עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רופא מטפל בחולים, לא בספורטאים עם סחרחורת.הייתי בודק את זה עם רופא
"ספורטאים"רופא מטפל בחולים, לא בספורטאים עם סחרחורת.
לצערי, אין לי אמון שרופא יעזור לה, ואני חושב שגם @kotzer עלול להסכים איתי (לא סגור).
בארץ בכל אופן, צריך לבוא מוכן לרופא עם דרישות מה אתה רוצה שיבדקו לך ולמה אתה חושד.
אחרת רק תצא עם אנטיביוטיקה לצערי.
זה המחיר של רפואה כללית.
לא מהנסיון שלי, מה הנסיון שלך? טוב?לא מתוך זלזול אבל לא כל אדם שאומר שמתאמן בעצימות באמת מתאמן בעצימות - ורופא צריך להכווין אותך אל איש המקצוע הרלוונטי. כמו שאמרת ישנם הרבה סיבות למה יש סחרחורת באימון - ורופא עלול לדעת יותר טוב למה מאשר פורום.
אני לא חושב, אני קיבלתי 5 סוגי אנטיביוטיקה שונים בגלל כאב בטן בזמן שהיה לי בכלל קרוהן. נראה לך שפוי שאחרי שבוע עם אנטיביוטיקה כשהבטן ממשיכה לכאוב פשוט מנסים את הבא בתור?ועם כמה שאני חושב שיש מקום לשיפור ברופאה כללית בהקשר לספורטאים, להגיד שרופא ידחוף לך אנטיביוטיקה סתם ככה זה דיי מזלזל בידע שיש לרופאים.
זרקתי עיצות כלליות, ברור שיכול להיות עוד גורמים.ואחרון חביב אם אתה פועל מנקודת ההנחה שהאימון לא בדיוק עצים ועדיין ישנה סחרחורת במאמץ - זאת בעיה שאפילו בחדר כושר יידרש אישור רפואי כדי להכנס בדלת.
יש לי נסיון אישי אני לא נתפס עליו כי כי הרופא שלי. אבל בלי להכנס לפרטים דבר שולי כמו סחרחורת בסקואט עצים גורר CT מוח שאני מפחד לעשות עוד כי אני לא רוצה לפתוח תיבת פנדורה.לא מהנסיון שלי, מה הנסיון שלך? טוב?
אני לא חושב, אני קיבלתי 5 סוגי אנטיביוטיקה שונים בגלל כאב בטן בזמן שהיה לי בכלל קרוהן. נראה לך שפוי שאחרי שבוע עם אנטיביוטיקה כשהבטן ממשיכה לכאוב פשוט מנסים את הבא בתור?
רק אחרי שאושפזתי בפעם השניה אחרי שזה היה הפעם הרביעית שלי שהתיבשתי משילשול דם. ערכו בדיקות מקיפות יותר. ורק אחרי חודש שדיברנו עם רופא פרטי עשו את הבדיקות הבאמת מתאימות כדי לאבחן.
תמשיך לסמוך על הרפואה, למה לא? אבל בתור אחד שמכיר את המערכת די מקרוב, אני ממליץ לכולם להיות עם ענייים בגב, ולבוא מאוד מוכנים.
זה לא שאני מתנגד לרופאים, זה אחד התפקידים הכי חשובים בעולם, ולא משלמים להם מספיק לדעתי. בכל זאת אל תלך למוסך שאתה לא מכיר, וכמה שפחות תבין ברכבים תשלם יותר.
זרקתי עיצות כלליות, ברור שיכול להיות עוד גורמים.
אני האחרון שירחיק אנשים מרופאים.יש לי נסיון אישי אני לא נתפס עליו כי כי הרופא שלי. אבל בלי להכנס לפרטים דבר שולי כמו סחרחורת בסקואט עצים גורר CT מוח שאני מפחד לעשות עוד כי אני לא רוצה לפתוח תיבת פנדורה.
