הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא עולה במשקל

• פותח/ת השרשור btoash
  • פורסם בתאריך

btoash

משתמש מתחיל
38
1
נק' מוניטין:
1
38
1
שלום לכולם, אני מתאמן כבר 4 חודשים, אבל אני מתקשה מאוד לעלות במשקל. אני מכיר הרבה אנשים שעולים בקצב מהיר ואני נשאר תקוע.
אני אוכל דווקא הרבה במהלך היום:
בבוקר : טוסט\ביצה\2 צלחות קורנפלקס
בשעה 10-11: 2 לחם פרוס עם גבינה
בצהוריים : ארוחה רגילה של צלחת אחת (מה שיש בבית)
בערב : 4 משולשי פיצה\שניצל בבגט\3 ביצים\טוסט + טונה

זהו בערך המנה היומית שלי, אני לא יודע אם זה מספיק אבל לדעתי זה המון ואני צריך לעלות במשקל עם ארוחות כאלה.

ואם אפשר, אז אני רוצה לבקש תוכנית לניפוח שרירים, לא כוח או סיבולת, רק ניפוח שרירים ועלייה במסה, תודה.
כמו שכבר אמרתי אני מתאמן כבר 4 חודשים, משקל 70, גובה 1.75

תודה רבה לעוזרים.

עריכה: שחכתי להוסיף שאני מתאמן 3 פעמים בשבוע, ואחרי כל אימון אני שותה מנה וחצי חלבון, ואחרי חצי שעה אוכל את ארוחת הערב.

נערך לאחרונה:
יש לך תפריט של ילדה בת 4 איך אתה מתכוון לעלות ככה במשקל ?
תקרא על תזונה תעשה BMR X1.2 +800= כמות הקלוריות שאתה צריך ביום וע"פ זה תתחיל לבנות תפריט רציני שיכלול ליטר - 2 ליטר חלב ביום !! חובה !!!
ותכנית שתפתח אותך SS קרא עלייה בפורטל שזה למעלה רשום באדום לכניסה לפורטל מאמרים , קילוגרם של הפורום לחץ כאן !!.

בהצלחה !

• פותח/ת השרשור
BMR X1.2 +800=לא הבנתי מה זה, אם תוכל להסביר לי זה יהיה נהדר.
תודה על התגובה המהירה 😃

BMR זה קצב חילוף החומרים הבסיסי שלך ליום (כמה קלוריות שאתה שורף בזמן מנוחה),ואת זה אתה מכפיל ב 1.2 ולמה שיוצא לך אתה מוסיף עוד 800 קלוריות..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית