הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעדן חלבון מולר לייט

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
נתקלתי היום בסופר במעדן חלבון לייט החדש של מולר, הופתעתי ממנו מאוד כי הרגיש לי מאוד עתיר קלוריות, די דומה לתנובה GO הרגיל שיש בו 200 קלוריות בעוד שבמולר רשום שיש רק 116 קלוריות והייתי מופתע, אבל אז הסתכלתי בערכים עצמם וגיליתי שזה לא בדיוק ככה, כמו שאתם רואים פה: Müller Active יוגורט מועשר ב20 גרם חלבון 0% שומן עם תות
הם לא מחשבים את זה לגמרי נכון...
האם למשל פה יופלה GO עם אננס מופחת קלוריות שיש באמת בגביע 128 קלוריות אני יכול להתייחס לזה כאילו במולר יש באמת פחות קלוריות או שבפועל יש שם בערך 160 בגביע?

כל עוד הסטייה נשארת קבועה זה לא אמור להפריע לך, תחשבי על זה 😃
לא מבינה בזה הרבה. בחיטוב ראסמי פעם ראשונה בחיים חח (בינתיים הולך לא רע ב"ה) וגם לא לחוצה על זה הרבה. סטייל "אמשיך לרדת כל עוד זה נוח לי ולא מכניס אותי לסטרס".

אבל בהיגיון פשוט מה שאתה אומר נכון כשהתפריט יחסית קבוע. כשהתפריט מאוד דינאמי לכאורה זה פחות עובד.
אניוויי, סטטיסטית סביר לומר שכשם שיש כמה סטיות למעליותא, יש גם כמה סטיות לגריעותא ובסופו של יום/שבוע זה מתקזז, וזאת כי אנחנו לא מכונות. עדיין לא חושבת שמומלץ להסתמך על ההשערה ההגיונית הזו ושאר קולות כדי "לחפף".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית