הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי צריכת חלבון מהחי והצומח

KingArnie

משתמש מתחיל
75
2
נק' מוניטין:
2
75
2
אני משתמש ב myfitnesspal ושם רשום את צריכת החלבון היומית הכוללת (מהחי+מהצומח).
אני אוכל פי 2.2 ממשקל גוף כמו שצריך וקראתי פה איפשהו ובעוד מקומות שאם 70% מהחי והשאר מהצומח זה בסדר ורציתי לוודא את זה אם זה טוב או שלחשב את כל הפי 2.2 ממשקל גוף נטו מהחי ?

• פותח/ת השרשור
גם חלק מהחלבונים מהצומח הם מלאים, בעיקר טופו וסויה

כן אבל אני לא אוכל טופו זה מחשב לי את החלבון לדוגמא מהשיבולת/אורז/לחם חיטה מלאה אלו אני מתכוון שאני אומר מהצומח
זה בסדר לגבי העניין של לפחות 70-80 אחוז זה מהחי השאר מהם?

כן אבל אני לא אוכל טופו זה מחשב לי את החלבון לדוגמא מהשיבולת/אורז/לחם חיטה מלאה אלו אני מתכוון שאני אומר מהצומח
זה בסדר לגבי העניין של לפחות 70-80 אחוז זה מהחי השאר מהם?
אז במקרה הזה כן

גם אני הסתבכתי שזה הראה לי את כל החלבון היומי
פשוט תדאג שאתה מגיע לכמות פחמימה ושומן יומית לפי מה שהאפליקציה מראה (ב nutrition )
ואת החלבון, תדאג שאתה מגיע לפי 2 חלבון מהחי
ככה אני עושה

• פותח/ת השרשור
גם אני הסתבכתי שזה הראה לי את כל החלבון היומי
פשוט תדאג שאתה מגיע לכמות פחמימה ושומן יומית לפי מה שהאפליקציה מראה (ב nutrition )
ואת החלבון, תדאג שאתה מגיע לפי 2 חלבון מהחי
ככה אני עושה

אני דואג להגיע ל80-70 אחוז מהחי השאר מהצומח קראתי שזה בסדר גמור

למה? אני יודע שעדיף מהחי(ככה שמעתי) אבל למה? למה זה לא אותו דבר חלבון מהלחם ומבשר?
זה לא אותו חלבון, ההרכב שלו שונה והיחס בין חומצות האמינו שאנחנו צריכים לקבל ממזון לאלה שאנחנו לא חייבים הוא שונה.
בסופו של דבר גם מלחם אפשר להשיג את כל חומצות האמינו שאנחנו צריכים בכמויות שאנחנו צריכים, השאלה זה כמה תצטרך לאכול ממנו בשביל זה, ואני כבר אומר לך שלא מעט

זה לא אותו חלבון, ההרכב שלו שונה והיחס בין חומצות האמינו שאנחנו צריכים לקבל ממזון לאלה שאנחנו לא חייבים הוא שונה.
בסופו של דבר גם מלחם אפשר להשיג את כל חומצות האמינו שאנחנו צריכים בכמויות שאנחנו צריכים, השאלה זה כמה תצטרך לאכול ממנו בשביל זה, ואני כבר אומר לך שלא מעט
אז לפי מה שהבנתי ממך בסוף זה שבלחם יש את החומצות האמינות החשובות אבל בכמויות קטנות, אז זה לא משנה אם אתה אוכל לחם בכמויות עצומות(אם מסתכלים רק על החלבון) או בשר

אז לפי מה שהבנתי ממך בסוף זה שבלחם יש את החומצות האמינות החשובות אבל בכמויות קטנות, אז זה לא משנה אם אתה אוכל לחם בכמויות עצומות(אם מסתכלים רק על החלבון) או בשר
ברמת העיקרון וגם זה עונה לך על שאלת החלבון, אבל אם אתה תצטרך לאכול 10,000 קלוריות מלחם רק כדי להגיע לכמות החלבון הנחוצה, האם זה שווה את זה?

ברמת העיקרון וגם זה עונה לך על שאלת החלבון, אבל אם אתה תצטרך לאכול 10,000 קלוריות מלחם רק כדי להגיע לכמות החלבון הנחוצה, האם זה שווה את זה?
בגלל זה כתבתי רק מהיבט החלבון.
רק רציתי לדעת אם יש הבדל בין חלבון מהלחם לבשר, תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית