אז ככה, התחלתי להתאמן לפני 3 חודשים והייתי במשקל 91 קילו בערך.
כרגע אני שוקל 79 והגובה הוא 1.70.
התחלתי בבנץ' רק עם המוט וגם זה בקושי וכרגע אני לוחץ 50 ק"ג אבל אני תקוע כבר די הרבה זמן.
גם במתח התחלתי עם הגרביטון עם איזה 40 קילו, וכרגע אני תקוע על 5 קילו. כנ"ל למקבילים.
אוכל ביום 1,500 קלוריות עם בערך 140 גרם חלבון. אני ישן 8 שעות אבל לא הולך לישון בשעות נורמליות (סביבות 4 וקם ב-12), לא יודע כמה זה משפיע.
בגלל שאני קם מאוחר אני אוכל רק צהריים וערב.
יום לדוגמא:
צהריים: אורז 150 גרם, חזה עוף 210 גרם, כף טחינה.
אחרי אימון: שייק חלבון עם בננה וחלב. (בד"כ שותה את השייק עם מים ואת הקלוריות מחלק בארוחות צהריים וערב פשוט ביום שלקחתי מmyfitnesspal זה מה שאכלתי).
ערב: סלט ירקות, 150 גרם קוטג',פיתה קלה, 70 גר' טונה בשמן אחרי סינון, חביתה מ-2 ביצים.
עושה FBW שלוש פעמים בשבוע, זה מה שאני עושה:
סקוואט 3X6
כפיפות ברכיים במכונה 3X12
לחיצת חזה עם מוט חופשי 3X8
מתח בסופניצה 3X8
לחיצת כתפיים בעמידה עם מוט 3X8
מקבילים צר 3X8
כפיפת מרפקים עם מוט בעמידה 3X10
כפיפות בטן בשיפוע שלילי 3Xmax
פשיטות גו 3X12
אשמח לעצות.
כרגע אני שוקל 79 והגובה הוא 1.70.
התחלתי בבנץ' רק עם המוט וגם זה בקושי וכרגע אני לוחץ 50 ק"ג אבל אני תקוע כבר די הרבה זמן.
גם במתח התחלתי עם הגרביטון עם איזה 40 קילו, וכרגע אני תקוע על 5 קילו. כנ"ל למקבילים.
אוכל ביום 1,500 קלוריות עם בערך 140 גרם חלבון. אני ישן 8 שעות אבל לא הולך לישון בשעות נורמליות (סביבות 4 וקם ב-12), לא יודע כמה זה משפיע.
בגלל שאני קם מאוחר אני אוכל רק צהריים וערב.
יום לדוגמא:
צהריים: אורז 150 גרם, חזה עוף 210 גרם, כף טחינה.
אחרי אימון: שייק חלבון עם בננה וחלב. (בד"כ שותה את השייק עם מים ואת הקלוריות מחלק בארוחות צהריים וערב פשוט ביום שלקחתי מmyfitnesspal זה מה שאכלתי).
ערב: סלט ירקות, 150 גרם קוטג',פיתה קלה, 70 גר' טונה בשמן אחרי סינון, חביתה מ-2 ביצים.
עושה FBW שלוש פעמים בשבוע, זה מה שאני עושה:
סקוואט 3X6
כפיפות ברכיים במכונה 3X12
לחיצת חזה עם מוט חופשי 3X8
מתח בסופניצה 3X8
לחיצת כתפיים בעמידה עם מוט 3X8
מקבילים צר 3X8
כפיפת מרפקים עם מוט בעמידה 3X10
כפיפות בטן בשיפוע שלילי 3Xmax
פשיטות גו 3X12
אשמח לעצות.