הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להוריד הוצאה אירובית מהסך הקלורי?

פדרו

משתמש מתחיל
90
9
נק' מוניטין:
19
90
9
האם אני אמור לההוסיף את האירובי בסך הקלורי?

לצורך העניין הRMR שלי הוא 2250 אני בתפריט חיטוב כרגע צורך 1900 (גרעון 350)
בנוסף עושה אירובי 4 פעמים בשבוע בכל אימון כזה שורף בערך 300-400 קלוריות , אני אמור לאכול אותם בחזרה?
כי אם אני אוכל 1900 ומוציא באירובי עוד 400 נניח אז אני בגרעון 750 קלוריות למיטב הבנתי ואם אני אוכל יותר ובסוף נשאר בגרעון של 350 אז למה עשיתי אירובי??
אשמח לסדר קצת בעניין.... תודה מראש

בקצרה - האירובי משפיע על המאזן הקלורי.
לשאלתך , אם עשית אירובי 350 קלוריות לצורך העניין,אתה מחשב אותם לצריכת הקלוריות היומית.

• פותח/ת השרשור
בקצרה - האירובי משפיע על המאזן הקלורי.
לשאלתך , אם עשית אירובי 350 קלוריות לצורך העניין,אתה מחשב אותם לצריכת הקלוריות היומית.

אוקי, אז במילים אחרות אני צורך אותם בחזרה בגדול... אז למה לעשות אירובי מלכתחילה? למה לא להיות על גרעון 350 למשל וזהו.. ללא אירובי... סורי על הבורות באמת מנסה להבין

אוקי, אז במילים אחרות אני צורך אותם בחזרה בגדול... אז למה לעשות אירובי מלכתחילה? למה לא להיות על גרעון 350 למשל וזהו.. ללא אירובי... סורי על הבורות באמת מנסה להבין

סתכל על זה הפוך. אתה רוצה גירעון קלורי של 350 ,משמע שיש לך עכשיו עוד "חלון" של אוכל/חלבון/פחמימה/פחות רעב/עוד כוח לאימון . הכוונה שלי היא שזה שאתה בגירעון של 350 . ואז עושה אירובי 350 = 700. אבל אז ! יש לך עוד 350 קלוריות בבנק לנצל .

לצורך העיניין היה לי גם חיטוב אחד בחיי שבו לא עשיתי דקה של אירובי. אבל המאזן הקלורי תמיד היה שלילי (שזה המפתח בסופו של דבר) .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית