הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עדכון קל לגביי 😃

• פותח/ת השרשור oriya2
  • פורסם בתאריך
בגדול בנץ מאוד חשוב לי, השאלה הגדולה אם התוכנית מזניחה דד וסקוואט באותה מידה כמו שהבנץ מוזנח בקנדיטו שאני מתכוון להיכנס אליה..
אצלי זה עבד אחלה לסקוואט, פחות לדדליפט.
למרות שהבנתי שאצל אחרים זה עבד סבבה גם לדדליפט.
בכל מקרה זה כולה 6 שבועות(5 בגדול) אז תנסה.

• פותח/ת השרשור
אצלי זה עבד אחלה לסקוואט, פחות לדדליפט.
למרות שהבנתי שאצל אחרים זה עבד סבבה גם לדדליפט.
בכל מקרה זה כולה 6 שבועות(5 בגדול) אז תנסה.
אם אפשר לתת פוש טוב בכל התרגילי ביסוס מה רע, זה חרבנה להשאיר אחד מאחור כמו בנץ, בדרך כלל יותר קשה גם לעלות איתו

אם אפשר לתת פוש טוב בכל התרגילי ביסוס מה רע, זה חרבנה להשאיר אחד מאחור כמו בנץ, בדרך כלל יותר קשה גם לעלות איתו
זה מאוד תלוי בנאדם, אצלי דווקא הבנצ' יחסית הכי מתקדם ביחס לשאר.
ניסוי וטעייה מה עובד עליך זו הדרך.

• פותח/ת השרשור
זה מאוד תלוי בנאדם, אצלי דווקא הבנצ' יחסית הכי מתקדם ביחס לשאר.
ניסוי וטעייה מה עובד עליך זו הדרך.

אני יודע את הדברים האלה, רק בתוכנית הזאת זה בנץ לא ברמה.
אגב לא הגיוני שבנץ יותר חזק מסקוואט ודדליפט

זה שריר פחות חזק באופן כללי
אתה עושה משהו לא נכון

ללא ספק הבנץ' הכי מוזנח שם, קנדיטו יודע את זה גם והוא לא הוציא גרסא משופרת שלה, הוא בנה את התוכנית בתקופה שהוא היה תקוע על 140 +- בנץ' לכמה שנים טובות עד שהוא הבין איך להתחזק בו. ואז עשיתי כמה חיפושים בגוגל ומצאתי את הגרסא הזו מרדיט:
Candito's 6 week: Bench modifications : Fitness
שמוסיפה נפח לבנץ', והתקדמתי בה הרבה יותר טוב. ופשוט עשיתי סבבים של שישה חודשים ויצאתי לדילואד של שבוע, ואז חזרתי לסבב נוסף.

אפשר לשאול מה היה הבנץ שלך כשהתחלת להריץ את ה6 שבועות?

אתה עושה משהו לא נכון
אל תצפו שתוכנית שנרשמה גם על ידי אדם מוכשר כמו ג'וני קנדיטו להתאים בדיוק לכולם.
מלבד כך שהרבה מהתוכנית שלו מבוססת על טכניקה נכונה (לפי התפיסה שלו למה נכון) וגם הרבה מעבר לרק מה שרשום בה. היא תמיד תהיה בסך הכל תוכנית רשומה.

אומרים שצריך להתחיל מאיפה שהוא, אז ג'וני הוא תותח להתחיל ממנו, אבל אל תצפו לתוצאות מטורפות כמו שיחידי סגולה מדווחים, או כמו האנשים שעובדים צמוד למאמן.

במיוחד אוסיף, שאל תתקרבו לתוכניות של ג'וני בלי לקרוא את ההקדמה שלו לתוכנית, זה פשוט חובה.

אני ממליץ להיכנס לתוכנית בכוונה ללמוד אותה ואת הגוף שלך. תלמד איך הגוף מגיב לכמות נפח ועצימות ששמת עליו, תראה אם התוכנית נותנת לך לשפר את הטכניקה או שהיא לא מעמיסה מספיק או יותר מידי עד שהטכניקה רק נהרסת.

