הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סחרחורת באמצע אימון

• פותח/ת השרשור RM55889
  • פורסם בתאריך

RM55889

משתמש מתחיל
107
26
נק' מוניטין:
70
107
26
במהלך אימונים אינטנסיביים יש לי סחרחורת מטורפת , ברמה שאני מתחילה כבר לראות שחור וצריכה לעצור .מי מה זה יכול לקרות ?

כשאמרתי לפני האימון התכוונתי ישירות לפני האימון, וההמלצה הזו היא בהנחה שהאימון הוא לא קצר (חצי שעה-45 דקות) אלא ארוך יותר.

אם אתה לא על "בטן ריקה" לא רואה סיבה שתתעלף בזמן אימון, הפחמימה הפשוטה היא בנוסף לארוחה מוקדמת יותר.
כתבתי גם - לא להסתמך עליהן כמקור אנרגיה לאימון מלא, אלא כמקור לאנרגיה זמינה ובעיקר מהירה, ככה שאין סתירה בין הדברים
זה לא עניין של הסכמה, יותר תיאום ציפיות הייתי אומר ;)

אם אתה לא על "בטן ריקה" לא רואה סיבה שתתעלף בזמן אימון, הפחמימה הפשוטה היא בנוסף לארוחה מוקדמת יותר.
כתבתי גם - לא להסתמך עליהן כמקור אנרגיה לאימון מלא, אלא כמקור לאנרגיה זמינה ובעיקר מהירה, ככה שאין סתירה בין הדברים
זה לא עניין של הסכמה, יותר תיאום ציפיות הייתי אומר ;)

אולי, אבל לי זה היה קורה למרות שהייתה גם ארוחה גדולה מוקדם יותר.
אני בסך הכל מספר על הניסיון שלי עם זה.

הכל בסדר, מה אתה אוכל היום בסמוך לאימון?

אני אוכל בערך את אותה ארוחה שאכלתי אז בדרך כלל, שעתיים~ לפני האימון, לפעמים פחות לפעמים יותר, ופשוט לא מוסיף את הפחמימה הפשוטה ממש בסמוך לאימון. אם אני רוצה עוד בוסט אז אני אשתה איזשהו משקה אנרגיה שאין בו סוכר, אבל זה לא קורה הרבה.
בארוחה הזאת יש איזשהו בשר (לרוב עוף), פחמימה כלשהי (בדרך כלל פסטה/אורז/תפוח אדמה), וכמות נכבדת של ירקות.

לא מכביד עלייך/מעייף אותך/כל התשובות נכונות?

לא 😃
ואם כן, אז נכנס המשקה אנרגיה (אבל בדרך כלל זה פשוט לא).
אני לא אוכל כמות שאני לא רגיל אליה. כנראה שאם מישהו יאכל את זה ולא יהיה רגיל הוא יתקשה קצת, כי זו אכן כמות די גדולה.
מה גם שלהתאמן כשאני מרגיש flat זה אחד הדברים השנואים עליי. בשבילי זה בלואט טוב לאימון נחמד

אוף עשיתם לי מנחוס חחח
אני כבר שעב עם סחרחורות הזויות.... לא מכירה את עצמי ככה ._.
לא שתיתי תספיק נראלי.

קניתי את הגרסה של ולנטינו רוסי (הצהוב-היה ב5 שקל)
עד עכשיו הפחית (מלאה כן?) עומדת ליד הדגם של האופנוע ופוסטר ענקי
יעני אנדרטה

אם אין אז אקח אקסל (הנענע דווקא לא רע) או בלו
תכלס רדבול יש מצב לוקח את כולם אבל יקר
האמת שיש לי סלידה רצינית מהריח של המשקאות האלה
טעמתי פעם אחת לפני 10+ שנים,מאז לא נוגע ולא מתקרב

אוף עשיתם לי מנחוס חחח
לא שתיתי תספיק נראלי.
אנחנו אה?
גשי בבקשה לחדר המורים ושתי מים

אנחנו אה?
גשי בבקשה לחדר המורים ושתי מים

חחח אוף.
טוב גם רק עכשיו אכלתי משו מהבוקר ._.
אימלה העולם נוטה על הצד.
עוד מעט נגמרת ההפסקה, אלך לשתות. אני לא צמאה, אבל נו. טוב.

מניסיון אישי אני ממליץ להתרחק מפחמימות פשוטות לפני אימון כמו מאש. זה גורם לנפילה חדה יותר בהמשך האימון.
עדיף להיצמד לארוחה גדולה עם כמות יפה של פחמימות מורכבות, עם חלבון ואולי גם קצת שומן, שעתיים~ לפני האימון. אפשר גם פחות, תלוי בהרגשה, העניין הוא שהפחמימות לא יתפרקו מהר מדי כי זה מאוד לא אופטימלי לאימונים שלוקחים יותר מחצי שעה.
צודק. מי שבמהלך היום לא אוכל מספיק סיבים תזונתיים, ואוכל פחמימה פשוטה ומהירה לפני או במהלך אימון, זה בקלות יכול להוביל לנפילת סוכר.
באופן אישי אני אוכל פחמימות מורכבות בלבד, אבל המיץ ירקות שלי ופירות הם פחמימה פשוטה, אם אני ממשיך לאכול את זה בכל האימון, זה בסדר, כי ממשיך להיכנס סוכר. אני אוכל פחמימות פשוטות כשיש אימון קצר, או לקראת סוף האימון, או שיש לי מספיק כדי לנשנש כל האימון.
למה לא גם וגם?
זה לא שאתה מזמין תור לרופא משפחה וישר יש לך את כל הבדיקות על המקום, חוץ מבדיקות דם שזה באמת זריז וגם עדיף לעשות בכל מקרה. אבל אם זה צילומים וכו' זה שבועות וחודשים לחכות שבינתיים אפשר לעשות את הדברים שאמרת ואם זה פתר את הבעיה אז מה טוב.

