הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזון אחרי חיטוב דל פחמימה

KingArnie

משתמש מתחיל
75
2
נק' מוניטין:
2
75
2
קראתי כאן :
תזונה ותוספים - כיצד להתאזן לאחר הדיאטה? איך לא לקבל ריבאונד של שומן?

שלאחר תקופת חיטוב צריך לעלות ב300-200 קלוריות ולעקוב אחרי המשקל ע״י ממוצעים שבועיים עד הגעה לניטראלי ואז גם עליו להישאר שבועיים ומשם להתחיל מסה עם פלוס חיובי של 300-400 קלוריות עד כאן הכל בסדר.

אני הייתי אצל מאמן והמאזן הקלורי שלי מאוד נמוך אני בן 20 שוקל 62 גובה 175 ס״מ והייתי על 1200 קלוריות בלי חישוב האירובי והאימונים ועכשיו עזבתי אותו והתחלתי את התהליך איזון והעלתי בתור התחלה ל1500 . הבעיה שאני עדיין רעב כי אני עדיין בשלילי גבוה (אני מעריך איזה 1000-800) מצד שני אני לא רוצה לעלות את כל מה שעבדתי עליו קשה .
קראתי גם חלק מהאשכולים פה שאומרים אחרת, לעלות לניטראלי דוך ואז עליו להיות תקופה ומשם להתחיל לעלות לחיובי. מה כדאי לעשות??

כל שבוע תעלה 100-200 קלוריות ככה תאזן את הגוף לאט לאט.
במידה ואתה עדין רעב תבדוק אולי אתה אוכל דברים עם פחות נפח באוכל, תנסה לגוון, אולי להוסיף ירקות יסתמו לך את הרעב (בעיקר ירוקים שאין להם הרבה קלוריות)
מסטיקים, קפה שחור שיוריד לך את התאבון, ובעיקר תלמד לשלוט בסה ולהעסיק את עצמך ולא כל הזמן לחשוב על זה, תחשוב מעבר על המטרה שלך ושתאכלס אתה מתחיל לעלות כל שבוע בקלוריות אז אתה תהיה בסדר גמור.

• פותח/ת השרשור
כל שבוע תעלה 100-200 קלוריות ככה תאזן את הגוף לאט לאט.
במידה ואתה עדין רעב תבדוק אולי אתה אוכל דברים עם פחות נפח באוכל, תנסה לגוון, אולי להוסיף ירקות יסתמו לך את הרעב (בעיקר ירוקים שאין להם הרבה קלוריות)
מסטיקים, קפה שחור שיוריד לך את התאבון, ובעיקר תלמד לשלוט בסה ולהעסיק את עצמך ולא כל הזמן לחשוב על זה, תחשוב מעבר על המטרה שלך ושתאכלס אתה מתחיל לעלות כל שבוע בקלוריות אז אתה תהיה בסדר גמור.

כל שבוע 100-200 קל זה כמו לעלות 300 בשבועיים כמו שרשום במאמר שהוספתי קישור לא?
פשוט לעשות כמו שמייק רשם עד שאגיע לניטראלי וזהו? אני רק רוצה לדעת שאני בדרך הנכונה כי גם אם אני רעב אני יכול לשלוט בזה כל עוד אני יודע שבערך עוד חודש וחצי (עם עלייה של 300 בשבוע) אגיע לנטראלי
UP

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית