הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

יש עוד משהו ששווה לקחת חוץ מקריאטין?

• פותח/ת השרשור מיש
  • פורסם בתאריך
וברצינות, שווה לקחת את הזמן ללמוד את הבסיס על תזונה ואימונים, לאכול ולהתאמן לפי זה. אם אין זמן/רצון, שווה לקחת תזונאי ומאמן שמבינים עניין שירכיבו לך תפריט ותכנית לפי המטרות שלך. זה העיקר ויעזור לך הרבה יותר מקריאטין או כל תוסף אחר

בוא נעשה לך סדר הוא רשם לך, בגדול שקראטין זה לא איזה משהו שיעשה אותך פי 3 חזק או גדול זה משהו מאוד מינימלי, אז הוא אמר לך שתזונה ואימונים לפני הכל ואם תדחוף לעצמך תוספים זה לא באמת יהיה יעיל במיוחד, אם בכלל.

בלי לזלזל בשאלה, בתור אחד שלא לוקח קריאטין, ולא רואה את זה משפר לי ביצועים.
מאמן יתרום לך הכי הרבה במידה ואין לך.
תזונה מסודרת יותר ועוקבת יותר.
שינה טובה יותר.
מדטציה ורוגע.
ריכוז וכוח מנטלי.

ובאמת, כל שאר הדברים יועילו ממש מעט. אני לוקח וויטמין C וספירולינה וכל מיני שטויות, אבל זה לא במקום מה שציינתי, אז אם יש לך את כל מה שציינתי כבר, ואתה סקרן לדעת מה התוספים שעזרו לי, אשמח לשתף, אבל זה באמת שולי ביחס למה שציינתי.

בוא נעשה לך סדר הוא רשם לך, בגדול שקראטין זה לא איזה משהו שיעשה אותך פי 3 חזק או גדול זה משהו מאוד מינימלי, אז הוא אמר לך שתזונה ואימונים לפני הכל ואם תדחוף לעצמך תוספים זה לא באמת יהיה יעיל במיוחד, אם בכלל.
זה ברור אבל אם זה מוסיף לי אפילו 2% יותר כוח או שיפור או לא משנה מה וזה עולה לי 60 שקל לשנה מה אכפת לי להוציא את הכסף הזה?

ניסיתי פעם לא הרגשתי שום דבר אבל ראיתי עכישו שיש בטעמים חחחח אז אמרתי יאללה ננסה שוב פעם
גאוני.
עוד משהו לזכור למוצר הפלא הבא שאני משווק.
צמח הקהלין בטעם תות בננה במקום 3 ארוחות.

באמת שאני לא מבין למה הייתי צריך למחוק עכשיו 18 הודעות, מעט רצינות אנשים.
לגבי תוספים זה מאוד תלוי תוספים למה, לאיזו מטרה.
אם אתה רוצה שיפור בביצועים חוץ מקריאטין אין ממש משהו שיכול לעזור.
יש אולי ראיות ראשוניות שאשווגנדה יכול לעזור, אני אישית לוקח כל יום כי זה עוזר לי עם מצב הרוח

קריאטין
5 גרם ליום

ויטמין c
5 גרם ליום

מולטיויטמין
2 כדורים ביום או לפי ההתוויה של מה שקנית

אומגה 3
2.5 גרם ליום, תמצא משהו זול כי זה יכול להיות יקר מאוד העסק

יש לך גם gaba, אבץ, מגנזיום, אנזימי עיכול

אבל כל מה שכתבתי פה לא יעזור לך אם אין לך 2.2 גרם חלבון על כל ק"ג משקל גוף ושאתה שותה מספיק נוזלים במיוחד בתקופה כזאת שחם מאוד בחוץ יש אומרים

אני אשית הפסקתי עם הקריאטין . עכשיו לוקח citrulanie malate תבדוק על זה תוסף עם הרבה מחקרים שזה נותן לעשות יותר חזרול באימון ופאמפ יותר טוב ומשלב גם nitraflex קדם אימון רק ללא קפאין

קוקאין וטסט... הדברים היחידים שעובדים באמת..
כל השאר לא באמת שווה את הכסף!!

זה האמת לטוב ולרע... 😉

אני מוכן לחיות על טסט ועל מים...מבלי לראות קריאטין מול העיניים.

קריאטין הוכח מחקרית כ myostain inhabitor במידה מסויימת ולכן הוא נותן תוצאות חבל לוותר עליו

Citrulline mallet זה תוסף מדהים אבל הוא לא סיבה מספיק טובה לוותר על הקריאטין, אפשר בנוסף..

קריאטין הוכח מחקרית כ myostain inhabitor במידה מסויימת ולכן הוא נותן תוצאות חבל לוותר עליו

Citrulline mallet זה תוסף מדהים אבל הוא לא סיבה מספיק טובה לוותר על הקריאטין, אפשר בנוסף..
לא מדבר על לוותר מדבר על מנוסף ציטרולין נותן פאמפ וזהו למה שאני אקח אותו?

לא מדבר על לוותר מדבר על מנוסף ציטרולין נותן פאמפ וזהו למה שאני אקח אותו?
Citrulline mallet researc - Google zoeken

יש עליו המון דברים חיוביים אבל ממה שאני זוכר הוא נותן יותר פאמפ ומעלה את רמות הnitrogen בגוף, מה שאומר סנתוז חלבון יותר גבוה מה שאומר יותר פאמפ יותר ביצועים באימון יותר שריר

אם הייתי צריך לקחת קדם-אימון מחומר אחד בלבד, 2-7 גרם מזה סוגר לך את הפינה כאשר ב7 יוצא לך וורידים מהישבן מראש שזה חומר טוב, אני אישית ממליץ ומשתמש, הוא גם לא יקר ויש אותו בכל פרה וורקאאוט שמכבד את עצמו

האמת שלאחרונה אני משתמש לראשונה בציטרולין והתחילו לצאת לי כבר ורידים במקומות מוזרים.
מבחינתי הוא מקום 2 בסדר עדיפיות של תוספי תזונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית