עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה על התגובה,
1 ברור שזה האידאל 3 רעיון דומה נחמד
2 לא חושב שיש ככ הרבה ללמוד
4 האמת שזה מה שחיפשתי
לא אמרתי שהתכניות שהזכרת יעילות להיפרטרופיה.
באופן כללי אני לא מבין את הניסוח של "הדבר המגניב הבא" ו"תלמד שעות על גבי שעות"
תודה- אבל אתה לא מכיר מה אני יודע ומה אני לא יודע, מה אני מרים ומה לא.
אני לא מבין מבין מה פשר הניסוח העוקצוני ובגישה של "אני יודע הכל" אבל בוא נגיד שעכשיו אני יודע יותר טוב על איזה מאמן לא ללכת אם אבחר. תודה.
איך תדע אם יש הרבה ללמוד אם לא למדת? תקרא ספר או שתיים ברמה רצינית ותראה כמה יש ללמוד. הספרים של juggernaut שכתב צ'אד ווסלי סמית מפורטים מאוד ויעזרו לך להבין את המורכבות בצורה מעולה. גם כוח וגם היפרטרופיה אם תרצה.2 לא חושב שיש ככ הרבה ללמוד
תבדוק את התוכניות החינמיות של ג'וני קנדיטו, כוח והיפרטרופיה מעולה, עם מלא מקום לגמישות מצידך.4 האמת שזה מה שחיפשתי
הבן אדם כתב לך תשובה מפורטת ויפה, אם אין לך את השכל להבין אותה, אל תחשוף את הבורות שלך ברבים.באופן כללי אני לא מבין את הניסוח של "הדבר המגניב הבא" ו"תלמד שעות על גבי שעות"
תודה- אבל אתה לא מכיר מה אני יודע ומה אני לא יודע, מה אני מרים ומה לא.
אני לא מבין מבין מה פשר הניסוח העוקצוני ובגישה של "אני יודע הכל" אבל בוא נגיד שעכשיו אני יודע יותר טוב על איזה מאמן לא ללכת אם אבחר. תודה
איזה תוכנית אתה מרגיש ששווה את הכסף שלה?3. תקנה טמפלייט באינטרנט ממאמן עם שם טוב.
איך תדע אם יש הרבה ללמוד אם לא למדת? תקרא ספר או שתיים ברמה רצינית ותראה כמה יש ללמוד. הספרים של juggernaut שכתב צ'אד ווסלי סמית מפורטים מאוד ויעזרו לך להבין את המורכבות בצורה מעולה. גם כוח וגם היפרטרופיה אם תרצה.
תבדוק את התוכניות החינמיות של ג'וני קנדיטו, כוח והיפרטרופיה מעולה, עם מלא מקום לגמישות מצידך.
אני מאוד התחברתי לתוכן של סטיב דנובי, מחלק תוכניות חינמיות ביוטיוב עם הסברים מאוד מפורטים על התוכניות, גם עם גמישות רבה, PRsPerformance ביוטיוב.
הבן אדם כתב לך תשובה מפורטת ויפה, אם אין לך את השכל להבין אותה, אל תחשוף את הבורות שלך ברבים.
איזה תוכנית אתה מרגיש ששווה את הכסף שלה?
ראיתי תוכניות ששילמו עליהם לעומת חינמיות, לא ראיתי הצדקה למחיר.
ראיתי את הAI של JUGGERNAUT ולא התרשמתי. השימוש המוגזם שלהם בRPE למתאמן לא מיומן, ובצורה שונה מרוב המאמנים האחרים מטעה מאוד לטעמי.
שלא תבין לא נכון, זאת תוכנית מעולה, אבל לא שווה את הכסף לדעתי, ולא עולה על תוכניות חינמיות.
תודה. אני יודע, אני מבין שאחרי זה באמת דרוש ידע, ואידאלית תמיד עדיף מאמן, בכל תחום שרוצים להיות טובים בו, לא רק אימונים.לא הייתה כוונה לעקוץ אז מצטער אם יצא ככה.
הנחתי שאתה בתחילת הדרך בגלל שאתה שואל מה עושים אחרי SS ו5×5 שהן תוכניות למתחילים.
בשביל להתקדם לאורך זמן בתחום הכוח (באמת לאורך זמן, לא שנה שנתיים), תיהיה חייב ללמוד המון, אני לא צוחק ולא מגזים. אני לא יודע אם זאת המטרה שלך אבל אם כן, זה ידרוש ממך הרבה יותר מ"רק להתאמן חזק" נגיד.
אני אישית פחות אוהב לקפוץ בין תוכניות מוכנות ויותר לתכנן משהו מותאם אישית לפי ההיסטוריה של המתאמן.
ואני ממש לא יודע הכל.. אני רחוק משם שנות אור וככל שאני יודע יותר אני רק מבין יותר כמה אני לא יודע.
ג'וני קנדיטו, כוח והיפרטרופיה
אני מסכים איתך, שיכנס לתוכניות משולבות, ולאט לאט ילמד מה לשנות בשביל המטרות הספציפיות שלו.אני חושב שאם הכיוון הוא כח מתפרץ והיפרטרופיה, אתה צריך לשלב.
אז במקרה הזה, תוכנית הכח/כח מתפרץ שלו לדעתי יותר מתאימה, בכל מקרה באפר בודי שם זה לא כח מתפרץ (זה הקונטרול), אז עצתי לפותח הפוסט, אולי, אם ירצה, לעשות את הUPPER LOWER כח/כח מתפרץ של קנדיטו, כשבאפר אפילו במקום התבנית של הקונטרול שנמצאת, לשים משהו יותר מותאם היפרטרופיה (אפילו את התבנית של ההיפרטרופיה).
דעתך אלחנן ?
@StrongEnough אשמח לשמוע גם מה דעתך
@OYP כנל אח, בכללי על המלצה לפותח האשכול מה דעתך
לכוח מתפרץ הכי טוב לדעתי הנפות (weight lifting). אני לא ממש בקיא באיך מתאמנים על הנפות, אבל למיטב הבנתי 6 ימים בשבוע של גם סנאצ וגם קלין אנד ג'רק שחלק כבדים וחלק קלים זה הסטנדרט.@OYP כנל אח, בכללי על המלצה לפותח האשכול מה דעתך
"דרך ארץ קדמה לתורה"אני מסכים איתך, שיכנס לתוכניות משולבות, ולאט לאט ילמד מה לשנות בשביל המטרות הספציפיות שלו.
אבל שלא יחשוב שאני מתנשא:sarcastic:
"איש באמונתו יחיה""דרך ארץ קדמה לתורה"
https://youtube.com/playlist?list=PL1rSl6Pd49ImuKAUkyy37ziG1tB4v8Q77אולי אצרף עוד מעט סרטונים שמסבירים טוב
אני חושב שאם הכיוון הוא כח מתפרץ והיפרטרופיה, אתה צריך לשלב.
אז במקרה הזה, תוכנית הכח/כח מתפרץ שלו לדעתי יותר מתאימה, בכל מקרה באפר בודי שם זה לא כח מתפרץ (זה הקונטרול), אז עצתי לפותח הפוסט, אולי, אם ירצה, לעשות את הUPPER LOWER כח/כח מתפרץ של קנדיטו, כשבאפר אפילו במקום התבנית של הקונטרול שנמצאת, לשים משהו יותר מותאם היפרטרופיה (אפילו את התבנית של ההיפרטרופיה).
דעתך אלחנן ?
@StrongEnough אשמח לשמוע גם מה דעתך
@OYP כנל אח, בכללי על המלצה לפותח האשכול מה דעתך
אם אתה רוצה רק את החלק ה"מתפרץ", אז פאוור קלינס וסנאטץ' היי פולס יספקו את הסחורה. (לא צריך את הסיבוך של הכניסה מתחת למוט).לכוח מתפרץ הכי טוב לדעתי הנפות (weight lifting). אני לא ממש בקיא באיך מתאמנים על הנפות, אבל למיטב הבנתי 6 ימים בשבוע של גם סנאצ וגם קלין אנד ג'רק שחלק כבדים וחלק קלים זה הסטנדרט.
אם לא בא לו להשקיע בהנפות (כי זה השקעה) אז הוא יכול למצוא אלטרנטיבות כמו ג'אמפ סקוואט או דדסטארט. לדעתי קצת פחות טוב מהנפות, אבל דורש הרבה (הרבה) פחות השקעה טכנית.
להיפרטרופיה זה די קל, לעקוב אחרי ההמלצות של מייק יזראטאל, אולי אצרף עוד מעט סרטונים שמסבירים טוב.
אם אתה רוצה רק את החלק ה"מתפרץ", אז פאוור קלינס וסנאטץ' היי פולס יספקו את הסחורה. (לא צריך את הסיבוך של הכניסה מתחת למוט).
אפשר אפילו לחסוך את הטכניות עוד יותר, ולגשת לעוד כל מני "תעלולים" עם טראפ בר כמו קפיצות, או עלייה על האצבעות + שראג.