כל תוכנית רשומה שעשיתי למדתי ממנה ועל עצמי, ואחר כך בתוכניות שאני מרכיב לעצמי ולאחרים, אני יכול לבחור לתת להם תוכנית בדיוק כפי שהיא רשומה, או לעשות שינויים לפי מה שלמדתי על עצמי ועליהם.

רק עכשין הרצתי סמולוב בנץ' למתאמן שלי, בהצלחה, תוך כדי טקסס לדדליפט, וקורטה לסקוואט. אני לומד את המתאמן והתוכנית ומרכיב מה שאני חושב שיתאים.

היה לי מתאמן שהגיע לבנץ' מאוד כבד עם וואסטסייד, אבל בשונה מהמקור, אני השארתי את אותו תרגיל בנץ' כבד כל שבוע, ורק עליתי במשקל בהדרגה כמו בעצימות של קורטה.

אחרי נסיון עם תוכניות והגוף שלך, אתה תדע טוב יותר להרכיב תוכנית שתבטיח תוצאות הרבה יותר טובות, אל תצפה לשבור שיאי ישראל על התוכנית הרשומה הראשונה שלך.

וכמו תמיד, לקרוא, להתיעץ, וללמוד מאחרים.

• פותח/ת השרשור
אל תצפו שתוכנית שנרשמה גם על ידי אדם מוכשר כמו ג'וני קנדיטו להתאים בדיוק לכולם.
מלבד כך שהרבה מהתוכנית שלו מבוססת על טכניקה נכונה (לפי התפיסה שלו למה נכון) וגם הרבה מעבר לרק מה שרשום בה. היא תמיד תהיה בסך הכל תוכנית רשומה.

אומרים שצריך להתחיל מאיפה שהוא, אז ג'וני הוא תותח להתחיל ממנו, אבל אל תצפו לתוצאות מטורפות כמו שיחידי סגולה מדווחים, או כמו האנשים שעובדים צמוד למאמן.

במיוחד אוסיף, שאל תתקרבו לתוכניות של ג'וני בלי לקרוא את ההקדמה שלו לתוכנית, זה פשוט חובה.

אני ממליץ להיכנס לתוכנית בכוונה ללמוד אותה ואת הגוף שלך. תלמד איך הגוף מגיב לכמות נפח ועצימות ששמת עליו, תראה אם התוכנית נותנת לך לשפר את הטכניקה או שהיא לא מעמיסה מספיק או יותר מידי עד שהטכניקה רק נהרסת.

כל תוכנית רשומה שעשיתי למדתי ממנה ועל עצמי, ואחר כך בתוכניות שאני מרכיב לעצמי ולאחרים, אני יכול לבחור לתת להם תוכנית בדיוק כפי שהיא רשומה, או לעשות שינויים לפי מה שלמדתי על עצמי ועליהם.

רק עכשין הרצתי סמולוב בנץ' למתאמן שלי, בהצלחה, תוך כדי טקסס לדדליפט, וקורטה לסקוואט. אני לומד את המתאמן והתוכנית ומרכיב מה שאני חושב שיתאים.

היה לי מתאמן שהגיע לבנץ' מאוד כבד עם וואסטסייד, אבל בשונה מהמקור, אני השארתי את אותו תרגיל בנץ' כבד כל שבוע, ורק עליתי במשקל בהדרגה כמו בעצימות של קורטה.

אחרי נסיון עם תוכניות והגוף שלך, אתה תדע טוב יותר להרכיב תוכנית שתבטיח תוצאות הרבה יותר טובות, אל תצפה לשבור שיאי ישראל על התוכנית הרשומה הראשונה שלך.

וכמו תמיד, לקרוא, להתיעץ, וללמוד מאחרים.

ידוע לי מניסיון, אחלה אלחנן בחור למופת, תגדל קצת פאות זה יוסיף לך קצת בסקוואט

אתה עושה משהו לא נכון
כתבתי ביחס, לא מספרית יותר גבוה מסקוואט/דדליפט.

ידוע לי מניסיון, אחלה אלחנן בחור למופת, תגדל קצת פאות זה יוסיף לך קצת בסקוואט
כמה אחים שלי ממש התפרעו עם הפאות, הלכו לגירסה הברסלברית:sarcastic:
חשבתי להצטרף לשיגעון הזה, אבל לעת עתה זה עוד לא תפס אותי.
אני יותר בכיוון להרים עם חליפה ומגבעת.

• פותח/ת השרשור
כמה אחים שלי ממש התפרעו עם הפאות, הלכו לגירסה הברסלברית:sarcastic:
חשבתי להצטרף לשיגעון הזה, אבל לעת עתה זה עוד לא תפס אותי.
אני יותר בכיוון להרים עם חליפה ומגבעת.

שמע אני בוכה

בגדול בנץ מאוד חשוב לי, השאלה הגדולה אם התוכנית מזניחה דד וסקוואט באותה מידה כמו שהבנץ מוזנח בקנדיטו שאני מתכוון להיכנס אליה..
יכול להיות שלא יזיק עוד עבודה על הדד בתוכנית, אבל אתה בכיף תעלה 20 קילו בסקוואט ובדדליפט בעניין של סבב או שניים.
התחלתי מאיזור ה90-95 לחזרה ואחרי שתי סבבים הגעתי ל115.

הפרס שלי גם התקדם ממש הרבה ל82.5 על מ.ג של 90 באותו זמן שבדקתי את הבנץ, אבל תמיד הייתי מצליח להתקדם יפה בלחיצות

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שלא יזיק עוד עבודה על הדד בתוכנית, אבל אתה בכיף תעלה 20 קילו בסקוואט ובדדליפט בעניין של סבב או שניים.

התחלתי מאיזור ה90-95 לחזרה ואחרי שתי סבבים הגעתי ל115.

הפרס שלי גם התקדם ממש הרבה ל82.5 על מ.ג של 90 באותו זמן שבדקתי את הבנץ, אבל תמיד הייתי מצליח להתקדם יפה בלחיצות

דד אני לא דואג אני עולה איתו ממש מהר, אני יותר היתכוונתי לבנץ 😁

ללא ספק הבנץ' הכי מוזנח שם, קנדיטו יודע את זה גם והוא לא הוציא גרסא משופרת שלה, הוא בנה את התוכנית בתקופה שהוא היה תקוע על 140 +- בנץ' לכמה שנים טובות עד שהוא הבין איך להתחזק בו. ואז עשיתי כמה חיפושים בגוגל ומצאתי את הגרסא הזו מרדיט:
Candito's 6 week: Bench modifications : Fitness
שמוסיפה נפח לבנץ', והתקדמתי בה הרבה יותר טוב. ופשוט עשיתי סבבים של שישה חודשים ויצאתי לדילואד של שבוע, ואז חזרתי לסבב נוסף.
לא הבנתי ההתקדמות שלך הייתה 20 קילו ב 6 שבועות או 6 חודשים?
יפה, יחסית ל-IQ שלו
בסדר לא אשמתי שנולדתי עם IQ נמוך מצד שני לפחות שלי יותר גבוה ממידת הנעליים שלי
חח ברור טרול.
לא התרשמתי האמת.
אוי לא, טוב רשמתי ביומן בן חודש שאני צריך להשתפר עוד משהו?
אתה נשמע כמו אחד שנושם מהפה שתדע

דד אני לא דואג אני עולה איתו ממש מהר, אני יותר היתכוונתי לבנץ 😁
רוב התוכניות ליפטינג נכשלות בבנצ' ובכלל בפלג גוף עליון בגלל נפח מאוד נמוך שהם נותנים לו לעומת מה שנותנים לרגליים

לא הבנתי ההתקדמות שלך הייתה 20 קילו ב 6 שבועות או 6 חודשים?

בסדר לא אשמתי שנולדתי עם IQ נמוך מצד שני לפחות שלי יותר גבוה ממידת הנעליים שלי

אוי לא, טוב רשמתי ביומן בן חודש שאני צריך להשתפר עוד משהו?
אתה נשמע כמו אחד שנושם מהפה שתדע

רוב התוכניות ליפטינג נכשלות בבנצ' ובכלל בפלג גוף עליון בגלל נפח מאוד נמוך שהם נותנים לו לעומת מה שנותנים לרגליים
סבבים של שישה שבועות, טעות שלי. סך הכל שתי סבבים, יוצא בערך שלושה חודשים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית