הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה כסף אתם מרוויחים בחודש? ממה?

תחשוב שאם היה לך ידע בסיסי באנגלית, אתה יכול לשאול את מה שאתה שואל פה שמה באנגלית ויענו לך פרופסורים הסברים מניחים את הדעת כמעט ובלי הטרלות, אתה יכול לצאת ראש ודי גאון משם, ממליץ לך בחום אבל קודם תעשה מקצה שיפורים לאנגלית שלך @The Joker.

תחשוב שאם היה לך ידע בסיסי באנגלית, אתה יכול לשאול את מה שאתה שואל פה שמה באנגלית ויענו לך פרופסורים הסברים מניחים את הדעת כמעט ובלי הטרלות, אתה יכול לצאת ראש ודי גאון משם, ממליץ לך בחום אבל קודם תעשה מקצה שיפורים לאנגלית שלך @The Joker.
אבל יותר כיף בעברית ובפורום כושר מוביל בארץ

• פותח/ת השרשור
תחשוב שאם היה לך ידי בסיסי באנגלית, אתה יכול לשאול את מה שאתה שואל פה שמה באנגלית ויענו לך פרופסורים הסברים מניחים את הדעת כמעט ובלי הטרלות, אתה יכול לצאת ראש ודי גאון משם, ממליץ לך בחום אבל קודם תעשה מקצה שיפורים לאנגלית שלך @The Joker.
קודם הסקת שאני לא יודע מה זה רדיט ועכשיו אתה מסיק שאין לי אנגלית בסיסית.
נייס.

קודם הסקת שאני לא יודע מה זה רדיט ועכשיו אתה מסיק שאין לי אנגלית בסיסית.
נייס.
אני זוכר את השירים שכתבת באנגלית ב3 בלילה שטענת שאתה שיכור או משהו, זה די strong case אח

איזה אפס, שמתי פרסום ממומן ברשתות חברתיות ועכשיו אני מרוויח 8 ספרות בחודש
כל בנאדם שני שמרוויח כסף משיווק שותפים, את רוב הכסף הוא מרוויח מלהפוך לגורו של למכור לאנשים קורס וחנויות מוכנות

כל הפיד אצלי בפייסבוק זה מליוני הדרי אשוח חדשים והם כולם מבטיחים שהם לא אשר אשוח ושאתה מסתכל לעומק אתה קולט שהם כן והדרך שלהם לשווק את עצמם זה להגיד שהם לא כמו השמוקים האחרים למרות שהם בעצמם... קיצור משהו פה מסריח

כל בנאדם שני שמרוויח כסף משיווק שותפים, את רוב הכסף הוא מרוויח מלהפוך לגורו של למכור לאנשים קורס וחנויות מוכנות

כל הפיד אצלי בפייסבוק זה מליוני הדרי אשוח חדשים והם כולם מבטיחים שהם לא אשר אשוח ושאתה מסתכל לעומק אתה קולט שהם כן והדרך שלהם לשווק את עצמם זה להגיד שהם לא כמו השמוקים האחרים למרות שהם בעצמם... קיצור משהו פה מסריח
בזמן שכתבת את התגובה הזאת עשיתי עוד 600 אלף שקל מדרופשיפינג...

בזמן שכתבת את התגובה הזאת עשיתי עוד 600 אלף שקל מדרופשיפינג...
דוגמא למשל
Screenshot_20200923-184704843.jpg

@McGregor
צפה בסרטונים של
Buakaw
Dzhabar askerov

•טיפ שעזר לי לאגרופים(מהירות וכוח)
בסיום האימון
סט של אגרופים עם משקוליות של 2 קילו
מיד לאחריו אותו הדבר עם גומית התנגדות
ואז לסיום סיומת צל בוקס.

זה בדיוק מה שעשיתי באימון האחרון

איזה חברה של ציוד רכשת?
ממליץ על ״וואנום״ או ״האיבוסה״
בנדג׳ים של ״טווינס״ בהצלבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית