הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרוטוקול 1 של לייל.

• פותח/ת השרשור ohayon
  • פורסם בתאריך

ohayon

משתמש מתחיל
130
0
נק' מוניטין:
0
130
0
קראתי באתר והבנתי שפרוטוקול 1 ו 2 זה בעצם אותו דבר קר שב2 לא חייב דל פחמימה והיהומבין בעצם משמש לזה, בכל מקרה, בפרוטוקול 1, ה 45-60 דקות פעילות אירובית על דופק 130-140, יש לי בבית הליכון והוא מראה גם את הדופק, בהליכה מהירה - ריצה קלה אני מגיע לדופק הזה, זה הגיוני? כאילו.. שמהליכה מהירה הדופק 130-140 ?🤡

נורא קשה לך ללכת? אתה מתנשם בכבדות עם כל צעד? אם לא, מוניטור הדופק שבהליכון שלך מזייף. (והם בדר"כ מזייפים, אז אל תדאג יותר מדי.)

• פותח/ת השרשור
נורא קשה לך ללכת? אתה מתנשם בכבדות עם כל צעד? אם לא, מוניטור הדופק שבהליכון שלך מזייף. (והם בדר"כ מזייפים, אז אל תדאג יותר מדי.)
אז מה אני עושה? פרוטוקול 1 אמור להיות בעצימות בינונית ובינונית זה נחשב הליכה מהירה - ריצה קלה לא?

כן זה הגיוני, במיוחד אם אתה לא נמצא בכושר גופני הכי טוב.
ולאלעד, בשביל מה שתיארת שקשה לנשום וכ'ו הוא צריך להגיע לדופק 160+

• פותח/ת השרשור
כן זה הגיוני, במיוחד אם אתה לא נמצא בכושר גופני הכי טוב.
ולאלעד, בשביל מה שתיארת שקשה לנשום וכ'ו הוא צריך להגיע לדופק 160+
אז בשביל פרוטוקול אחד לעשות 45-60 דקות הליכה מהירה על הבוקר בצום זה סבבה? (אחרי שלקחתי קפאין).. הא ורועי לא התכוונתי לניושא הזה התכוונתי לנושא על הגליקוגן חחחחחחחחחח הם רבו שם...😉

אז בשביל פרוטוקול אחד לעשות 45-60 דקות הליכה מהירה על הבוקר בצום זה סבבה? (אחרי שלקחתי קפאין).. הא ורועי לא התכוונתי לניושא הזה התכוונתי לנושא על הגליקוגן חחחחחחחחחח הם רבו שם...😉

הא עזוב, אין לי כוח כבר להיכנס לריבים האלו חח

• פותח/ת השרשור
אוקיי, מחר מחכה לי פרוטוקול 1 על הבוקר.
אגב, רועי, יש הבדל בין הפרוטוקולים או שכולם מתפקדים אותו דבר? (מבחינת התוצאות..) כי שמתי לב ש 3 ו 4 הרבה יותר קשים לביצוע.. ובקשר לגליקוגן, הם רשמו שם פשוט שזה לא מתרוקן מהשריר ללא פעילות אנאירובית.

אוקיי, מחר מחכה לי פרוטוקול 1 על הבוקר.
אגב, רועי, יש הבדל בין הפרוטוקולים או שכולם מתפקדים אותו דבר? (מבחינת התוצאות..) כי שמתי לב ש 3 ו 4 הרבה יותר קשים לביצוע.. ובקשר לגליקוגן, הם רשמו שם פשוט שזה לא מתרוקן מהשריר ללא פעילות אנאירובית.

אני אישית אוהב את פרוטוקול 3, אני אוהב לסבול, אני אוהב בחילות+הקאות, אני אוהב שאני מרגיש שאני נחנק ואני אוהב ששורפות לי הרגליים. 😃

פרוטוקול 3+4 דורשים יותר מאמץ= יותר הוצאה קלורית.

• פותח/ת השרשור
אני אישית אוהב את פרוטוקול 3, אני אוהב לסבול, אני אוהב בחילות+הקאות, אני אוהב שאני מרגיש שאני נחנק ואני אוהב ששורפות לי הרגליים. 😃

פרוטוקול 3+4 דורשים יותר מאמץ= יותר הוצאה קלורית.
הבנתי, טוב אני ילך על אחד בכל מקרה אני לא מסוגל לעשות את 3 נראה לי אכזרי מדי.. כל הכבוד לך מה אני יגיד לך אתה מזוכיסט חחחחחחחחחח 📢

עבדתי במשך חודשיים על פרוטוקולים 3+4 , תוצאות מעולות!!!! אבל זה באמת טוב לשומן עיקש . לכל מי שרק מתחיל בדיאטה אין צורך לסבול בצורה כזו. בפרוטוקול 4 אתה גומר מת את האימון. אני הייתי עושה 10 דק' אינטרוולים בעצימות מטורפת (30 שנ' עבודה 30 שנ' מנוחה) , לאחר מכן 30/40 דק' אירובי בעצימות נמוכה ובסוף עוד 10 דק' כמו בהתחלה. כל זה תו"כ לקיחה של 15 מ"ג יהומבין ו-200/400 מ"ג קופאין ודיאטה מטורפת של בערך 50 גרם פחמימה ביום. הייתי מסיים את האימון עם סחרחורת אבל התוצאות בשמיים!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית