הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כבר לא מתקדם במשקלים

itailitai

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אז ככה, התחלתי להתאמן לפני 3 חודשים והייתי במשקל 91 קילו בערך.
כרגע אני שוקל 79 והגובה הוא 1.70.
התחלתי בבנץ' רק עם המוט וגם זה בקושי וכרגע אני לוחץ 50 ק"ג אבל אני תקוע כבר די הרבה זמן.
גם במתח התחלתי עם הגרביטון עם איזה 40 קילו, וכרגע אני תקוע על 5 קילו. כנ"ל למקבילים.

אוכל ביום 1,500 קלוריות עם בערך 140 גרם חלבון. אני ישן 8 שעות אבל לא הולך לישון בשעות נורמליות (סביבות 4 וקם ב-12), לא יודע כמה זה משפיע.
בגלל שאני קם מאוחר אני אוכל רק צהריים וערב.

יום לדוגמא:
צהריים: אורז 150 גרם, חזה עוף 210 גרם, כף טחינה.
אחרי אימון: שייק חלבון עם בננה וחלב. (בד"כ שותה את השייק עם מים ואת הקלוריות מחלק בארוחות צהריים וערב פשוט ביום שלקחתי מmyfitnesspal זה מה שאכלתי).
ערב: סלט ירקות, 150 גרם קוטג',פיתה קלה, 70 גר' טונה בשמן אחרי סינון, חביתה מ-2 ביצים.

עושה FBW שלוש פעמים בשבוע, זה מה שאני עושה:

סקוואט 3X6
כפיפות ברכיים במכונה 3X12
לחיצת חזה עם מוט חופשי 3X8
מתח בסופניצה 3X8
לחיצת כתפיים בעמידה עם מוט 3X8
מקבילים צר 3X8
כפיפת מרפקים עם מוט בעמידה 3X10
כפיפות בטן בשיפוע שלילי 3Xmax
פשיטות גו 3X12

אשמח לעצות.

קשה להתקדם כשלא אוכלים מספיק.. תחליט מתי אתה מסיים עם הירידה במשקל ומתחיל לאכול. בשביל לבנות שרירים בצורה אפקטיבית אתה צריך להיות בפלוס קלורי. אנשים שרק התחילו להתאמן יכולים להתחמק מזה קצת אבל בסוף זה תופס אותך.

בכל מקרה אתה יכול לנסות בנתיים להתקדם בצורה מתונה יותר, אולי להעלות 2.5 קילו לכל החזרות והסטים בבת אחת זה יותר מידי, אז תחשוב איך אתה הופך את ההתקדמות למשהו יותר הדרגתי.

תקשיב לזה שאמר מעליי.
אם אתה עדין רוצה לרדת במשקל, תעבוד עכשיו נטו על טכניקה וכשתחליט שזהו ואתה רוצה כבר לבנות שריר ולהתקדם במשקלים, תתחיל מסה ותראה אולי תצטרך תוכנית חדשה גם.

הייתי ממליץ לך להתחטב עוד קצת (למרות שאני לא יודע איך אתה נראה) כדי שתבוא שלם נפשית עם הגוף שלך למסה ולא תתבאס שאתה ״שמן״ והמסה תהיה לך איכותית ותעלה במשקלים, בהצלחה

• פותח/ת השרשור
קשה להתקדם כשלא אוכלים מספיק.. תחליט מתי אתה מסיים עם הירידה במשקל ומתחיל לאכול. בשביל לבנות שרירים בצורה אפקטיבית אתה צריך להיות בפלוס קלורי. אנשים שרק התחילו להתאמן יכולים להתחמק מזה קצת אבל בסוף זה תופס אותך.

בכל מקרה אתה יכול לנסות בנתיים להתקדם בצורה מתונה יותר, אולי להעלות 2.5 קילו לכל החזרות והסטים בבת אחת זה יותר מידי, אז תחשוב איך אתה הופך את ההתקדמות למשהו יותר הדרגתי.

תקשיב לזה שאמר מעליי.
אם אתה עדין רוצה לרדת במשקל, תעבוד עכשיו נטו על טכניקה וכשתחליט שזהו ואתה רוצה כבר לבנות שריר ולהתקדם במשקלים, תתחיל מסה ותראה אולי תצטרך תוכנית חדשה גם.

הייתי ממליץ לך להתחטב עוד קצת (למרות שאני לא יודע איך אתה נראה) כדי שתבוא שלם נפשית עם הגוף שלך למסה ולא תתבאס שאתה ״שמן״ והמסה תהיה לך איכותית ותעלה במשקלים, בהצלחה

היי תודה, אז בעצם ההתקדמות שלי נבעה מהיותי מתחיל?
אני מניח שארד ל70 קילו בערך ואז אתחיל מסה. כמה ק"ג בערך מעלים בזמן מסה?

היי תודה, אז בעצם ההתקדמות שלי נבעה מהיותי מתחיל?
אני מניח שארד ל70 קילו בערך ואז אתחיל מסה. כמה ק"ג בערך מעלים בזמן מסה?

בגלל שאתה מתחיל אז זה מאוד הגיוני.
לגבי כמה עולים וכאלה זה עניין של טעם אישי.

אני אישית ממליץ להיות ב300+ קלורי, לצבור כמה שפחות שומן ויותר שריר שזה האידיאל.
תכיר את הגוף שלך, תלמד אותו עם הזמן, תתרכז בטכניקה זה יעזור לך בכל כך הרבה דברים שתימנע בהם בעתיד.
סבלנות והתמדה זה שם המשחק.
תהנה מזה, תחיה את זה, התוצאות יגיעו בהתאם, דילאודים בזמן, לא להישאב לתוכנית אחת.

תן בראש, אם יש לך שאלות תשאל באהבה

• פותח/ת השרשור
בגלל שאתה מתחיל אז זה מאוד הגיוני.
לגבי כמה עולים וכאלה זה עניין של טעם אישי.

אני אישית ממליץ להיות ב300+ קלורי, לצבור כמה שפחות שומן ויותר שריר שזה האידיאל.
תכיר את הגוף שלך, תלמד אותו עם הזמן, תתרכז בטכניקה זה יעזור לך בכל כך הרבה דברים שתימנע בהם בעתיד.
סבלנות והתמדה זה שם המשחק.
תהנה מזה, תחיה את זה, התוצאות יגיעו בהתאם, דילאודים בזמן, לא להישאב לתוכנית אחת.

תן בראש, אם יש לך שאלות תשאל באהבה
תודה רבה! אז למשל עכשיו זה לא זמן לתת דילאוד?

תרד עוד לפני מסה למרות שהמשקלים לא מתקדמים תגיע לכשל אתה תבנה עוד שריר אתה סך הכל 3 חודשים מתאמן וזה מרתון לוקח המון אבל אם אתה 79 קג על גובה של 170 תרד עוד ואז תתחיל מסה

תודה רבה! אז למשל עכשיו זה לא זמן לתת דילאוד?
דילואד זה לא טוב בזמן חיטוב
בזמן חיטוב אתה רוצה לשמר מסת שריר ככל שאפשר, וכדי לעשות זאת אתה צריך להרים את המשקל המקסימלי/קרוב ממש למשקל המקסימלי שאתה יכול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית