הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעליים ss

BarBarA

משתמש מתחיל
5
1
נק' מוניטין:
1
5
1
היי

בהנחה ומתכנן להתחיל ss , האם אולסטאר רגילות (converse) יהיו מתאימות לביצוע התרגילים (סקוואט,דד,פרס)?

ואם לא איזו נעל מומלצת לתרגילים האלה?

הן יהיו בסדר גמור
סתם מעניין אותי לדעת,
למרות שזה לא כל כך תחום התמחות של מאמן כושר אבל האם סדרת הnano של ריבוק זה סתם עניין שיווקי?
ראיתי הרבה ביקורות על זה שהן נעלי סקוואט ודד ליפט מצויינות( מדבר על דגם הnano 9).

סתם מעניין אותי לדעת,
למרות שזה לא כל כך תחום התמחות של מאמן כושר אבל האם סדרת הnano של ריבוק זה סתם עניין שיווקי?
ראיתי הרבה ביקורות על זה שהן נעלי סקוואט ודד ליפט מצויינות( מדבר על דגם הnano 9).

יש לי את ה7 והן ללא ספק נעלי דדליפט וסקוואט מצויינות. לפי מה שהבנתי בדגמים 8 ו 9 הנעל קיבלה ביקורות פחות טובות וכאילו "התמסחרה" בסטייל וכאלה על חשבון האיכות

יש לי את ה7 והן ללא ספק נעלי דדליפט וסקוואט מצויינות. לפי מה שהבנתי בדגמים 8 ו 9 הנעל קיבלה ביקורות פחות טובות וכאילו "התמסחרה" בסטייל וכאלה על חשבון האיכות
וואלה ממה שקראתי( במקומות רציניים) ה9 קיבלה ביקורות מצוינות בעיקר לסקוואט.

סתם מעניין אותי לדעת,
יש להן סוליה קשיחה ולרוב רחבה יותר מנעל רגילה ככה שהיא אחלה, אבל אני יותר בעד כמה שיותר קרוב לאימון יחף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית