עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה יחסית סבבה
אבל אני ממש מבולבל מהנעליים האלו, בסרטון הם נראות כמו chuck taylors סוג של אבל שאתה עושה סקוואט זה כאילו יש לך 5 סמ ספוג מתחת לרגל.
הייתי מחליף אותם למשהו אחר. זה גם יכול להיות רצפת הגומי לא סגור אבל.
אולסטאר רנדומליות שקניתי בחול כי היה מבצע מפחיד ,אמור להוות בעיה?נראה יחסית סבבה
אבל אני ממש מבולבל מהנעליים האלו, בסרטון הם נראות כמו chuck taylors סוג של אבל שאתה עושה סקוואט זה כאילו יש לך 5 סמ ספוג מתחת לרגל.
הייתי מחליף אותם למשהו אחר. זה גם יכול להיות רצפת הגומי לא סגור אבל.
זה אולסטארס רנדומליות שקניתי בחול מאחר והיה מבצע. אחלה לחיי היום יום והאמת
אולסטאר רנדומליות שקניתי בחול כי היה מבצע מפחיד ,אמור להוות בעיה?
1. תשתדל לחתוך את הסרטון שיתחיל ברגע שאתה מוציא את המוט מהראק. הזמן שלנו יקר.
2. נראה כמו נעלי ספורט, אם זה באמת כך אז כדאי להחליף למשהו יותר יציב.
3. נסה לצלם בזווית של 45 מעלות (פה צילמת ב90) ובערך מגובה המותניים.
4. בגלל שאתה לבוש שחור קשה לראות עומק, חושב שמספיק עומק אבל לא בטוח לגבי זה.
5. סך הכל סקוואט בסדר גמור, תעלה משקל.
1. יש לי סרטון של זה חתוך אבל בטעות זה נחתך אוטומטית אז פשוט יצא מזעזע וחתך באצצע החזרה1. תשתדל לחתוך את הסרטון שיתחיל ברגע שאתה מוציא את המוט מהראק. הזמן שלנו יקר.
2. נראה כמו נעלי ספורט, אם זה באמת כך אז כדאי להחליף למשהו יותר יציב.
3. נסה לצלם בזווית של 45 מעלות (פה צילמת ב90) ובערך מגובה המותניים.
4. בגלל שאתה לבוש שחור קשה לראות עומק, חושב שמספיק עומק אבל לא בטוח לגבי זה.
5. סך הכל סקוואט בסדר גמור, תעלה משקל.
אני חושב שכןיכול להיות שהמשטח שאתה עומד עליו הוא ספוגי כזה? משום מה לא נראה יציב.
מסכים.אחלה סקוואט, הייתי עובד דווקא על התפרצות מהבור, נראה שאתה עובד מאוד מאוד מבוקר ולאט, גם אני סובל מהבעיה הזו (במשקלים כבדים דווקא) אבל ברגע שתצליח להתפרץ אתה תצליח להרים יותר. (כמובן לא לפקשש טכניקה בגלל זה)
ואולסטאר זה נעליים בסדר גמור לסקוואט, אלא אם כן זה משהו חדש והם החליטו ללכת על סוליה נורמאלית למרות שאני בספק.
אגב,
אולי פאוז סקוואט / בוקס סקוואט יצליחו לעזור לך לשפר את זה, תחכה לתשובה מאלחנן.
תודה רבה אוראחלה סקוואט, הייתי עובד דווקא על התפרצות מהבור, נראה שאתה עובד מאוד מאוד מבוקר ולאט, גם אני סובל מהבעיה הזו (במשקלים כבדים דווקא) אבל ברגע שתצליח להתפרץ אתה תצליח להרים יותר. (כמובן לא לפקשש טכניקה בגלל זה)
ואולסטאר זה נעליים בסדר גמור לסקוואט, אלא אם כן זה משהו חדש והם החליטו ללכת על סוליה נורמאלית למרות שאני בספק.
אגב,
אולי פאוז סקוואט / בוקס סקוואט יצליחו לעזור לך לשפר את זה, תחכה לתשובה מאלחנן.
העומק שלך בסדר, זה כנראה עובר תחרות גם כן.תודה רבה אור
התגובה הזאת הייתה אמורה להיות תשובה לאלחנן אבל זה לא ציטט אותו משום מה (נראה לי)
בגדול פה היה 70 ל5, רק לאחרונה התחלתי לעבוד ככה ואני באמת לא יודע לאן ללכת, היה לי 140 עם עומק נורא, 130 ל6 ששברו מקביל בקושי, אבל בחיים לא הגעתי לכזה עומק ובור, לדעתי אני יכול לעבוד עם 100-110 ולהגיע ל6-8 חזרות. מה אתה חושב?
תודה על הטיפ הראשון אני חושב שזה מה שיסדר את כל הקטע של היציבה.
הבוקס סקוואט יכול לבוא כתרגיל ראשון כדי לשפר טכניקה, תזכור, טכניקה זה מפתח לפיתוח שריר וכוח. שיפור טכניקה = יותר מסת שריר כי יש גיוס שרירים טוב יותר.אני לא יודע איך אוכל להכניס בדיוק פאוז/ בוקס סקוואט, אני לא עובד ישירות על כוח אני יותר בקטע של היפרטרופיה, אבל מכיוון שסקוואט הוא המלך אני עושה אותו ראשון. ואני גם עובד על רגליים רק פעם אחת בשבוע כי אני נותן בהן נפח גבוהה (עובד טוב מאוד)
תודה רבה אור
התגובה הזאת הייתה אמורה להיות תשובה לאלחנן אבל זה לא ציטט אותו משום מה (נראה לי)
בגדול פה היה 70 ל5, רק לאחרונה התחלתי לעבוד ככה ואני באמת לא יודע לאן ללכת, היה לי 140 עם עומק נורא, 130 ל6 ששברו מקביל בקושי, אבל בחיים לא הגעתי לכזה עומק ובור, לדעתי אני יכול לעבוד עם 100-110 ולהגיע ל6-8 חזרות. מה אתה חושב?
תודה על הטיפ הראשון אני חושב שזה מה שיסדר את כל הקטע של היציבה.
אני לא יודע איך אוכל להכניס בדיוק פאוז/ בוקס סקוואט, אני לא עובד ישירות על כוח אני יותר בקטע של היפרטרופיה, אבל מכיוון שסקוואט הוא המלך אני עושה אותו ראשון. ואני גם עובד על רגליים רק פעם אחת בשבוע כי אני נותן בהן נפח גבוהה (עובד טוב מאוד)
בגדול האימון רגליים שלי נראה ככההעומק שלך בסדר, זה כנראה עובר תחרות גם כן.
אבל בלי קשר לתחרות, סקוואט אמור להיות עד מקסימום הגמישות שלך, אלא אם כן יש לך גימשות מטורפת או חוסר גמישות מטורפת שאז צריך לעבוד מצורה מחושבת.
כרגע אם תרד למקסימום שלך זה מספיק, וזה נראה לי גם שובר מקביל.
אני ממליץ לך לא להתעקב יותר מידי על העומק, אלא אם כן אתה מתכנן להתחרות, רק לרדת מקסימום.
המשקל הכבד יותר גם יעזור לך לרדת עמוק.
כרגע כמו ש @orazriel אמר, תתרגל כוח מתפרץ. בוקס סקוואט זה מעולה לזה.
הבוקס סקוואט יכול לעזור עם עומק, אם לאט לאט מנמיכים אותו.
הבוקס סקוואט יכול לבוא כתרגיל ראשון כדי לשפר טכניקה, תזכור, טכניקה זה מפתח לפיתוח שריר וכוח. שיפור טכניקה = יותר מסת שריר כי יש גיוס שרירים טוב יותר.
הפאוז סקוואט מצויין להיפרטרופיה, כי יש את העצירה במקום הקשה.
שני התרגילים האלו לבד יכולים להביא אותך רחוק בתור בילדר.
אחרי תקופה שאתה מרגיש בטוח בתנועה, תוכל לחפש ווריאציות שיעצבו את השריר שלך יותר בלי להעמיס על מערכת העצבים, כמו היי באר סקוואט, RDL, ומכשירים.
רק אני ראיתי את נדידת המוט קדימה, שעובר אפילו את כפות הרגליים?
זה לדעתי מצריך או למקם את המוט נמוך יותר, או לפתוח יותר את הברכיים כדי שתוכל לרדת בצורה אנכית יותר, או שניהם
למקם את המוט נמוך יותר? זאת אומרת לובאר? לא הבנתי למה אתה מתכווןרק אני ראיתי את נדידת המוט קדימה, שעובר אפילו את כפות הרגליים?
זה לדעתי מצריך או למקם את המוט נמוך יותר, או לפתוח יותר את הברכיים כדי שתוכל לרדת בצורה אנכית יותר, או שניהם
לואוברלמקם את המוט נמוך יותר? זאת אומרת לובאר? לא הבנתי למה אתה מתכוון
בטוח יש פתרון אחר אז אני מעדיף אותו כי אני מרגיש פחות עומס על הקוואדס בלובאר ובכללי אני כבר מאוד רגיל לשמור על הגב מכווץ וכו' בהייבאר. ואני מניח שזה לפתוח יותר ברכיים? איך זה יעזור?לואובר
לואובר