באמת? סחרחורת מטורפת באימון ברמה של לראות שחור זה לא נשמע משהו שאולי כדאי להתייחס אליו ברצינות? כמובן להתחיל מהדברים הפשוטים של מה שאמרתם אבל עדיין...

זה מאוד תלוי, יש גם סוגים שונים של כאב ראש, אני מניח שמומחה בתחום יכול להבחין בהבדלים.
אותי נוירולוגית שלחה ישר ל MRI על כאבי ראש, כנראה כי זה מה שנוירולוגית עושה, לא בודקת אם ישנתי/שתיתי וכו'.
צודק. אפשר לעשות את השתיים בו זמנית.
מה באמת מתקדם עם הכאב ראש שלך?
אני מאוד סקרן, כי בעבר הייתי מקבל כאב ראש כל שבוע, והיום זה השתפר ומגיע פעם בחודש או חודשיים.
שינה טובה יותר, מספיק נוזלים, הורדת לחץ ואכילה בריאה יותר עזרו לי מאוד. אבל אם אני הולך לישון שעתיים באיחור, או רק קצת לחוץ חוזר לי הכאב ראש. וזה לא נראה לי תקין.

אין לי כאבי בטן מלחץ או שינה מאוחרת. והאמת שמעולם לא בחנתי לעומק מה זה יכול להיות. אולי באמת הגיע הזמן שאבדוק.
מה שכן, שמתי לב בעבר שמשכחי כאבים רק מחמירים לי את זה. זה מעלה את התדירות והאינטנסביות של הכאב ראש.

מקווה שתמצא את הסיבה לבעיה, אני לא בדקתי כי אני סבור שגם אם ימצאו את הבעיה לא אהיה מוכן לפתרון. אם יגידו לי לקחת תרופה מסוימת, אני אעדיף כנראה לוותר על זה, כי אני לא אוהב לקחת תרופות.

והתרגלתי לזה מילדות, אבל אתה מעלה בי את הסקרנות לבדוק.
רפואה שלימה.

• פותח/ת השרשור
אין אימון שבסוף סקוואט אני לא רואה שחור, כנ"ל דדליפט / פרס וכנ"ל אירובי.

הכל בסדר אם תשאלי אותי, פשוט עבודה בעצימות גבוהה שהגוף לא רגיל אליה.

אגב,
כבר כתבת צוואה?

נראה לי אני אלך לאשפז את עצמי , עם כל מה שאתם רושמים פה זה נשמע שאני כנראה הולכת למות בקרוב .

נראה לי אני אלך לאשפז את עצמי , עם כל מה שאתם רושמים פה זה נשמע שאני כנראה הולכת למות בקרוב .
מספיק עם השטויות
קחי לך תמרים או משהו זמין לאימון, שיהיה בשלוף למקרה שזה יחזור
תעשי בדיקות דם (טוב בכללע, בלי קשר לסחרחורת)

אמרת באזה פוסט שאת בסטודיו,המאמנת שלך ראתה את זה?

• פותח/ת השרשור
מספיק עם השטויות
קחי לך תמרים או משהו זמין לאימון, שיהיה בשלוף למקרה שזה יחזור
תעשי בדיקות דם (טוב בכללע, בלי קשר לסחרחורת)

אמרת באזה פוסט שאת בסטודיו,המאמנת שלך ראתה את זה?

לא, עצרתי לאיזה דקה והמשכתי את האימון כרגיל. (גם לא נחתי מספיק בין סט לסט לדעתי זה גם נובע מזה ,ואני לא נשמתי טוב אז נגמר לי האוויר מהר).
כן זה בדיוק מה שאחת המגיבות כאן אמרה לי , אני אוכל חצי שעה לפני אימון תמר או בננה .
אל תקחי את העיצות שלך מקבוצת היפוכנדריים.
חחחחחחח

• פותח/ת השרשור
בדיוק.
פרופורציות, הלו.
אני מניח שזו הדרך שלך לומר תודה לכולם על הדאגה

כן כן כמובן תודה לכל מי שיקח להגיב ולייעץ לי , במידה ואני אראה שזה לא קשור לרכב או עייפות אני אפנה לרופא . 😃

מה באמת מתקדם עם הכאב ראש שלך?
מחכה ל MRI כבר חודשיים וחצי, עוד שבועיים יש לי תור.
חשבתי שלהוריד קפאין ופפסי מקס עזר כי זה פחת באיזה 80% אבל אחרי כמה שבועות זה חזר... אבל היי לפחות נגמלתי מהחרא שקוראים לו פפסי מקס 😃
אל תקחי את העיצות שלך מקבוצת היפוכנדריים.
האמת נראה לי שהגזמתי עכשיו שאני חושב על זה וקורא שוב.
דווקא בד"כ אני בעד לא להכניס את עצמי לסרטים ולנסות קודם כל את הדברים הפשוטים לפני שחושבים בכלל על סיטי וכו'. פשוט לכתוב באינטרנט זה הכי קל 🤭
תנסי את הטיפים שאמרו לך כאן ואל תקשיבי לאנשים כמוני שמכניסים אותך לסרטים:37mv:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית