- פותח/ת השרשור
לגמרי.הכל עניין של פרספקטיבה
קצת יקר למחירי השוק היום, לא?
אה, ואתה זה ששינה נושא.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לגמרי.הכל עניין של פרספקטיבה
קצת יקר למחירי השוק היום, לא?
"קריאטין"?🤯🤯🤯במאה שקל לגרם
אני מבין שאתה לא יודע מה זה redditלגמרי.
אה, ואתה זה ששינה נושא.
יש וישקצת יקר למחירי השוק היום, לא?
חולצה לבנה"קריאטין"?🤯🤯🤯
אתר.אני מבין שאתה לא יודע מה זה reddit
אבל יותר כיף בעברית ובפורום כושר מוביל בארץתחשוב שאם היה לך ידע בסיסי באנגלית, אתה יכול לשאול את מה שאתה שואל פה שמה באנגלית ויענו לך פרופסורים הסברים מניחים את הדעת כמעט ובלי הטרלות, אתה יכול לצאת ראש ודי גאון משם, ממליץ לך בחום אבל קודם תעשה מקצה שיפורים לאנגלית שלך @The Joker.
עכשיו שאתה מנסח את זה ככה... אז בעצם...אבל יותר כיף בעברית ובפורום כושר מוביל בארץ
קודם הסקת שאני לא יודע מה זה רדיט ועכשיו אתה מסיק שאין לי אנגלית בסיסית.תחשוב שאם היה לך ידי בסיסי באנגלית, אתה יכול לשאול את מה שאתה שואל פה שמה באנגלית ויענו לך פרופסורים הסברים מניחים את הדעת כמעט ובלי הטרלות, אתה יכול לצאת ראש ודי גאון משם, ממליץ לך בחום אבל קודם תעשה מקצה שיפורים לאנגלית שלך @The Joker.
אני זוכר את השירים שכתבת באנגלית ב3 בלילה שטענת שאתה שיכור או משהו, זה די strong case אחקודם הסקת שאני לא יודע מה זה רדיט ועכשיו אתה מסיק שאין לי אנגלית בסיסית.
נייס.
בהחלט לא הקבצה ג'נייס.
מליון שקל משיווק שותפיםלא ברדיט
כמה אתה מרוויח בחודש
איזה אפס, שמתי פרסום ממומן ברשתות חברתיות ועכשיו אני מרוויח 8 ספרות בחודשמליון שקל משיווק שותפים
כל בנאדם שני שמרוויח כסף משיווק שותפים, את רוב הכסף הוא מרוויח מלהפוך לגורו של למכור לאנשים קורס וחנויות מוכנותאיזה אפס, שמתי פרסום ממומן ברשתות חברתיות ועכשיו אני מרוויח 8 ספרות בחודש
בזמן שכתבת את התגובה הזאת עשיתי עוד 600 אלף שקל מדרופשיפינג...כל בנאדם שני שמרוויח כסף משיווק שותפים, את רוב הכסף הוא מרוויח מלהפוך לגורו של למכור לאנשים קורס וחנויות מוכנות
כל הפיד אצלי בפייסבוק זה מליוני הדרי אשוח חדשים והם כולם מבטיחים שהם לא אשר אשוח ושאתה מסתכל לעומק אתה קולט שהם כן והדרך שלהם לשווק את עצמם זה להגיד שהם לא כמו השמוקים האחרים למרות שהם בעצמם... קיצור משהו פה מסריח
דוגמא למשלבזמן שכתבת את התגובה הזאת עשיתי עוד 600 אלף שקל מדרופשיפינג...
@McGregor
צפה בסרטונים של
Buakaw
Dzhabar askerov
•טיפ שעזר לי לאגרופים(מהירות וכוח)
בסיום האימון
סט של אגרופים עם משקוליות של 2 קילו
מיד לאחריו אותו הדבר עם גומית התנגדות
ואז לסיום סיומת צל בוקס.
קטעהאיבוסה