יש איסור להתחתן עם 2 אחיות , איך אדם התחתן עם 2 אחיות ולא עבר איסור . בלי קשר לתקנת חרם גרשום
אחת מתה 😳
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש איסור להתחתן עם 2 אחיות , איך אדם התחתן עם 2 אחיות ולא עבר איסור . בלי קשר לתקנת חרם גרשום
הבקבוק לא מפעיל לחץ רק שהוא "נוחת" עצם הזריקה שלו לאוויר מפעילה את הלחץחשיבה נכונה מאוד, גם אני חשבתי על זה. אבל כל בקבוק תפעיל מעט יותר משני ק"ג לחץ, אבל תמיד יהיו שתיים באוויר, כך שידידינו ששוקל 70 ק"ג יתפוס רק בקבוק אחד בפעם שמפעיל לחץ של 3 ק"ג. ועדיין ישקול פחות מ74 ק"ג.
הבקבוק לא מפעיל לחץ רק שהוא "נוחת" עצם הזריקה שלו לאוויר מפעילה את הלחץ
אני לא יודע מה כתבת אבל ציטטתי את אלחנן כי הוא כתב טעותנו זה מה שהתכוונתי חחח
אבל פסדר לא צריך להתקטנן חחח
זה לא שבאמת קיים קשר כזה חחחחחח זה לא תקני
לא מתה ולא חורגתאחת מתה 😳
מה ההבדל בין "להרוג ולאכול" לבין לשחוט?בגלל שבן פקועה פטורה משחיטה, ולפי ההלכה אפשר פשוט להרוג ולאכול. האם הגנב ששוחט אותה נכלל בחיוב שמוטל על גנבים ששוחטים פרות לשלם פי 4?
לא מתה ולא חורגת
אחיות בבית חולים (מקצוע).לא מתה ולא חורגת
לא יודע, אולי 10 ק"ג. אולי כלום, לא ניסיתי משקל כבד בלי@elchonon מה ההבדל אצלך בסקוואט בין חגורה ללא חגורה
אשרייך , נכון ככה יעקב היה עם רחל ולאה כיוון שהתגיירו נחשב שהן "בריאה" חדשה והן לא אחיות .גיורות.
בדיוק בשבת מישהו שאל איך יעקב אמר לעשיו שהוא שמר תרי"ג מצוות אם הוא נשוי לאחיות.אשרייך , נכון ככה יעקב היה עם רחל ולאה כיוון שהתגיירו נחשב שהן "בריאה" חדשה והן לא אחיות .
אני בטוח שנתת לו את התשובה : ) תן עוד שאלות / חידות שעלו בשבת 😛 קח בחשבון שלא למדתי מסכת חולין חחח הבן פקועה זה משם לא ?בדיוק בשבת מישהו שאל איך יעקב אמר לעשיו שהוא שמר תרי"ג מצוות אם הוא נשוי לאחיות.
זה לא רק על שחיטה, זה גם על מכירה.מה ההבדל בין "להרוג ולאכול" לבין לשחוט?
דווקא בבא קמא, ובעצת @גיאצ'ו עשיתי בדיקה בגוגל, ומצאתי תשובה שדי מניחה את הדעת, אבל עדיין לא פשוטה והנושא עדיין מורכב וכנראה נתון למחלוקת.אני בטוח שנתת לו את התשובה : ) תן עוד שאלות / חידות שעלו בשבת 😛 קח בחשבון שלא למדתי מסכת חולין חחח הבן פקועה זה משם לא ?
מדליק שתי מתגים, מחכה כמה דקות. ומכבה אחד מהם. נכנס ובודק.עכשיו תורי 🙄
יש חדר אטום לחלוטין וללא חלון, ובתוכו מנורה.
מחוץ לחדר יש שלושה מתגים.
אתם צריכים לגלות איזה מהמתגים מדליק את המנורה, ומותר לכם לפתוח את הדלת רק פעם אחת.
איך תגלו מה המתג המדליק?
(הערה: אי אפשר לראות בחריץ של הדלת / חור של הדלת. הכל אטום.)
דווקא בבא קמא, ובעצת @גיאצ'ו עשיתי בדיקה בגוגל, ומצאתי תשובה שדי מניחה את הדעת, אבל עדיין לא פשוטה והנושא עדיין מורכב וכנראה נתון למחלוקת.
אם אתה בנושא של קידושין כבר. בפרק ב של קידושין, מובא שמצווה לקדש את האישה בו יותר משלוחו, ובה יותר משלוחה. ובמקרה שהאבא משיא, מצווה בו יותר משלוחו.
מה המצווה של הבעל? של האישה? ושל האבא?
נ.ב השאלה האמיתית זה איזה מצווה יש לאבא.
מדליק שתי מתגים, מחכה כמה דקות. ומכבה אחד מהם. נכנס ובודק.
אם המנורה דלוקה, זה האחד שנשאר דלוק.
אם היא מכובה, בודק אם היא חמה או לא.
אם כן, זה מה שכיבית אחרון, אחרת זה המתג שלא נגעתי בה.
🤩🤩🤩🤩
נזכרתי בזה מלפני איזה מליון שנה בגירסה מעט שונה.חחחחח אתה מכיר את זה?? שמן 🤣
נזכרתי בזה מלפני איזה מליון שנה בגירסה מעט שונה.
🥰
פשוט חידדת חידה יפה על אדם שקידש שתי אחיות, אז הלכתי לקידושין.איך הגענו לקידושין 😲 אם אתה מתכוון לגיל אז אני כבר אחרי , לגבי השאלה מצווה בו יותר משלוחו , כיוון שעושה בגופו ומתאמץ ומראה חביבות מצווה הידע הוא מההלכה לא מהגמרא , לגבי האבא אפילו לא הבנתי את השאלה .. אז אשמח לתשובה