עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איפה בגב העליון?
לא רוצה שיראו אותיתעלה סרטון טכניקה.
אוקיי.לא רוצה שיראו אותי
אני מעדיף לא לפנות למאמנים אישיים בכלל, היו לי 3 והם לא הועילו לי בכלום חוץ מלקחת לי 150 ש"ח כל אימון..אוקיי.
אתה עושה דדליפט קלאסי או סומו?
הגב ישר?
איזה משקל וכמה חזרות וסטים?
כמה אתה קרוב לכשל?
אתה יכול לפנות למאמן פאוורליפטינג טוב לנסות לעזור לך אם תרצה.
דבר ראשון אציין שכנראה לא פנית למאמן הנכון.אני מעדיף לא לפנות למאמנים אישיים בכלל, היו לי 3 והם לא הועילו לי בכלום חוץ מלקחת לי 150 ש"ח כל אימון..
אני עושה דדליפט סטנדרטי, היום עשיתי עם 10 קילו כל צד(מוט אולימפי) 3 סטים 5 חזרות.
הגב לא כל כך ישר וזה כי כשאני מתכופף למוט אני לא מגיע אליו עם הידיים בלי לכופף קצת את הגב.
אני בדרך כלל קרוב מאוד לכשל אבל לא מגיע ממש עד כשל.
עוד מעט או מחר אנסה לצלם סרטון ולטשטש את הפנים כדי שתראו את הטכניקה..
כן זה תרגיל חדש משישי האחרון התחלתי לעבוד רק לפי התוכנית הזאת :Starting Strength Training Programsאומר לך תאמת, התיאור של - הגב עובד בדדליפט לא מדליק לי נורות אדומות. מה שכן אתה נשמע כאילו דדליפט זה תרגיל יחסית חדש בשבילך.
ואם אתה חושש ממשהו, טוב לשאול, אבל אי אפשר לתת לך מידע רלוונטי מבלי לראות מה קורה בפועל. או שתעלה סרטון כמו שצריך או שתעסיק מאמן נורמלי, כמו כל מקצוע יש ויש.
אבל כבר אני שם במוט 10 קילו כל צד מה שכבר מגביה את המוט, אז לשים את המוט עם ה10 קילו כל צד על פלטות שוכבות נוספות ?דבר ראשון אציין שכנראה לא פנית למאמן הנכון.
אליהו הנקין הביא אותי לדדליפט בלי כאבים שלא האמנתי שאפשרי. אני מאוד ממליץ עליו.
דבר שני, אם אתה לא מגיע לעומק בלי לכופף את הגב, כדאי שתגביה את המוט בהתחלה, או שתעשה עמידה רחבה.
אפשר להניח את המוט עם המשקל על משקולות שוכבות על הרצפה שיהיה קצת יותר גבוה כדי שתוכל לשמור על גב ישר.
תתרחק מכשל, במיוחד אם יש לך כאבים, ואתה לא מצליח לבצע טכניקה אידיאלית. תוריד משקל.
ואשמח לראות סרטון ולנתח מעט יותר.
ממליץ לך לקרוא את הספר אם אתה לא רוצה מאמן. הספר כולו טכניקה.כן זה תרגיל חדש משישי האחרון התחלתי לעבוד רק לפי התוכנית הזאת :Starting Strength Training Programs
אני בPHASE 1 כרגע וכן התקדמתי קצת במשקלי עבודה אפילו שהתחלתי עם התוכנית הזאת רק בשישי האחרון..
אנסה לצלם סרטון יותר מאוחר או מחר שמראה בדיוק איך אני עושה מבלי שיראו לי את הפנים.מעדיף בשלב זה לא לקחת מאמנים אישיים אלא להתאמן לבד.
אבל כבר אני שם במוט 10 קילו כל צד מה שכבר מגביה את המוט, אז לשים את המוט עם ה10 קילו כל צד על פלטות שוכבות נוספות ?
כן זה תרגיל חדש משישי האחרון התחלתי לעבוד רק לפי התוכנית הזאת :Starting Strength Training Programs
אני בPHASE 1 כרגע וכן התקדמתי קצת במשקלי עבודה אפילו שהתחלתי עם התוכנית הזאת רק בשישי האחרון..
אנסה לצלם סרטון יותר מאוחר או מחר שמראה בדיוק איך אני עושה מבלי שיראו לי את הפנים.מעדיף בשלב זה לא לקחת מאמנים אישיים אלא להתאמן לבד.
אבל כבר אני שם במוט 10 קילו כל צד מה שכבר מגביה את המוט, אז לשים את המוט עם ה10 קילו כל צד על פלטות שוכבות נוספות ?
צודק, עכשיו שמתי לב.תודה על התיקוןאבל התוכנית אומרת לעשות סט אחד של 5 חזרות, לא שלושה.
ממליץ לך לקרוא את הספר אם אתה לא רוצה מאמן. הספר כולו טכניקה.
הסיבה שהתוכנית פופולארית, זה בגלל ההצלחה שלה, אבל ההצלחה תלויה בספר, וכמעט כל הספר זה טכניקה, ונראה שאתה רק מבצע כמה עמודים מתוך הספר, שזה התוכנית, ודילגת על כל העיקר, הטכניקה.
במידה ואחרי שאתה קורא את הספר יש לך קשיים, אשמח לעזור, אבל קצת נמאס ממתאמנים שעושים את התוכנית בלי מספיק מידע ובלי מאמן.
במידה ויש לך מבנא גוף מיוחד, אין מנוס ממאמן טוב, או שאיכשהו תלמד להיות מאמן בעצמך לעזור לך.
אתה עושה תוכנית שמכונה בלשון העם SS שכתב מארק ריפטו.על איזה ספר אתה מדבר ?
יש דרך להשיג אותו בחינם ? אני לא רוצה לקנות עכשיו ספר 😳:badtaste14:אתה עושה תוכנית שמכונה בלשון העם SS שכתב מארק ריפטו.
מארק ריפטו תרם תרומה גדולה לעולם הכוח עם הספר שלו, הספר שלו זה מעין מאמן פרטי עם כל המידע לעזור לאנשים להיות חזקים בלי לדעת כלום על התחום.
הוא פשוט כתב ספר שכיסה הכל.
לא פלא שכמעט כל הספר זה טכניקה, ורק מעט ממנו זה התוכנית ותזונה.
טכניקה זה הסוד לתוכנית שלו, ולכן זה כזה מוצלח.
אך לאחרונה הרבה ישראלים שלא קוראים אנגלית פשוט מבצעים את התוכנית בלי לקרוא את הספר, והתוצאות בהתאם, ופציעות זה גם כן בהתאם.
לספר קוראים Starting Strength.
שבור את הגב והיית מת שהיית קונה את הספר.יש דרך להשיג אותו בחינם ? אני לא רוצה לקנות עכשיו ספר 😳:badtaste14:
שבור את הגב והיית מת שהיית קונה את הספר.
בכל אופן האם יש דרך לא חוקית להוריד את הספר, אני משער שכן, אבל לא אני יכול לעזור לך.
מבין אותך, אבל אתה מתעסק עם תרגיל עם פוטנציאל פציעה, ולא עושה את זה נכון.למה ככה ללכלך ? אני באופן כללי לא כל כך אוהב ספרים אז לקנות עוד ספר שקשור גם לתחום שאני לא כל כך אוהב(אוהב, אבל לא ברמה של לקנות ספר על זה), לא בקטע רע פשוט לא בא לי להשקיע מאוד שקלים בספר כזה ועוד בתקופה כזאת.
אוקיי מצאתי את הספר כולו בקובץ PDF אבל זה יותר מ500 דפים אחי אין לי עצבים בתקופה הזאת שאני בדיכאון(יושב שנה בבית מאז שהשתחררתי) לקרוא 500 דפים אחי מה לעשות?מבין אותך, אבל אתה מתעסק עם תרגיל עם פוטנציאל פציעה, ולא עושה את זה נכון.
בלי מאמן, בלי ידע, זה אסון שמחכה להתרחש.
אני בסך הכל מנסה לעזור, תאמין לי.
אל תעשה תרגיל או תוכנית שאתה לא מבין בו, זה פשוט מסוכן וחבל.
חחח...אוקיי מצאתי את הספר כולו בקובץ PDF אבל זה יותר מ500 דפים אחי אין לי עצבים בתקופה הזאת שאני בדיכאון(יושב שנה בבית מאז שהשתחררתי) לקרוא 500 דפים אחי מה לעשות?