Turd Burglars

זה רק אני, או שעוד מישהו חושב שאנזימים זה פשוט לא עניין של רופאים או תזונאים.
הם לא למדו על זה, ומעולם לא שמעתי על רופא או תזונאי שממליץ על זה למרות שזה יכול הועיל.
לא קונים את זה בבית מרקחת, זה מוצר מחנות טבע, ככה שלא תראה את הרפואה הקונבנציונית ממליצים על זה.

קשה לחשוב על נזק מזה אולי אנזים פפסין יכול להחריף אולקוסים אם הם קיימים.

אם זה עוזר, אתה תרגיש מיד, אני ממליץ רק על זה Wobenzym N, N, בריאות המפרקים, 200 טבליות בציפוי אנטרי
יש את זה בבתי מרקחת ויש לזה גם מרשם וזה בסל המוצר שמביאים בבית המרקחת הרבה יותר אפקטיבי ומרוכז מאשר מה שיש ב iherb אם כי כדי לקבל מרשם תצטרך רופא גסטרו או רופא שממש יאמין לך ויאהב אותך, בגדול זה כן קיים, והרבה יותר זול כי זה בסל..

יש את זה בבתי מרקחת ויש לזה גם מרשם וזה בסל המוצר שמביאים בבית המרקחת הרבה יותר אפקטיבי ומרוכז מאשר מה שיש ב iherb אם כי כדי לקבל מרשם תצטרך רופא גסטרו או רופא שממש יאמין לך ויאהב אותך, בגדול זה כן קיים, והרבה יותר זול כי זה בסל..
איזה מוצר יש?

זה הכרתי, אותי מעניין מתי השתלת צואה מאנשים בריאים לחולים יהיה טיפול מקובל בארץ.
יש הרבה מדינות שכבר עושות את זה, וזה נשמע מבטיח, אבל קשה לי לחשוב על זה.
נשמע מגעיל רצח.

נחקר בקרוהן וקוליטיס, אנשים מקבלים את זה בכמה בתי חולים בארץ כחלק ממחקר. באיכילוב היה חולה קרוהן שמת אחרי השתלת צואה. היו חולים שמצבם השתפר פלאים ואחרים שהחמיר, זה תלוי בתורם. הרעיון הוא באמת לקבל מערכבת מיקרובים שלמה מתורם בריא כדי להחזיר חולה לאיזון, לפי מה שהבנתי זה לא עובד כזה טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית