הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

3 בגטים ביום ועדיין בגרעון

פדרו

משתמש מתחיל
90
9
נק' מוניטין:
19
90
9
אז אם לחיטוב בעצם בשורה התחתונה צריך להיות בגרעון קלורי ואם אפשר לעשות את זה עם 3 בגטים ביום למה בעצם עולם התפריטים נדבק לפרכיות אורז ודומיו? מעבר כמובן לנוזלים בגלל עודף נתרן פחמימה וכו

הרי אם ניתן לבנאדם הממוצע תפריט שמכיל 3 בגטים ביום לדעתי הוא לא יהיה רעב כל הזמן ויגיע לערכים מכובדים (ואני לא מתייחס לבריאות אלא נטו דיאטה)

אז מה דעתכם? אני יכול לאכול 3 בגטים ביום ולהמשיך לרזות יפה? (כמובן בדגש על גרעון קלורי ושמירה על רמת חלבון גבוה)

אפשר כל עוד אתה בגרעון קלורי גם לאכול רק פיצה כל היום
הבעיה היא אופן ההשפעה על רמות הסוכר בגוף
בעוד פחמימה מורכבת ואיכותית עולה במתינות וירודת במתינות פחמימה פשוטה עולה במהירות ויורדת במהירות מה שגורם לתחושת רעב הרבה יותר מהר מפחמימה מורכבת

אתה יכול לאכול כל מה שרק תרצה מבחינה קלורית, ההבדל היחיד הוא מבחינת בריאות ותחושת שובע.

יש בבאגט אחד כ 500-600 קלוריות (באגט ריק)
איך בדיוק תאכל 3 באגטים ועדיין תהיה בגירעון?
מה עם חלבון שאתה אמור להכניס? מה עם שומן?
אם הנייטרלי שלך 3000-4000 קלוריות אז ניחא, אבל בן אדם ממוצע הנייטרלי שלו יהיה 1800-2200

פריכיות הן כלי טוב כי הן מכילות יחסית מעט קלוריות להרבה נפח, זה הכל, זה בעיקר נפח שדואג לרעב, אבל אם זה אפשרי אני לא רואה סיבה לא לאכול 3 בגטים ביום. הבעיה היא שלרוב אתה לא תהיה בגרעון בכמות הזאת

• פותח/ת השרשור
יש בבאגט אחד כ 500-600 קלוריות (באגט ריק)
איך בדיוק תאכל 3 באגטים ועדיין תהיה בגירעון?
מה עם חלבון שאתה אמור להכניס? מה עם שומן?
אם הנייטרלי שלך 3000-4000 קלוריות אז ניחא, אבל בן אדם ממוצע הנייטרלי שלו יהיה 1800-2200

למה החלטת שיש בבאגט 500-600 קלוריות? אם תבדוק ערכים כמעט של כל חברה (סופרים בעיקר) בממוצע 220 קל ל100 גרם

אני שוקל כל באגט שאני אוכל ובשקילות יוצא לי בממוצע 150 גרם לבאגט.. מפה אני מוציא את הרך שבפנים ונשאר עם באגט במשקל 110 גרם כך שכן אפשר בקלות להכניס את זה לתפריט עם חלבון מכובד...

אגב השאלה הייתה תיאורטית בלי להיכנס לדווקא ספציפית 3 באגטים אבל בכל אופן קצת טעית בחישוב...
פריכיות הן כלי טוב כי הן מכילות יחסית מעט קלוריות להרבה נפח, זה הכל, זה בעיקר נפח שדואג לרעב, אבל אם זה אפשרי אני לא רואה סיבה לא לאכול 3 בגטים ביום. הבעיה היא שלרוב אתה לא תהיה בגרעון בכמות הזאת

תראה כמו שכתבתי לבחור מעליך הבאגטים שאני אוכל הם במשקל 110 גרם בערך 250 קל ליחידה
לפי כל מחשבון (תקן אותי אם אני טועה...)

ובכל זאת פתחתי את הנושא הזה כי מצד אחד אני מבין את עיקרון הגרעון פשוט בכל פעם שאני נכנס לחיטוב זה עדיין מרגיש לי הזוי...
אני מניח שזה נובע מהרבה שנים ששווקו לי ״דיאטות פרכיות ושיבולת״

שורה תחתונה אני חושב שמשווקים את עולם הדיאטות לא נכון ומחברים אותו לאורח חיים בריא בזמן שרוב האנשים רק רוצים לרזות במשקל אז מה הטעם לדחוף לכולם תפריטים משעממים כאלה אם גם ככה רובם לא יצליחו להתמיד ובסוף יחזרו לאכילה הרגילה שלהם שבהרבה יותר מזיקה...

למה החלטת שיש בבאגט 500-600 קלוריות? אם תבדוק ערכים כמעט של כל חברה (סופרים בעיקר) בממוצע 220 קל ל100 גרם

אני שוקל כל באגט שאני אוכל ובשקילות יוצא לי בממוצע 150 גרם לבאגט.. מפה אני מוציא את הרך שבפנים ונשאר עם באגט במשקל 110 גרם כך שכן אפשר בקלות להכניס את זה לתפריט עם חלבון מכובד...

אגב השאלה הייתה תיאורטית בלי להיכנס לדווקא ספציפית 3 באגטים אבל בכל אופן קצת טעית בחישוב...

תראה כמו שכתבתי לבחור מעליך הבאגטים שאני אוכל הם במשקל 110 גרם בערך 250 קל ליחידה

ובכל זאת פתחתי את הנושא הזה כי מצד אחד אני מבין את עיקרון הגרעון פשוט בכל פעם שאני נכנס לחיטוב זה עדיין מרגיש לי הזוי...

שורה תחתונה אני חושב שמשווקים את עולם הדיאטות לא נכון ומחברים אותו לאורח חיים בריא בזמן שרוב האנשים רק רוצים לרזות במשקל אז מה הטעם לדחוף לכולם תפריטים משעממים כאלה אם גם ככה רובם לא יצליחו להתמיד ובסוף יחזרו לאכילה הרגילה שלהם שבהרבה יותר מזיקה...
הוא דיבר על באגט (המקורי הארוך לא הלחמניות שיש בארץ) והוא יכול להגיע גם ל800 קלוריות אבל זה לא משנה מבחינה תאורטית רשמתי לך שאתה יכול לאכול גם פיצה כל היום ולרזות (יש ביוטיוב מישהו שעשה את זה והרגיש כמו פח זבל המדדים השתבשו והכולסטרול הרע עלה לשמיים)
אני חושב שדיאטה + תזונה בריאה הולכים יד ביד אם אתה חושב אחרת תעשה מה שהשכל אומר לך שנכון לעשות

• פותח/ת השרשור
הוא דיבר על באגט (המקורי הארוך לא הלחמניות שיש בארץ) והוא יכול להגיע גם ל800 קלוריות אבל זה לא משנה מבחינה תאורטית רשמתי לך שאתה יכול לאכול גם פיצה כל היום ולרזות (יש ביוטיוב מישהו שעשה את זה והרגיש כמו פח זבל המדדים השתבשו והכולסטרול הרע עלה לשמיים)
אני חושב שדיאטה + תזונה בריאה הולכים יד ביד אם אתה חושב אחרת תעשה מה שהשכל אומר לך שנכון לעשות

נכון אבל גם באגט ארוך בסופר חוצים לשניים שעושים סנוויץ 😃 בכל אופן הבנתי את הנקודה תודה...

אתה מדבר על לחמניה, אני מדבר על באגט - פילסברי/בונז'ור ו - 500-600 קלוריות מינימום בוודאות.

כל הכבוד לך אתה היחיד שמראה כמה רע לאכול בצקים ובגטים אשר גורמים לעליית סוכר גבוהה מאוד בדם ועלולה לגרום מחלות.
אישית אני שונא תזונה בריאה אבל יודע שחייב לשלוט במה שאני אוכל כי אחרת אני אקבל סוכרת

יש לך ראיות לזה שהמדדים שלו השתבשו? כי המחקרים מראים שירידה במשקל תשפר את המדדים גם אם התזונה גרועה.

כל הכבוד לך אתה היחיד שמראה כמה רע לאכול בצקים ובגטים אשר גורמים לעליית סוכר גבוהה מאוד בדם ועלולה לגרום מחלות.
אישית אני שונא תזונה בריאה אבל יודע שחייב לשלוט במה שאני אוכל כי אחרת אני אקבל סוכרת
זו פעם שניה לפחות שאתה אומר את השטויות האלה שלא מגובות בכלום. תביא ראיות או שתפסיק להפחיד אנשים

מי הכניס לך את השטויות האלה לראש?
אתה סוכרתי?
אינני סוכרתי.
אבל חושש מזה סכרת היא מגיפה של הדור הזה.
תשאל את עצמך למה?
התשובה תזונה מעובדת, תזונה עתירת סוכר, תזונה של בצקים ומאפים.
כל זה בעיכול הופך לסוכר. לאאני המצאתי. זה מדע.

אינני סוכרתי.
תשאל את עצמך למה?
מדע לוחש לך בלילה את העלילות האלה?

יש לך ראיות לזה שהמדדים שלו השתבשו? כי המחקרים מראים שירידה במשקל תשפר את המדדים גם אם התזונה גרועה.

זו פעם שניה לפחות שאתה אומר את השטויות האלה שלא מגובות בכלום. תביא ראיות או שתפסיק להפחיד אנשים
שלום רב: זה כמו לחפש ראיות שעכשיו בחוץ אור יום. אלה דברים ידועים ונכונים מחקרית.
סתם מחיפוש של שניה וחצי באינטרנט תמצא למשל קמח לבן – האם הוא באמת נורא?

ולמשל

ויש עוד המון... מי שרוצה יחפש וימצא.
מדע לוחש לך בלילה את העלילות האלה?
לדעתי לא צריך לחכות שיקרה לך משהו רע, על מנת להתמודד איתו.
החוכמה היא מניעה. 😃

שלום רב: זה כמו לחפש ראיות שעכשיו בחוץ אור יום. אלה דברים ידועים ונכונים מחקרית.

ולמשל

החוכמה היא מניעה. 😃

כמה חרדה בבן אדם אחד...

ולמשל

החוכמה היא מניעה. 😃

אני לא צריך סרטון מאנשים שמשרד הבריאות הוציא אזהרת רמאות נגדם.
אמרת שזה מדע, תביא מדע

אינני סוכרתי.
תשאל את עצמך למה?

חבל על הזמן, אני אשאיר אותך לקוצר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית