עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בלי לזלזל בשאלה, בתור אחד שלא לוקח קריאטין, ולא רואה את זה משפר לי ביצועים.תודה
זה ברור אבל אם זה מוסיף לי אפילו 2% יותר כוח או שיפור או לא משנה מה וזה עולה לי 60 שקל לשנה מה אכפת לי להוציא את הכסף הזה?בוא נעשה לך סדר הוא רשם לך, בגדול שקראטין זה לא איזה משהו שיעשה אותך פי 3 חזק או גדול זה משהו מאוד מינימלי, אז הוא אמר לך שתזונה ואימונים לפני הכל ואם תדחוף לעצמך תוספים זה לא באמת יהיה יעיל במיוחד, אם בכלל.
למה לא לנסות?בתור אחד שלא לוקח קריאטין, ולא רואה את זה משפר לי ביצועים.
השאלה אם זה נותן לך 2%, כי לי זה לא נתן כלום.זה ברור אבל אם זה מוסיף לי אפילו 2% יותר כוח או שיפור או לא משנה מה וזה עולה לי 60 שקל לשנה מה אכפת לי להוציא את הכסף הזה?
ניסיתילמה לא לנסות?
ניסיתי פעם לא הרגשתי שום דבר אבל ראיתי עכישו שיש בטעמים חחחח אז אמרתי יאללה ננסה שוב פעםהשאלה אם זה נותן לך 2%, כי לי זה לא נתן כלום.
גאוני.ניסיתי פעם לא הרגשתי שום דבר אבל ראיתי עכישו שיש בטעמים חחחח אז אמרתי יאללה ננסה שוב פעם
קוקאין וטסט... הדברים היחידים שעובדים באמת..
כל השאר לא באמת שווה את הכסף!!
זה האמת לטוב ולרע... 😉
לא מדבר על לוותר מדבר על מנוסף ציטרולין נותן פאמפ וזהו למה שאני אקח אותו?קריאטין הוכח מחקרית כ myostain inhabitor במידה מסויימת ולכן הוא נותן תוצאות חבל לוותר עליו
Citrulline mallet זה תוסף מדהים אבל הוא לא סיבה מספיק טובה לוותר על הקריאטין, אפשר בנוסף..
Citrulline mallet researc - Google zoekenלא מדבר על לוותר מדבר על מנוסף ציטרולין נותן פאמפ וזהו למה שאני אקח אותו?