עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עשרים דקות מקסימום על האליפטי או אופניים.להיפך, זה רק משרת את המטרה.
מצד שני אם תעשה המון אירובי, במאמץ, ותקרע את עצמך - זה כן יכול לפגוע בך.
עשרים דקות מקסימום על האליפטי או אופניים.
הסיבה שאני שואל זה כי מישהו אמר לי ש"אירובי מדכא איזה הורמון מסויים שאחראי על התפתחות הכח ומסת השריר"(מילים שלו),
עכשיו רק מהניסוח אני יכול להבין שזה כנראה שטויות, אבל רציתי לוודא פה כי אני עושה אירובי אחרי כל אימון
אל תקשיב לדינוהסיבה שאני שואל זה כי מישהו אמר לי ש"אירובי מדכא איזה הורמון מסויים שאחראי על התפתחות הכח ומסת השריר"(מילים שלו),
אשמח לדעתכם לגבי אירובי אחרי אימון כוח, האם זה פוגע במטרה?אותו דבר לגבי אירובי אחרי אימוני היפרטרופיה.
תודה על העזרה!
זה כי הם צריכים לסחוב עוד סייקל ועוד סייקל ואם ה hct בשמיים אז הלב והסיבולת ברצפה אז צריך מה זה צריך חובה אירובי עוד לפני שמגיעים למצבים האלה גם שאתה אוכל כאלה כמויות של אוכל אז כמו בשייק שמערבבים עם הקפיץ, צריך לערבב את כל המזון והחומרים בגוף כדי שילך למקומות הנכונים ולא יסתום את הצינורות וישמין אותךבודיבילדרים בטופ משלבים די הרבה אירובי, לא נראה לי הם חלשים. אתה תהיה בסדר ואף מומלץ כל עוד לא תהרוג את עצמך.
אחי,הוא נראה כמו סלקטוראירובי לא זורם לך, צא למועדון פעם ב.. תרקוד כמה שעות והנה לך אירובי מכובד
לפחות עם זה מסכיםבכללי לכל בנאדם לא יזיק אירובי
על הנייר כמה שיותר אירובי זה יותר טוב כל עוד אתה מפצה על זה בקלוריות ולא גורם לזה שזה יעצים את הגירעון או יפגע בהתאוששות, prove me wrongזה מאוד תלוי בכושר האירובי של המתאמן. 20 דקות בעצימות נמוכה לא יפריעו לכלום אבל גם לא באמת תורמות לכושר האירובי. לכן השאלה היא לטובת מה אתה עושה אירובי אחרי הכוח?
עצימות עלולה לפגוע בהתאוששות גם מבחינת עומס על השרירים וגם בהגדלת הגרעון הקלורי
קלוריות זה לא כל הסיפור. יש עומס על גידים, מפרקים, שרירים.על הנייר כמה שיותר אירובי זה יותר טוב כל עוד אתה מפצה על זה בקלוריות ולא גורם לזה שזה יעצים את הגירעון או יפגע בהתאוששות, prove me wrong
"ולא גורם לזה שזה יפגע בהתאוששות"קלוריות זה לא כל הסיפור. יש עומס על גידים, מפרקים, שרירים.
כדוגמא קיצונית, התאוששות מריצת מרתון אורכת בין שבועיים לחודש.
אחרי ריצת 2000 all out כדאי לנוח יום-יומיים
זאת הייתה העבודה שלי בחודשים האחרונים:sarcastic:אחי,הוא נראה כמו סלקטור
וואלה?זאת הייתה העבודה שלי בחודשים האחרונים:sarcastic:
יפה אחי,כל הכבודתודה לכולם על התגובות, בגדול המטרה זה יותר לשרוף קלוריות אחרי אימון כוח כדי לאכול יותר אחר כך(חיטוב לכן בלי האירובי הזה אוכל קצת מדי ולא מתאושש מספיק), בכללי יש לי יומיים בשבוע שהם מוקדשים לשיפור הסבולת, עושה אינטרוולים של ספרינטים ושחייה.
בטח שחוזר, הברך יציבה וחזקה בלי כאבים. מה שכן ללא ספק אני צריך לקנות ברייס כדי שלא יקרה עוד פעם חחחחחחוואלה?
כי לא חשבתי שיש לך פרצוף ללק ג'ל מותק..
יפה אחי,כל הכבוד
איך הברך?
יש תכנון לחזור ?
יש מצב שיש לי משהו בשבילך לברךבטח שחוזר, הברך יציבה וחזקה בלי כאבים. מה שכן ללא ספק אני צריך לקנות ברייס כדי שלא יקרה עוד פעם חחחחחח