עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מגלגל את הבקבוק הראשון ממש רחוק עד סוף הגשר ואז הולך עם שני הבקבוקים האחריםאתם אלופים מידי.
אדם שוקל 70 ק"ג וצריך להעביר 3 בקבוקי מים, שכל אחד שוקל 2 ק"ג (2 ליטר) מעבר לגשר.
אבל הגשר רק יכול לשאת 74 ק"ג ולא יותר בכל רגע נתון.
איך תעביר את כל שלושת הבקבוקים את הגשר בלי לעבור את הגשר יותר מפעם אחת בלבד?
הגשר באורך קילומטר.אתה מגלגל את הבקבוק הראשון ממש רחוק עד סוף הגשר ואז הולך עם שני הבקבוקים האחרים
😵האם אדם שגונב פרה בן פקועה ושחט אותה חייב לשלם תשלומי ארבעה וחמישה לנגזל?
אני חייב לציין שלקח לי כמה ימים לעלות על זה, ואני עדיין לא סגור על התשובה, אז אני שמח לשמוע עוד דעות.
אני חייב לציין שלקח לי כמה ימים לעלות על זה, ואני עדיין לא סגור על התשובה, אז אני שמח לשמוע עוד דעות.
זה בראש שלי כבר מעל 8 שנים.
כן!!! (לפי מי שאומר שבן פקועה טעון שחיטה)האם אדם שגונב פרה בן פקועה ושחט אותה חייב לשלם תשלומי ארבעה וחמישה לנגזל?
אם המטרה היא להעביר את הבקבוקים רק, אז תשפוך רק את המים ותלך עם הבקבוקים ריקיםהגשר באורך קילומטר.
אבל בן פקועה לא טעון שחיטהכן!!! (לפי מי שאומר שבן פקועה טעון שחיטה)
צריך גם את המים.אם המטרה היא להעביר את הבקבוקים רק, אז תשפוך רק את המים ותלך עם הבקבוקים ריקים
את כל המים?ולמי שבקטע של חידה נוספת.
מה אוכלים את הבפנים וזורקים את הבחוץ. אוכלים את הבחוץ וזורקים את הבפנים.
נ.ב יש כמה תשובות לשאלה הזאת
אבל בן פקועה לא טעון שחיטה
צריך גם את המים.
הכל, וזה גשר באורך קילומטר, ישר, אין חברים לעזור, ואי אפשר להוריד בגדים שתשקול פחות.את כל המים?
מרשים ביותר, למה לא חשבתי על זה בזמנו?כן!!! (לפי מי שאומר שבן פקועה טעון שחיטה)
(אבל פתחתי גמרא בגוגל כדי למצוא את הסוגיה...)
.
נ.ב יש כמה תשובות לשאלה הזאת
איפה?אני גר בחור
אתה נכנס בדברים לעומק רב (!)אני מבטיח לך שבעל ה"עצמות יוסף" התגלה לי בחלום מרוב שהייתי שקוע בסוגיה הזאת
תשובה למה?לילה טוב חברים, מצפה לתשובה בבוקר, זה יעשה לי את ה8 שנים האחרונות אם תמצאו תשובה טובה משלי לשאלה 😁
זה לא יעבוד עם הוא זורק בקבוק של 2 קילו באוויר אותו הכוח מופעל לכיוון השני ככל שהוא זורק יותר גבוה זה אומר שהכוח שמופעל למטה (על הגשר יותר חזק) יותר חזק מ2 קילומוניטין, עלית על זה
מה זה בכלל אומר?האם אדם שגונב פרה בן פקועה ושחט אותה חייב לשלם תשלומי ארבעה וחמישה לנגזל?
חשיבה נכונה מאוד, גם אני חשבתי על זה. אבל כל בקבוק תפעיל מעט יותר משני ק"ג לחץ, אבל תמיד יהיו שתיים באוויר, כך שידידינו ששוקל 70 ק"ג יתפוס רק בקבוק אחד בפעם שמפעיל לחץ של 3 ק"ג. ועדיין ישקול פחות מ74 ק"ג.זה לא יעבוד עם הוא זורק בקבוק של 2 קילו באוויר אותו הכוח מופעל לכיוון השני ככל שהוא זורק יותר גבוה זה אומר שהכוח שמופעל למטה (על הגשר יותר חזק) יותר חזק מ2 קילו
בן פקועה - פרה שנשחטה והעובר שבמעיה שרד וחי. לפי ההלכה אותה עגל נחשבת חלק מאימו הפרה בזמן השחיטה, כי הוא היה ממש חלק מגופה. לכן הוא לא טעון שחיטה גם אם שרד וגדל להיות שור בריא בעצמו.מה זה בכלל אומר?