הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אירובי אחרי אימון כוח

• פותח/ת השרשור aviram5
  • פורסם בתאריך

aviram5

משתמש פעיל
532
282
נק' מוניטין:
753
532
282
GO ACTIVE
אשמח לדעתכם לגבי אירובי אחרי אימון כוח, האם זה פוגע במטרה?אותו דבר לגבי אירובי אחרי אימוני היפרטרופיה.
תודה על העזרה!

להיפך, זה רק משרת את המטרה.
מצד שני אם תעשה המון אירובי, במאמץ, ותקרע את עצמך - זה כן יכול לפגוע בך.

• פותח/ת השרשור
להיפך, זה רק משרת את המטרה.
מצד שני אם תעשה המון אירובי, במאמץ, ותקרע את עצמך - זה כן יכול לפגוע בך.
עשרים דקות מקסימום על האליפטי או אופניים.
הסיבה שאני שואל זה כי מישהו אמר לי ש"אירובי מדכא איזה הורמון מסויים שאחראי על התפתחות הכח ומסת השריר"(מילים שלו),
עכשיו רק מהניסוח אני יכול להבין שזה כנראה שטויות, אבל רציתי לוודא פה כי אני עושה אירובי אחרי כל אימון

עשרים דקות מקסימום על האליפטי או אופניים.
הסיבה שאני שואל זה כי מישהו אמר לי ש"אירובי מדכא איזה הורמון מסויים שאחראי על התפתחות הכח ומסת השריר"(מילים שלו),
עכשיו רק מהניסוח אני יכול להבין שזה כנראה שטויות, אבל רציתי לוודא פה כי אני עושה אירובי אחרי כל אימון

הכל בסדר 20 דק' אירובי בסוף אימון כנראה שלא ישפיע עלייך יותר מידי.

בודיבילדרים בטופ משלבים די הרבה אירובי, לא נראה לי הם חלשים. אתה תהיה בסדר ואף מומלץ כל עוד לא תהרוג את עצמך.

וברצינות, שווה לקחת את הזמן ללמוד את הבסיס על תזונה ואימונים, לאכול ולהתאמן לפי זה. אם אין זמן/רצון, שווה לקחת תזונאי ומאמן שמבינים עניין שירכיבו לך תפריט ותכנית לפי המטרות שלך. זה העיקר ויעזור לך הרבה יותר מאירובי או כל דבר אחר

בודיבילדרים בטופ משלבים די הרבה אירובי, לא נראה לי הם חלשים. אתה תהיה בסדר ואף מומלץ כל עוד לא תהרוג את עצמך.
זה כי הם צריכים לסחוב עוד סייקל ועוד סייקל ואם ה hct בשמיים אז הלב והסיבולת ברצפה אז צריך מה זה צריך חובה אירובי עוד לפני שמגיעים למצבים האלה גם שאתה אוכל כאלה כמויות של אוכל אז כמו בשייק שמערבבים עם הקפיץ, צריך לערבב את כל המזון והחומרים בגוף כדי שילך למקומות הנכונים ולא יסתום את הצינורות וישמין אותך

כתבתי את זה קצת בסלנג אבל זה די נכון

בכללי לכל בנאדם לא יזיק אירובי, כמובן לבחור איזה אירובי הוא עושה כדי שזה לא יפריע לו לאימונים וההתאוששות מהם.. יש מלא סוגי אירובי שניתן לבצע החל משחייה בבריכה רכיבה על אופנים ויש גם אגרוף קפיצה בחבל וכלה באפילו ריקוד

אם אירובי לא זורם לך, צא למועדון פעם ב.. תרקוד כמה שעות והנה לך אירובי מכובד ביותר

זה מאוד תלוי בכושר האירובי של המתאמן. 20 דקות בעצימות נמוכה לא יפריעו לכלום אבל גם לא באמת תורמות לכושר האירובי. לכן השאלה היא לטובת מה אתה עושה אירובי אחרי הכוח?

עצימות עלולה לפגוע בהתאוששות גם מבחינת עומס על השרירים וגם בהגדלת הגרעון הקלורי

זה מאוד תלוי בכושר האירובי של המתאמן. 20 דקות בעצימות נמוכה לא יפריעו לכלום אבל גם לא באמת תורמות לכושר האירובי. לכן השאלה היא לטובת מה אתה עושה אירובי אחרי הכוח?

עצימות עלולה לפגוע בהתאוששות גם מבחינת עומס על השרירים וגם בהגדלת הגרעון הקלורי
על הנייר כמה שיותר אירובי זה יותר טוב כל עוד אתה מפצה על זה בקלוריות ולא גורם לזה שזה יעצים את הגירעון או יפגע בהתאוששות, prove me wrong

על הנייר כמה שיותר אירובי זה יותר טוב כל עוד אתה מפצה על זה בקלוריות ולא גורם לזה שזה יעצים את הגירעון או יפגע בהתאוששות, prove me wrong
קלוריות זה לא כל הסיפור. יש עומס על גידים, מפרקים, שרירים.

כדוגמא קיצונית, התאוששות מריצת מרתון אורכת בין שבועיים לחודש.
אחרי ריצת 2000 all out כדאי לנוח יום-יומיים

קלוריות זה לא כל הסיפור. יש עומס על גידים, מפרקים, שרירים.

כדוגמא קיצונית, התאוששות מריצת מרתון אורכת בין שבועיים לחודש.
אחרי ריצת 2000 all out כדאי לנוח יום-יומיים
"ולא גורם לזה שזה יפגע בהתאוששות"
בבריכה יש פחות עומס על גידים.. ומרתון זה דוגמא קיצונית
לצורך העניין שאמרתי כמה שיותר אירובי לא התכוונתי לאירובי אחד אינסופי אלא לכמה שיותר סשנים, יש לך ריקוד יש לך אגרוף לא כל דבר צריך לדחוק את הרגליים עד לעצם, ריצה זה אירובי טריקי.., רוב האנשים אחרי כמה מאות מטרים ממשיכים לרוץ למרות שהברכיים קורסות פנימה ואז שין ספליט כאבי גב וכל מיני בלגנים קורים שם , אפשר לגוון ולעשות הרבה אירובי ועדיין לצאת ראש, כמובן לעשות את זה בהדרגה שהגוף יבנה את עצמו לתוך זה סיבים לבנים שמתאוששים מהר וכו וכו ולא ישר לשבור הכל ולא לנסות לעבוד עם הכל שזה עוד שבור..

• פותח/ת השרשור
אחי,הוא נראה כמו סלקטור
זאת הייתה העבודה שלי בחודשים האחרונים:sarcastic:

תודה לכולם על התגובות, בגדול המטרה זה יותר לשרוף קלוריות אחרי אימון כוח כדי לאכול יותר אחר כך(חיטוב לכן בלי האירובי הזה אוכל קצת מדי ולא מתאושש מספיק), בכללי יש לי יומיים בשבוע שהם מוקדשים לשיפור הסבולת, עושה אינטרוולים של ספרינטים ושחייה.
המטרה של האשכול הייתה לוודא האם אירובי אחרי אימון כוח פוגע במה שהשגתי באימון או לא מפריע

זאת הייתה העבודה שלי בחודשים האחרונים:sarcastic:
וואלה?
כי לא חשבתי שיש לך פרצוף ללק ג'ל מותק..

תודה לכולם על התגובות, בגדול המטרה זה יותר לשרוף קלוריות אחרי אימון כוח כדי לאכול יותר אחר כך(חיטוב לכן בלי האירובי הזה אוכל קצת מדי ולא מתאושש מספיק), בכללי יש לי יומיים בשבוע שהם מוקדשים לשיפור הסבולת, עושה אינטרוולים של ספרינטים ושחייה.
יפה אחי,כל הכבוד

איך הברך?
יש תכנון לחזור ?

• פותח/ת השרשור
וואלה?
כי לא חשבתי שיש לך פרצוף ללק ג'ל מותק..

יפה אחי,כל הכבוד

איך הברך?
יש תכנון לחזור ?
בטח שחוזר, הברך יציבה וחזקה בלי כאבים. מה שכן ללא ספק אני צריך לקנות ברייס כדי שלא יקרה עוד פעם חחחחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית