- פותח/ת השרשור
להזמיו גבר גדול ממני פיזית שאני לא מכיר בכלל הביתה כשאני לא גר לבד לא מפחיד אותי.עצר אותך בדרך או ממלז?
איזה גנטלמן
מפחד ממה?אני לא נושך (חזק)
לקבל קנס מאוד.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
להזמיו גבר גדול ממני פיזית שאני לא מכיר בכלל הביתה כשאני לא גר לבד לא מפחיד אותי.עצר אותך בדרך או ממלז?
איזה גנטלמן
מפחד ממה?אני לא נושך (חזק)
עצר אותך בדרך או ממלז?
מי סיפר לך?להזמיו גבר גדול ממני פיזית
שיטה מיושנת מדיממל"ז, כאמור אני מייחס את זה בעיקר לכשל שלי, הייתי עצבני ולא מרוכז.
אני מנצח ממל"ז לפחות פעם בחודש, אבל אני לא באמת משתולל, סתם נוהג דיי מהר איפה שזה אפשרי.
38 מעל המותר לאחר הפחתה של 5 קמ"ש , הספקתי לבלום קצת לפני שנכנסתי לו לטווח, אחרת זה היה משפט.מי סיפר לך?
אני בעצם שחיף
שיטה מיושנת מדי
מצליח רק על מי שנופל בזה ולא מערער
כמה מעל המותר היית?
על כל מד מהירות משטרתי ניתן לערער38 מעל המותר לאחר הפחתה של 5 קמ"ש , הספקתי לבלום קצת לפני שנכנסתי לו לטווח, אחרת זה היה משפט.
אתה בטוח שעל ממל"ז אפשר לערער כל כך בקלות? על המצלמות עמוד (גאסטו) אני יודע שאפשר כי כרגע כל הסטטוס החוקי שלהם בספק.
להבא טוס נמוך חביבי
לא, על אופנוע כבר הייתי מת מזמן.על כל מד מהירות משטרתי ניתן לערער
כמ ובן תלוי העו"ד שלך
להבא טוס נמוך חביבי
לא על אופנוע נכון?
אל תהיה בטוחלא, על אופנוע כבר הייתי מת מזמן.
רק מדמיין כמה חזק הוא היה מוטרל ע"י אלכס והשלד 🤣 (מתגעגע לימים שלהם...)התכוונתי ש80% מהשרשורים שלך נראים כמו ספאם (ואגב היו ננעלים בימים אחרים של הפורום)
ממש, אחריהם הוא בטוח היה צריך כדורים פסיכיאטריים לכל החיים.רק מדמיין כמה חזק הוא היה מוטרל ע"י אלכס והשלד 🤣 (מתגעגע לימים שלהם...)
רק מדמיין כמה חזק הוא היה מוטרל ע"י אלכס והשלד 🤣 (מתגעגע לימים שלהם...)
עוד קצת נוסטלגיית פורום והשיער יחזור לצמוח..ממש, אחריהם הוא בטוח היה צריך כדורים פסיכיאטריים לכל החיים.
אני צריך בלי קשר.ממש, אחריהם הוא בטוח היה צריך כדורים פסיכיאטריים לכל החיים.
they think they're better than usלאן באמת נעלמו כמה חבר'ה משקיענים שהיו פה?
@White Walkerמורן
@RussianHotGirlrussiangirl
@SweetBambaBAMBA
הןא דווקא מעלה סרטונים של הדדליפט שלו פעם בכמה זמן, חזק בטירוףrussiangirl
אני חושב שהם יודעיםthey think they're better than us
בזמן שכתבת את התגובה הזאת עשיתי עוד 6 מיליון שקל מדרופשיפינג...בזמן שכתבת את התגובה הזאת עשיתי עוד 600 אלף שקל מדרופשיפינג...
בזמן שכתבת את התגובה הזאת איתרתי ופוצצתי את הדר אשוח במכות.בזמן שכתבת את התגובה הזאת עשיתי עוד 6 מיליון שקל מדרופשיפינג...
בזמן שכתבת את התגובה הזאת יכלתי להיכנס לגוגל ולבדוק מי זה הדר אשוח אבל בדיוק כתבתי לך תגובהבזמן שכתבת את התגובה הזאת איתרתי ופוצצתי את הדר אשוח במכות.
כמו שאני תמיד אומר אלכס לא באמת עזב, הוא יצא למסע, למסע שבסופו שהוא יגלה האם באמת אפשר להטריל את אלוהים למוות?רק מדמיין כמה חזק הוא היה מוטרל ע"י אלכס והשלד 🤣 (מתגעגע לימים שלהם...)
😛they think they're better than us
@White Walker
@RussianHotGirl
@SweetBamba
הןא דווקא מעלה סרטונים של הדדליפט שלו פעם בכמה זמן, חזק בטירוף