הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ TRX Suspension Trainers

• פותח/ת השרשור Shamun
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
יש כאלה איפה שאני עובד. בכל פעם אני תופס ת'ראש ושואל למה זה מגיע לי.

יש כאלה איפה שאני עובד. בכל פעם אני תופס ת'ראש ושואל למה זה מגיע לי.
אחי יש לי שאלה. עשיתי לחיצה בשיפוע שלילי עם דאמבלים, אחרי זה עשיתי סופרסט של פרפר וקייבלקרוס, אחרי זה לחיצה במכונה דרופסט ואז לחיצה בסמית' בשיפוע חיובי, איזה עוד 2 תרגילים אתה ממליץ לעשות?
ועוד שאלה, אתמול עשיתי גב ויד אחורית, היום חזה ויד קדמית ובא לי קצת כתפיים, מה אתה אומר, כדאי? או לשמור את הכתפיים למחר? או שאפשר לעשות גם היום וגם מחר? בטן אני עושה כל יום כדי להבליט את הקוביות ורגליים אני לא עושה כי אני רץ הרבה.

אחי יש לי שאלה. עשיתי לחיצה בשיפוע שלילי עם דאמבלים, אחרי זה עשיתי סופרסט של פרפר וקייבלקרוס, אחרי זה לחיצה במכונה דרופסט ואז לחיצה בסמית' בשיפוע חיובי, איזה עוד 2 תרגילים אתה ממליץ לעשות?
ועוד שאלה, אתמול עשיתי גב ויד אחורית, היום חזה ויד קדמית ובא לי קצת כתפיים, מה אתה אומר, כדאי? או לשמור את הכתפיים למחר? או שאפשר לעשות גם היום וגם מחר? בטן אני עושה כל יום כדי להבליט את הקוביות ורגליים אני לא עושה כי לא רואים אותם.

קבל תיקון

• פותח/ת השרשור
ועוד שאלה, אתמול עשיתי גב ויד אחורית, היום חזה ויד קדמית ובא לי קצת כתפיים, מה אתה אומר, כדאי? או לשמור את הכתפיים למחר? או שאפשר לעשות גם היום וגם מחר? בטן אני עושה כל יום כדי להבליט את הקוביות ורגליים אני לא עושה כי אני רץ הרבה.
אני רואה שלא רק בגיי אקטיב באים עם שאלות כאלה.. :(
מה אתה עונה להם, סתם מסקרנות?

בהרבה מקרים אני מנסה להסביר להם את הטימטום של עבודה עם כל כך הרבה תרגילים לשריר אחד. תלוי גם בבן אדם שבא לשאול, יש כאלה שאני כבר מכיר ויודע מראש שזה מקרה אבוד אז אני כבר מחרבש לו משהו, זורק איזה תרגיל לאוויר, או עובר על כל התרגילים הקיימים ואומר לו שיבחר משהו כי הכל אותו חרא.

צריך להסביר להם שעושים תרגילים רק עם מוט אולימפי
(יש יוצאים מן הכלל, מתח/דיפס)

• פותח/ת השרשור
בהרבה מקרים אני מנסה להסביר להם את הטימטום של עבודה עם כל כך הרבה תרגילים לשריר אחד. תלוי גם בבן אדם שבא לשאול, יש כאלה שאני כבר מכיר ויודע מראש שזה מקרה אבוד אז אני כבר מחרבש לו משהו, זורק איזה תרגיל לאוויר, או עובר על כל התרגילים הקיימים ואומר לו שיבחר משהו כי הכל אותו חרא.
אני מנסה לחנך אנשים (אתה יודע, אלה שעוד יש להם עתיד) וזה לא ממש הולך, כי הם "מרגישים" שהם קורעים את השריר וסוחטים אותו עד הסוף... כנ"ל לעבודה אחרי כשל או בתרבות הרווחת של "ביחד אחי! לא נגעתי!"🥷

ממה שלמדתי בחדכ"ש זה לתת לטמבלים לעשות את הטעויות שלהם ולתקן רק את אלה שבאמת איכפת לך מהם או חברים שלך. אם תיהיה מספיק זמן בחדכ"ש תראה את כל השטויות בעולם למשל , לפני יומיים ראיתי את אחד הילדים שהתחיל קורס מאמני חדכ"ש בווינגיט מסביר לחבר שלו שאם בתרגיל של כפיפת מרפקים בעמידה (barbell curle) הוא יחזיק את המוט הפוך כלומר שבמקום שהאצבעות ייפנו אליו הן ייפנו החוצה ממנו , אז הוא יעבוד על טרייספס ולא על הבייספס(את השטות הזו הייתי חייב לעצור ולתקן). חוץ מזה , בקשר לשטות הזו של SHAMUN ,TRX אשמח אם תשלח לי 260$ ואני אתן לך כמה גומיות שרק תרצה...... אתה גם יכול לבחור את הצבעים. תעזוב אותך מהשטויות של האמריקאים ותתחיל להרים ברזלים!!!!

נערך לאחרונה:
אני מנסה לחנך אנשים (אתה יודע, אלה שעוד יש להם עתיד) וזה לא ממש הולך, כי הם "מרגישים" שהם קורעים את השריר וסוחטים אותו עד הסוף... כנ"ל לעבודה אחרי כשל או בתרבות הרווחת של "ביחד אחי! לא נגעתי!"🥷
אצלנו יש תופעה מעצבנת שמבקשים עזרה בתרגילים שממש לא דורשים עזרה. מהסוג של "אחי תהיה איתי אני הוספתי משקל". בעיקר בפריצ'ר קרלס עם מוט W ואותה תנועה במכשיר, בסמית' משין, לחיצה צרפתית, ולאחרונה התופעה התפשטה וזה הגיע לשיא כשמישהו ביקש ממני שאני "אהיה איתו" ב- leg curls במכשיר. 😣 אמרתי לו בצורה מנומסת "לא אני לא יכול להיות איתך, זה תרגיל שאתה צריך להסתדר איתו לבד" והלכתי. טוב שלא מבקשים ממני להחזיק להם את הזין כשהם משתינים.

חחחחחחחח
זה היה צריך להיות ככה :
הוא : אתה יכול להיות איתי ב leg curls במכשיר ?
אתה : לא, אני לא יכול להיות איתך.
*WALKS AWAY*

• פותח/ת השרשור
אצלנו יש תופעה מעצבנת שמבקשים עזרה בתרגילים שממש לא דורשים עזרה. מהסוג של "אחי תהיה איתי אני הוספתי משקל". בעיקר בפריצ'ר קרלס עם מוט W ואותה תנועה במכשיר, בסמית' משין, לחיצה צרפתית, ולאחרונה התופעה התפשטה וזה הגיע לשיא כשמישהו ביקש ממני שאני "אהיה איתו" ב- leg curls במכשיר. 😣 אמרתי לו בצורה מנומסת "לא אני לא יכול להיות איתך, זה תרגיל שאתה צריך להסתדר איתו לבד" והלכתי. טוב שלא מבקשים ממני להחזיק להם את הזין כשהם משתינים.
אתה חושב שרק אצלך? מישהו ביקש שאני אשמור עליו בלחיצת כתפיים במכונה של HAMMER.

השיא היה שמישהו עשה BEHIND THE NECK PUSH PRESS עם פוסיפאד וביקש שאני אשמור עליו. שאלתי אותו מה אני אמור לעשות כשהוא נכשל, לברוח? 😣😣😣

אני לא מבין למה להתייחס בכלל ל TRX זה גימיק שיווקי נטו, הרי מכוני כושר לא יכולים להתקיים באמת מחדר כושר וכל הזמן למשוך לקוחות אז הם עושים גימיקים זולים כאלה, שאם הרבה פירסום ושיווק זה ניהיה "להיט", אנשים רגילים שבאים לחדר כושר בשביל לשמור על הבריאות (אין כוח להתקדם במשקלים) רואים את זה כחידוש מרענן, הרי אין משהו יותר טוב ממאמן אישי שמספר ש"הגיע משהו מיוחד ואפקטיבי למכון ואתה חייב לעשות את זה"

אני לא מבין למה להתייחס בכלל ל TRX זה גימיק שיווקי נטו, הרי מכוני כושר לא יכולים להתקיים באמת מחדר כושר וכל הזמן למשוך לקוחות אז הם עושים גימיקים זולים כאלה, שאם הרבה פירסום ושיווק זה ניהיה "להיט", אנשים רגילים שבאים לחדר כושר בשביל לשמור על הבריאות (אין כוח להתקדם במשקלים) רואים את זה כחידוש מרענן, הרי אין משהו יותר טוב ממאמן אישי שמספר ש"הגיע משהו מיוחד ואפקטיבי למכון ואתה חייב לעשות את זה"

ה-TRX זה פשוט גרר של מכונית ב260 דולר.
ומה שעצוב זה שדווקא ההתלהבות באה מכיוון המאמנים:🙁:🙁

נערך לאחרונה:
ה-TRX זה פשוט גרר של מכונית ב260 דולר.
ומה שעצוב זה שדווקא ההתלהבות באה מכיוון המאמנים:🙁:🙁
למה מאמנים?? אני לא עובד ברשת אבל אני מאמין שרשת עצמה אאומרת למאמנים להפיץ את זה..מה שכן אין למאמן אימון יותר קל מזה...לא צריך שום ציוד יש את הTRX ו15 תרגילים..ראש קטן

• פותח/ת השרשור
למה מאמנים?? אני לא עובד ברשת אבל אני מאמין שרשת עצמה אאומרת למאמנים להפיץ את זה..מה שכן אין למאמן אימון יותר קל מזה...לא צריך שום ציוד יש את הTRX ו15 תרגילים..ראש קטן
בגלל זה אתה מאמן ממש, ממש גרוע.

אין מה לעשות לא כל מי שמסיים קורס מאמנים יוצא עם ידע מספיק, הבעיה שהם לא ממשיכים ללמוד ונעצרים ואוכלים את כל השטויות ומיתוסים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית