הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה

אז מי שמפתח גוף לא יכול לעשות כסף של 6 ספרות?
זה מה שבעצם אתה מנסה לומר לאלחנן

אצל חילונים זה קודם מראה ורק אחר כך אופי כמעט תמיד
פעם זה היה אם זה לא היה עצוב הייתי צוחק , אבל זה כבר עובר את גבול העצוב , בכלל הדבר הזה שאתה קובע מראש עם כמה בנות בעיני זה כמו איזה הרגשת מסכנות , להבדיל אצל בנות שמנסות להרשים במראה כמה וכמה גברים , מי שרואה את זה מהצד זה להבדיל כמו קבצן נדבות שהולך כמו מסכן ומבקש שקל מכל אדם שעובר ברחוב , ככה אותם אנשים כמו מקבצי נדבות רק מקבצי יחס , את/ה יכול להסתכל עליי ? אפשר מחמאה ? אפשר לתת לי הרגשה שאני שווה ?

מאחל לך באמת להגיע למצב שאתה מאושר לא מימה שאומרים לך אלא מהמצב שאתה שלם עם עצמך ויודע מי אתה , ולא צריך שירימו לך את האגו .
אבל זה כבר ידוע לנו מזמן , יש סיפור בגמרא על אחד שהיה נשואי ועמד לחטוא עם אישה אחרת , והתחלפו הנשים ובאה אשתו ועשה את המעשה ולאחר מכן חשב שחטא ואשתו אמרה לו שזאת היא הייתה , אבל שאלה למה עשית את זה אם אתה לא מרגיש הבדל , וכל הרצון של הגבר היה להרגיש כובש , שעוד אחת כביכול רוצה אותו .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית