עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כשאמרתי לפני האימון התכוונתי ישירות לפני האימון, וההמלצה הזו היא בהנחה שהאימון הוא לא קצר (חצי שעה-45 דקות) אלא ארוך יותר.
אם אתה לא על "בטן ריקה" לא רואה סיבה שתתעלף בזמן אימון, הפחמימה הפשוטה היא בנוסף לארוחה מוקדמת יותר.
כתבתי גם - לא להסתמך עליהן כמקור אנרגיה לאימון מלא, אלא כמקור לאנרגיה זמינה ובעיקר מהירה, ככה שאין סתירה בין הדברים
זה לא עניין של הסכמה, יותר תיאום ציפיות הייתי אומר ;)
אולי, אבל לי זה היה קורה למרות שהייתה גם ארוחה גדולה מוקדם יותר.
אני בסך הכל מספר על הניסיון שלי עם זה.
הכל בסדר, מה אתה אוכל היום בסמוך לאימון?
שעתיים~ לפני האימון
לא מכביד עלייך/מעייף אותך/כל התשובות נכונות?בארוחה הזאת יש איזשהו בשר
לא מכביד עלייך/מעייף אותך/כל התשובות נכונות?
XL של היציאות?המשקה אנרגיה
סיכמת את זה הכי טוב שאפשרבשבילי
XL של היציאות?
סיכמת את זה הכי טוב שאפשר
קניתי את הגרסה של ולנטינו רוסי (הצהוב-היה ב5 שקל)מונסטר
האמת שיש לי סלידה רצינית מהריח של המשקאות האלהאם אין אז אקח אקסל (הנענע דווקא לא רע) או בלו
תכלס רדבול יש מצב לוקח את כולם אבל יקר
אוף עשיתם לי מנחוס חחח
אנחנו אה?לא שתיתי תספיק נראלי.
אנחנו אה?
גשי בבקשה לחדר המורים ושתי מים
למה לא לסנג'ר איזה ילד?אלך לשתות.
צודק. מי שבמהלך היום לא אוכל מספיק סיבים תזונתיים, ואוכל פחמימה פשוטה ומהירה לפני או במהלך אימון, זה בקלות יכול להוביל לנפילת סוכר.מניסיון אישי אני ממליץ להתרחק מפחמימות פשוטות לפני אימון כמו מאש. זה גורם לנפילה חדה יותר בהמשך האימון.
עדיף להיצמד לארוחה גדולה עם כמות יפה של פחמימות מורכבות, עם חלבון ואולי גם קצת שומן, שעתיים~ לפני האימון. אפשר גם פחות, תלוי בהרגשה, העניין הוא שהפחמימות לא יתפרקו מהר מדי כי זה מאוד לא אופטימלי לאימונים שלוקחים יותר מחצי שעה.
צודק. אפשר לעשות את השתיים בו זמנית.למה לא גם וגם?
זה לא שאתה מזמין תור לרופא משפחה וישר יש לך את כל הבדיקות על המקום, חוץ מבדיקות דם שזה באמת זריז וגם עדיף לעשות בכל מקרה. אבל אם זה צילומים וכו' זה שבועות וחודשים לחכות שבינתיים אפשר לעשות את הדברים שאמרת ואם זה פתר את הבעיה אז מה טוב.
באמת? סחרחורת מטורפת באימון ברמה של לראות שחור זה לא נשמע משהו שאולי כדאי להתייחס אליו ברצינות? כמובן להתחיל מהדברים הפשוטים של מה שאמרתם אבל עדיין...
זה מאוד תלוי, יש גם סוגים שונים של כאב ראש, אני מניח שמומחה בתחום יכול להבחין בהבדלים.
אותי נוירולוגית שלחה ישר ל MRI על כאבי ראש, כנראה כי זה מה שנוירולוגית עושה, לא בודקת אם ישנתי/שתיתי וכו'.
אין אימון שבסוף סקוואט אני לא רואה שחור, כנ"ל דדליפט / פרס וכנ"ל אירובי.
הכל בסדר אם תשאלי אותי, פשוט עבודה בעצימות גבוהה שהגוף לא רגיל אליה.
אגב,
כבר כתבת צוואה?
מספיק עם השטויותנראה לי אני אלך לאשפז את עצמי , עם כל מה שאתם רושמים פה זה נשמע שאני כנראה הולכת למות בקרוב .
אל תקחי את העיצות שלך מקבוצת היפוכנדריים.נראה לי אני אלך לאשפז את עצמי , עם כל מה שאתם רושמים פה זה נשמע שאני כנראה הולכת למות בקרוב .
מספיק עם השטויות
קחי לך תמרים או משהו זמין לאימון, שיהיה בשלוף למקרה שזה יחזור
תעשי בדיקות דם (טוב בכללע, בלי קשר לסחרחורת)
אמרת באזה פוסט שאת בסטודיו,המאמנת שלך ראתה את זה?
חחחחחחחאל תקחי את העיצות שלך מקבוצת היפוכנדריים.
אל תקחי את העיצות שלך מקבוצת היפוכנדריים.
אני אוכל חצי שעה לפני אימון תמר
בדיוק.
פרופורציות, הלו.
אני מניח שזו הדרך שלך לומר תודה לכולם על הדאגה
מחכה ל MRI כבר חודשיים וחצי, עוד שבועיים יש לי תור.מה באמת מתקדם עם הכאב ראש שלך?
נראה לי אני אלך לאשפז את עצמי , עם כל מה שאתם רושמים פה זה נשמע שאני כנראה הולכת למות בקרוב .
האמת נראה לי שהגזמתי עכשיו שאני חושב על זה וקורא שוב.אל תקחי את העיצות שלך מקבוצת היפוכנדריים.