"דרך ארץ קדמה לה תורה""איש באמונתו יחיה"
עוד משפט חילוני מטומטם שלא כתובה באף מקום בתנ"ך.
במקרה הזה, תוכנית הכח/כח מתפרץ שלו לדעתי יותר מתאימה, בכל מקרה באפר בודי שם זה לא כח מתפרץ (זה הקונטרול).
רק שפאוור קלין ופאוור סנאטץ' הם תרגילים עם רכיב טכני של תזמון של - Pulling Under, וגם סרבול של Turing Over, ופוטנציאל גבוה להגביל את המשקלים שיכולת להשתמש בהם אם היית רק מושך. וזה שיום ה"פאוור" משתמש בהם כתרגילים ראשיים (על חשבון "עבודת כוח") שוב מגביל אותך.קנדיטו נותן רשימה יפה בתוכנית power שלו. יש מלא אופציות. האמת שאני מריץ מה שפותח האשכול מנסה לעשות. כח מתפרץ פלג גוף תחתון - היפרטרופיה עליון. ממש לפני שבוע התחלתי משהו מבוסס קנדיטו פלג גוף תחתון ופלג גוף עליון עם מאמן שמתמחה בהיפרטרופיה (איתו אני רץ שלושה חודשים). אני בזה שלושה חודשים, הקפיצה שלי השתפרה הרבה יחסית (כמובן עם תרגול ספציפי של קפיצה בנוסף לאימונים), והוספתי מסת שריר בפלג גוף עליון.
הכי חזק כן. הכי מהר לא. לא סתם במשקלים כבדים אתה מאט, המהירות מחלישה אותך. אם היית בהכרח חזק יותר מהר לא היית רואה גריינדים בprים.כשאתה רוצה לנעול דדליפט - אתה לא מנסה להיות הכי חזק והכי מהיר שלך?
בספוטו פרס אתה בכלל לא מגיע לתחתיתספוטו פרס לא מלמד אותך להתפוצץ מהתחתית?
פאוז דדליפט מלמד אותך לשמר את הפוזיציה של הגב, לא להתפוצץ. אם כבר דדליפט רגיל יותר ילמד אותך להתפוצץ.פאוזד דדליפט לא מלמד אותך להתפוצץ עם הגב?
אני חשבתי גם על האופציה הזאת, ולדעתי בתור אלטרנטיבה היא תעבוד בשילוב עם כוח כללי. הבעיה העיקרית שלי עם זה זה שהצורה הזאת פחות מדידה, וגם יותר קשה להתקדם ככה. אני מעדיף תרגילים שמראש חייבים לשמור על מהירות גם במשקלים מקסימליים, ככה אין מקום לטעויות בהקשר הזה.ואם אני אומר לך: "קח את המשקל שאתה עובד אתו בסקוואט, תוריד 5%, אבל מעכשיו הוראת הביצוע שלך היא לרדת קצת לאט, אבל אז לעלות הכי מהר שלך" - לא תקבל חזרות מתפרצות יחסית?
ואם נוריד 20%, ונוסיף פאוז בתחתית? ("תתרכז... UP!!!") - לא תתפוצץ? (בסך הכל היה קצת שינוי הוראה, ובחירת משקלים
ברמה מסויימת כן, לדעתי זאת אלטרנטיבה טובה.וחתירות פנדליי - לא תרגיל מתפרץ?
בטכניקה של ריפטו התחתית תהיה מתפרצת, אבל כל השאר לא. ובטכניקה בלי היפ דרייב לא מתפרצת בכלל.ופרס לעשירייה ש... אלא אם באת אליו במיינדסט של בילדר, בינינו - לא תעיף כמה שיותר מהר, שייגמר כבר?
אני לא זוכר מה הניסוח בדיוק של ריפטו בss לעבודה מתפרצת, אבל בגדול זאת עבודה שגם במשקלים מקסימליים תהיה חייב להיות מהיר. בהנפות לדוגמא גם תהיה מאוד חזק אם לא תהיה מהיר אז המוט לא ימשיך לעלות ברגע שתפסיק להפעיל עליו כוח (אחרי הניתוק מהרגליים שאתה לא מפעיל עליו כוח). בקפיצות לגובה גם כן לא תראה גריינדים, מהסיבה הפשוטה שבחלק מהתרגיל אין לך יכולת להפעיל יותר כוח (בחלק שאחרי שהתנתקת מהרצפה) ואתה מסתמך נטו על הכוח והמהירות של החלק הקודם (הקפיצה/סקוואט).אלא אם ההגדרה שלך ל'פאוור' היא