מה קורה אנשים אני מתאמן כבר כשנה פלוס יש תוצאות חייב לומר חמרות שאני מזגזג בין תוכנית כל איזה 3 חודשים כי אני לא סגור על עצמי בין פווארליפטינג לבודיבילדינג אני כל היום עסוק רק בזה אז החלטתי לעזוב את זה וללכת למאמן אישי פווארליפטר יחסית מוכר אני מאמין לא אציין את שמו בנתיין לא שזה משהו רע חחח אני רק פה כדי להתייעץ
עשיתי איתו תוכנית ל3 חודשים באמת מסודר ברמות על ונראה מבטיח המטרה - פוואר בילדינג
אני קראתי המון ויש מה שנקרא פוואר בילדינג אבל הכל תחום אפור כזה שקשה להסביר בדיוק
מה אתם אומרים?
בנתיים אני בסוג של דילאוד השבוע הזה ספציפית השבוע הראשון של התוכנית
תוכנית של 4 אימונים בשבוע אני רק אציין שזה לחודש והתוכנית תמיד תשתנה בהתאם לצרכים שלי ולמטרות שלי
יש לי התלבטות כל כך קשה כי פה אני רואה שאין דבר כשה פוואר בילדינג ושם אני רואה אני רק רוצה להיות בטוח מה אתם אומרים?
עשיתי איתו תוכנית ל3 חודשים באמת מסודר ברמות על ונראה מבטיח המטרה - פוואר בילדינג
אני קראתי המון ויש מה שנקרא פוואר בילדינג אבל הכל תחום אפור כזה שקשה להסביר בדיוק
מה אתם אומרים?
בנתיים אני בסוג של דילאוד השבוע הזה ספציפית השבוע הראשון של התוכנית
תוכנית של 4 אימונים בשבוע אני רק אציין שזה לחודש והתוכנית תמיד תשתנה בהתאם לצרכים שלי ולמטרות שלי
יש לי התלבטות כל כך קשה כי פה אני רואה שאין דבר כשה פוואר בילדינג ושם אני רואה אני רק רוצה להיות בטוח מה אתם אומרים?