עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה יאח יקר, כמה ימים לא אכלתי טוב כמו מיני ריקון ירדתי ל95-96, עכשיו חוזר לאכול כמו שצריך שוקל 99 בנתיים, לגבי ה מולטי אני רוצה למכור אותו, סתם קקה חחחחחח, שמתי בדשא סינטטי למטה ספסלנראה פצצה!!
איזה כיף שיש לך מולטי טריינר בבית!
תודה יאח יקר, כמה ימים לא אכלתי טוב כמו מיני ריקון ירדתי ל95-96, עכשיו חוזר לאכול כמו שצריך שוקל 99 בנתיים, לגבי ה מולטי אני רוצה למכור אותו, סתם קקה חחחחחח, שמתי בדשא סינטטי למטה ספסל
יש ליד דמבלים 20 ו40 סוגר לי הרבה פינות
יש לי בירושלים צריך לאסוף מוט w מוט אולימפי ובבית יש טיפה פלטות 45 ק"ג במצטבר, זה כלום אבל אפשר לעשות מליון חזרות או לעשות טיול לאנגים ברחוב ואם באלי משקל אז לאלתר איכשהו לחבר את בדמבלים למוט ולעשות דדליפט וכאלה
אתה עושה קצת רגליים קצת חזה קצת גב... אבל שוכח להפגיז בבטן, כתפיים, יד אחורית יד קדמית, אתה יודע שרירים קטנים... כמובן זה עדיף מאשר להתמקד בקטנים ולדלג על הגדולים אבל לאט לאט חוזר לעלות על הגל בעזרת ה', רק בימים האחרונים חזרתי פה ושם לעשות אימונים, מבחינתי, התחלתי את הסגר שבוע לפני כולם כשהעיפו אותי מהחדר כושר..זאת הבעיה במולטי טריינים הבייתים שהם קקה.. וגם נהרסים מהר..
תן בראש בסגר!! אחלה תוצאות!
וואלה אני מחכה לאסוף את המוט אולימפי וללכת ברחוב טיול לאנגים כמו ה בילדרים מה אינסטה, רק בשביל זה הסגר הזה שווה חחחחחחחשיגמר כבר הסגר הזה!! גמר את כולנו!!!
נמאס להתאמן בבית ובחוץ.. 😆
תן ניחושולעזעזל איך אתה חטוב כל השנה?
מממ... גנים!תן ניחוש
כמו של רונאלדומממ... גנים!
השמן או החטוב?כמו של רונאלדו
ההוא מהשכונה שליהשמן או החטוב?
תן ניחוש
יעני חומרים? לא נראלי שהבנתי אותך.
זה ברור, התכוון שתנסה לנחש איזה בדיוק 😉
ובכל אופן יופי של עבודה
הרבה הוכיחו את זה שאפשר גם בלי, לדעתי קודם כל הבריאות, לא מזלזל כמובן באף משתמשוואי איזה מחוק אני.. הייתי בטוח שהוא טבעי, לגמרי הוא עושה חשק להתחיל חומרים.
ואלה לא צריכה להיות בעיה לבחור בן 28-29 לתחזק גוף כזה ללא חומרים....תן ניחוש