הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תעסיקו לי את הראש, נמאס לו לחשוב

אתם אלופים מידי.

אדם שוקל 70 ק"ג וצריך להעביר 3 בקבוקי מים, שכל אחד שוקל 2 ק"ג (2 ליטר) מעבר לגשר.
אבל הגשר רק יכול לשאת 74 ק"ג ולא יותר בכל רגע נתון.
איך תעביר את כל שלושת הבקבוקים את הגשר בלי לעבור את הגשר יותר מפעם אחת בלבד?

התקלת אותי.... המממ.
שנייה.
הייתי אומרת שישתה אחד חחח אבל זה עדיין נשקל...
אולי עובר עד החצי עם שתי בקבוקים ועושה איזה קומבינה על החצי או משו...
אתם אלופים מידי.

אדם שוקל 70 ק"ג וצריך להעביר 3 בקבוקי מים, שכל אחד שוקל 2 ק"ג (2 ליטר) מעבר לגשר.
אבל הגשר רק יכול לשאת 74 ק"ג ולא יותר בכל רגע נתון.
איך תעביר את כל שלושת הבקבוקים את הגשר בלי לעבור את הגשר יותר מפעם אחת בלבד?

אוקייי יש לי חחח
שיצום יום אחד, וירד קצת במשקל, ואז ייקח את כל שלושת הבקבוקים ;)
יעשה ג'אגלינג, מקווה שהוא טוב מספיק בשביל לא לקרוס 😕

חחח גדוללללל!!!!
אבל הכח שמופעל בזריקה יוצר משקל גבוה יותר של בקבוק המים, מה שיכול לגרום לקשר לקרוס :>

ולמי שבקטע של חידה נוספת.
מה אוכלים את הבפנים וזורקים את הבחוץ. אוכלים את הבחוץ וזורקים את הבפנים.

נ.ב יש כמה תשובות לשאלה הזאת

.

בננה, תפוז, כל מה שצקיך לקלף.
והשני זה תפוח, דלעת אפרסק וכו.

בננה, תפוז, כל מה שצקיך לקלף.
והשני זה תפוח, דלעת אפרסק וכו.
זה מאכל אחד שגם אוכלים את הבחוץ וזורקים את הבפנים, וגם אוכלים את הבפנים וזורקים את הבחוץ.
חחח גדוללללל!!!!
אבל הכח שמופעל בזריקה יוצר משקל גבוה יותר של בקבוק המים, מה שיכול לגרום לקשר לקרוס :>
חשיבה נכונה מאוד, גם אני חשבתי על זה. אבל כל בקבוק תפעיל מעט יותר משני ק"ג לחץ, אבל תמיד יהיו שתיים באוויר, כך שידידינו ששוקל 70 ק"ג יתפוס רק בקבוק אחד בפעם שמפעיל לחץ של 3 ק"ג. ועדיין ישקול פחות מ74 ק"ג.

זה מאכל אחד שגם אוכלים את הבחוץ וזורקים את הבפנים, וגם אוכלים את הבפנים וזורקים את הבחוץ.

אהה חחח וואי מרוב צרחות של ילדים לא הצלחתי לקרוא חחחח
אחשוב על זה עוד.
למרות שדלעת כן עובר פה כי אוכלים את הגרעינים וזורקים את הקליפה שלהם...

נערך לאחרונה:
יש 2 מאכלים . את האחד מותר לאכול , את השני אסור לאכול , אם יערבבו זה את זה , את המותר יהיה אסור ואת האסור יהיה מותר . מה התשובה ?

אני בדילאי חחחחח
יש 2 מאכלים . את האחד מותר לאכול , את השני אסור לאכול , אם יערבבו זה את זה , את המותר יהיה אסור ואת האסור יהיה מותר . מה התשובה ?

מבחינת כשרות יעני? חחח
הייתי אומרת בשר וחלב ואז אבל איפה האסור שנהיה מותר....
לחשוב לחשוב לחשוב.

אהההה אני יודעתתת!!!!
מלח ודם!!!!!! 🤯🤯🤯

כאילו כשמכשירים בשר חחחח

קרוב מלח ובשר * , המלח לפני מותר , הבשר לפני מליחה אסור , מערבבים ביחד , המותר הופך להיות אסור , והאסור הופך להיות מותר .

קרוב מלח ובשר * , המלח לפני מותר , הבשר לפני מליחה אסור , מערבבים ביחד , המותר הופך להיות אסור , והאסור הופך להיות מותר .

אויי חחחחח נווו
אתה מספיק אינטליגנט כדי לבין למה התכוונתי חחח

יאלה עוד חידה!!!
תנו 😵‍💫🥊

יש איסור להתחתן עם 2 אחיות , איך אדם התחתן עם 2 אחיות ולא עבר איסור . בלי קשר לתקנת חרם גרשום

יש איסור להתחתן עם 2 אחיות , איך אדם התחתן עם 2 אחיות ולא עבר איסור . בלי קשר לתקנת חרם גרשום

אחיות חורגות?
אם שני אנשים התחתנו ויש להם בנות מנישואין קודמים.... אין קשר דם...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית