נק' מוניטין:
0
- 83
- 3
היי, אני לוקח כל הזמן אנזימי עיכול, כי יש לי בעיות בקיבה, חומציות, אנזימי עיכול יכולים לפגוע בתוצאות? או שלהפך הם ממקסמים את התוצאות בבאדי בילדינג?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בינתיים זה טיפול עם מעט מאוד שימוש קליני, אחרי שהמחקרים הראו שברוב המקרים זה לא יעילזה הכרתי, אותי מעניין מתי השתלת צואה מאנשים בריאים לחולים יהיה טיפול מקובל בארץ.
יש הרבה מדינות שכבר עושות את זה, וזה נשמע מבטיח, אבל קשה לי לחשוב על זה.
נשמע מגעיל רצח.
מתוך מאות חולי המעיים שהכרתי, לא שמעתי על אף אחד שעבר את הטיפול.כיום זה דווקא טיפול מאוד מקובל בארץ, וגם מאוד יעיל.
תוכן המעי מכיל חיידקים בין היתר (וזו תכולה שונה אצל כל אחד כתלות במאפיינים גנטיים ובגורמים סביבתיים כמו המזון שאתה צורך, משקל, עישון...)
ויש מחלות מעי שהחומרה שלהן קשורה במאפייני אותם חיידקים. אז ברגע שמשנים את 'תמהיל האוכלוסיה', יש הטבה בתסמינים.
כמו קנאביס, אותי מעניין כמה זה נכון, וכמה זה מה שרוצים שתחשוב.בינתיים זה טיפול עם מעט מאוד שימוש קליני, אחרי שהמחקרים הראו שברוב המקרים זה לא יעיל
קשה לי לחשוב על "ביג קקה" שיש להם אינטרס לאסוף צואה מאנשים ולהשתיל באחרים, אבל לך תדעכמו קנאביס, אותי מעניין כמה זה נכון, וכמה זה מה שרוצים שתחשוב.
מתוך מאות חולי המעיים שהכרתי, לא שמעתי על אף אחד שעבר את הטיפול.
אתה בטוח שמשתמשים בזה?
אתה יודע לאיזה מחלות?
לי לא הציעו, ולא לאף אחד שאני מכיר.מחלות מעי דלקתיות
קשה לי לחשוב על "ביג קקה" שיש להם אינטרס לאסוף צואה מאנשים ולהשתיל באחרים, אבל לך תדע
צואה שפותחה במעבדות של פייזר
לי לא הציעו, ולא לאף אחד שאני מכיר.
כן אמרו לנו שקנאביס יכול לעזור לפעמים, אבל תשכח מלקבל מרשם.
מי שלוקח, קונה מדילר לך תדע מה.
תאר לעצמך שתצטרך לקנות צואה מדילר:lol:
יש את זה בבתי מרקחת ויש לזה גם מרשם וזה בסל המוצר שמביאים בבית המרקחת הרבה יותר אפקטיבי ומרוכז מאשר מה שיש ב iherb אם כי כדי לקבל מרשם תצטרך רופא גסטרו או רופא שממש יאמין לך ויאהב אותך, בגדול זה כן קיים, והרבה יותר זול כי זה בסל..זה רק אני, או שעוד מישהו חושב שאנזימים זה פשוט לא עניין של רופאים או תזונאים.
הם לא למדו על זה, ומעולם לא שמעתי על רופא או תזונאי שממליץ על זה למרות שזה יכול הועיל.
לא קונים את זה בבית מרקחת, זה מוצר מחנות טבע, ככה שלא תראה את הרפואה הקונבנציונית ממליצים על זה.
קשה לחשוב על נזק מזה אולי אנזים פפסין יכול להחריף אולקוסים אם הם קיימים.
אם זה עוזר, אתה תרגיש מיד, אני ממליץ רק על זה Wobenzym N, N, בריאות המפרקים, 200 טבליות בציפוי אנטרי
איזה מוצר יש?יש את זה בבתי מרקחת ויש לזה גם מרשם וזה בסל המוצר שמביאים בבית המרקחת הרבה יותר אפקטיבי ומרוכז מאשר מה שיש ב iherb אם כי כדי לקבל מרשם תצטרך רופא גסטרו או רופא שממש יאמין לך ויאהב אותך, בגדול זה כן קיים, והרבה יותר זול כי זה בסל..
מעניין, נראה לי יהיה קשה לך להוציא את זה בלי איבחון של מחלת לבלב.
זה הכרתי, אותי מעניין מתי השתלת צואה מאנשים בריאים לחולים יהיה טיפול מקובל בארץ.
יש הרבה מדינות שכבר עושות את זה, וזה נשמע מבטיח, אבל קשה לי לחשוב על זה.
נשמע מגעיל רצח.