עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חוזר בי, יש סרטון מפורש ביוטיוב שאומר שמה שאנשים רבים חושבים זה סיבה לפתח גוף משורטט.
לכן שלחתי את זהאתה ראית מה ששלחת?
זה אותו בחור
בכל מקרה ברור שזה לא יש לך גוף אז בנות עומדות בתור מחכות לך אבל זה מאוד מאוד עוזרלכן שלחתי את זה
לא ברמה שתוותר על התחביבים שלך, שתזיק לבריאות שלך, שתהיה אובססיבי.בכל מקרה ברור שזה לא יש לך גוף אז בנות עומדות בתור מחכות לך אבל זה מאוד מאוד עוזר
אתה משליך דברים מאיך שאתה רואה את זה ולא מה שאני אומרלא ברמה שתוותר על התחביבים שלך, שתזיק לבריאות שלך, שתהיה אובססיבי.
בקיצור, לא מספיק כדי להציק לילד בן 14.
ואם בחורות זה המטרה שלך, כנראה שכסף יעשה את העבודה עם פחות מאמץ.
כל מה שאמרתי, זה שחבל להשקיע את האימונים שלך לבחורות, יש סיבות הרבה יותר טובות ושיחזיקו מעמד מאשר בשביל בחורות.אתה משליך דברים מאיך שאתה רואה את זה ולא מה שאני אומר
אני מוכן לשים כסף שאני אוכל בין המלוכלכים פה בפורום וזה הסיבה היחידה שאני מזיק לביראות שלי אני יוצא עם חברים מתי שבא לי (כן יש לי משמעת לחדר כושר אבל גם עם זה יום של סקוואט ודד (שאני עובד כוח) אני לא אוותר על זה)
אתה פשוט לקחת את מה שאני אומר למקום הכי קיצוני שאפשר
הרבה יותר קל להשיג גוף מכסף סמוך עלי
דרך אגב ראיתי היום מישהו מתאמן עם ציצית זה לא לא מכובד?
שמעתי שתפילין של יד נותן פאמפ מטורףכל מה שאמרתי, זה שחבל להשקיע את האימונים שלך לבחורות, יש סיבות הרבה יותר טובות ושיחזיקו מעמד מאשר בשביל בחורות.
שיערב לו שהתאמן עם ציצית.
אני מתאמן עם כיפה. אם היה לי מספיק ציצית, ויכולת לכבס את זה בקלות בלי שהחוטים יסתבכו, גם אני הייתי מתאמן עם ציצית.
לא הבנת אותי הוא התאמן רק עם ציצית בלי שום דבר מעל נראה לי קצת מוזראני מתאמן עם כיפה. אם היה לי מספיק ציצית, ויכולת לכבס את זה בקלות בלי שהחוטים יסתבכו, גם אני הייתי מתאמן עם ציצית.
כל מה שאמרתי שזה הדרך הכי קלהכל מה שאמרתי, זה שחבל להשקיע את האימונים שלך לבחורות, יש סיבות הרבה יותר טובות ושיחזיקו מעמד מאשר בשביל בחורות.
אה...לא הבנת אותי הוא התאמן רק עם ציצית בלי שום דבר מעל נראה לי קצת מוזר
לא נראה ליכל מה שאמרתי שזה הדרך הכי קלה
אז מה הדרך הקלה ביותר?לא נראה לי
שעה אימון X חמש אימונים בשבוע X ארבע שבועות בחודש = 20 שעות בחודש. 240 בשנה.אז מה הדרך הקלה ביותר?
חח לא נראה לי הבנת שמדובר על למשוך אנשים עם כסף לא מדובר על עבודה מ8 עד 5שעה אימון X חמש אימונים בשבוע X ארבע שבועות בחודש = 20 שעות בחודש. 240 בשנה.
אתה באמת לא חושב שאפשר ללמוד מקצוע ולעשות הרבה כסף עם הזמן הזה?
ותיקח בן אדם שמן או רחוק מהגוף מטרה, זה עוד יותר זמן.
וגם עם גוף, ראיתי בחורים שברגע שפותחים את הפה מבריחים כל יצור אנושי.
הייתי ממליץ על קורס של דייל קרנגי על פני כושר.
צודק, כנראה שמליונים יהיה קשה יותר מחמש שעות אימון ביום.חח לא נראה לי הבנת שמדובר על למשוך אנשים עם כסף לא מדובר על עבודה מ8 עד 5
יש כמה דרכים שחשבתי שהסכמנו עליהם
כסף (מדובר על מיליונים)
מראה (גוף זה חלק ממנו)
דיבור ביטחון עצמי וכל השיט
כמה אנשים אתה חושב יהיה להם יותר קל לעשות מיליונים מלפתח גוף
איזה הבדל 20 שעות בחודש יעשו לשכר שלך שום כלום לא משהו שמתקרב למה שאנחנו מדברים עליוצודק, כנראה שמליונים יהיה קשה יותר מחמש שעות אימון ביום.
אבל בוא נצא מנקודת הנחה שאדם שמתאמן גם בין כה וכה עובד. ואם ממש מעניין אותו, עם עוד חמש שעות בשבוע הוא יכול להקדיש את הזמן להרוויח יותר כסף.
בוא נעשה סדר.איזה הבדל 20 שעות בחודש יעשו לשכר שלך שום כלום לא משהו שמתקרב למה שאנחנו מדברים עליו
אז אני מקווה שעכשיו הבנת שהדרך הכי קלה זה לפתח גוף
מי ישמע לשנות את החיים כולה ללכת לחדר כושר להתאמןבוא נעשה סדר.
בחור עם גוף פצצה שמתאמן כוח ונהנה מזה, לא צריך לשנות תוכנית כדי להשיג בחורות.
אדם שמן שלא זז כדאי שיתחיל להתאמן גם בלי קשר לבחורות.
עכשיו, בחור עם גוף ממוצע, אימון לדעתי יעשה פחות מבגדים נאים, תספורת יפה ותסרוקת.
לבחור הממוצע 20 שעות בחודש יכול לשדרג את העסקים שלו המון, יש הרבה קורסים מוצלחים וספרים טובים שהוא יכול לחרוש בזמן הזה.
שוב, בעיני לשנות יותר מידי את החיים שלך בשביל בחורה זה די טיפשי, יש סיבות טובות יותר להיות בכושר.
לך זה קל, לאחרים זה קשה.מי ישמע לשנות את החיים כולה ללכת לחדר כושר להתאמן
גוף עוזר יותר מכמה בגדים עדיפות אפילו על בלי בגדים
אני התחלתי בשביל בנות (הייתי ממשיך גם כי זה כיף לי)לך זה קל, לאחרים זה קשה.
אימונים זה סבבה, ואפילו יכול להועיל במעט לבחורות, אבל זה סיבה מפגרת להתאמן.