וזו בדיקה יקרה שרופא לא סתם זורק. מעבר לכך עוד בתחילת דרכי שהכיוון אותי לפיזיו, תזונאי ועזר לי עם כאבי שרירים שחשבתי שהם פריצות דיסק
(piriformis, sciatica)
אני לא אומר להיות עיוור לעשות כל דבר שאומרים לך, כי בדרך לבדיקה הזו היו מקרים אחרים שהלכתי לביקור רופא ועשו יותר נזק מתועלת .
אני אומר לתת לרופאה את הבמה ולקחת את הביקורת ללב - כל מה שרופא משפחה רוצה זה תהיה בריא, תן לו לעשות את הבדיקות הנחוצות כדי לשלול את המקרה הגרוע ביותר
ובגלל המקרה הגרוע ביותר אני ממליץ ללכת לרופא, כי ברוב המקרים כpowerlifter זה בא ברור מאליו סחרחורת, אבל ישנם עוד סיבות שלא בתחום הידע שלנו (וחשוב להכיר בכך שאני ואתה לא יודעים מספיק כדי להגיד זה אחד מX גורמים אלו). ושבחור/ה עם כמה שנות למידה טובות כנראה ידע יותר טוב על מה הוא מדבר.
מילא משהו טכני או קשור לאימונים סבבה לזרוק עצות אבל בעניינים עם פוטנציאל להשלכות רפואיות למה להביע דעה אפילו? במיוחד שאפשר ללכת לרופא משפחה בחינם וקבל חוות דעת. מקסימום אין פתרון? אפשר אז להגדיל ראש וללכת למקורות מידע אחרים.
מי אמר שיהיו בכלל בדיקות? אולי הוא יגיד לה תאכלי תמר. ואולי גם על הדרך יתן בדיקות דםאני האחרון שירחיק אנשים מרופאים.
אבל לדעתי לא כל בעיה דורש רופא, כדאי לבדוק אם כוס מים פותר את הבעיה לפני שבודקים סרטו במוח.
למה לא לאכול תמר לפני שעושים בדיקות?
לך תתוכח עם היפוכנדרי:37mv:מי אמר שיהיו בכלל בדיקות? אולי הוא יגיד לה תאכלי תמר. ואולי גם על הדרך יתן בדיקות דם
ואולי אחרי הבנה יותר עמוקה של המקרה, עם התחשבות בעבר רפואי יחליט שיש צורך בבדיקות.
זה לא הורג לראות רופא, אם כבר זה נותן לו רקע לעתיד.
למשל אם הרופא שלי לא היה יודע שאני מתעסק בסטרונגמן ופוארליפטינג - הוא היה כנראה יותר מודאג מכך מדברים כמו דם בעיניים, או סחרחורות במהלך מאמץ מאשר אדם ממוצע.
אני כמו שאמרתי מעדיף גם לא לדעת, אבל לפעמים צריך לשמוע את הדברים שאתה לא רוצה לשמוע. בקצה זה רק לטובתינולך תתוכח עם היפוכנדרי:37mv:
אני גם אוהב לבדוק כל מה שאפשר אצל הרופא, אבל אני חושב שלפעמים זה קצת מיותר.
לחלווה 🤣אבדוק מחר לאן אני נושמת
שווה לנסותלמה לא לאכול תמר לפני שעושים בדיקות?
מסניפה את זה כמו בקבוצה של מכורים אנונימיים 🥷לחלווה 🤣
הלוואיזורם לך לקפוץ מחר למחניודה?
הלוואי
בוקרא אנא פי(ל) ואדי ערה יחביבתי
אבל באמת אמור לקפוץ לג'רוזלם בקרוב,אגיד לך אם כן
😱😱😱ויש את החלווה וויסקיייייייייייייייייי אעאהעאהעאהעאהעא
וזה אפילו יותר זוווולללל מבחנות במחניודה!!!!
רעים!