אהה, וזה אני לפני האימונים, האימונים והאוכל עשו אותי יותר גדול אבל אני די נראה אותו דבר, בתגובה למי שהביא פה תמונה של מגה בו
צפה בקובץ המצורף 59413
בערך מה שיוצא לכל בנאדם שמדבר על בנאדם אחר בלי סיבה מספיק טובה.. (כלום)[/QUOTE
/QUOTE]
רק בריאות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אהה, וזה אני לפני האימונים, האימונים והאוכל עשו אותי יותר גדול אבל אני די נראה אותו דבר, בתגובה למי שהביא פה תמונה של מגה בו
צפה בקובץ המצורף 59413
בערך מה שיוצא לכל בנאדם שמדבר על בנאדם אחר בלי סיבה מספיק טובה.. (כלום)[/QUOTE
/QUOTE]
אתה טעון עכשיו שפעם ראשונה שדרכת בחדר כושר היה ב2019 כן?בחיים שלי לא אמרתי את זה
עניתי לזהאתה טעון עכשיו שפעם ראשונה שדרכת בחדר כושר היה ב2019 כן?
משמר הגבול ירושלים בשבילךפעם שוטר תמיד שוטר.
אני אמרתי, שובאתה באמת רוצה שאני אוכיח את זה
אני עכשיו יוצא כשאני אחזור הביתה אני מוכן בשבילך למצוא הוכחות לזה שאתה משקר או שאתה יכול לכתוב שיכול להיות ששכחת ואתה מתאמן יותר או רק רציני (חומרים) מ2019 או כל דבר אחר
מה העבודה החדשה שלך שאמרת שהפסקת שם?משמר הגבול ירושלים בשבילך
הפסקתי שם לפני שנתיים.מה העבודה החדשה שלך שאמרת שהפסקת שם?
בהצלחה בלימודים חברהפסקתי שם לפני שנתיים.
משם הלכתי למשרד הבטחון,עכשיו נח בבית עד שמתחיל ללמוד תכף
יפה שכבר התקדמו מפעם ראשונה בחדר כושר ב2019 (כמו שכתבת לפני שתי הודעות) לפעם ראשונה ב2011/127 שנים לפני , אי שם ב2011 או 2012 התאמנתי קרוב לשנה בחדר כושר, יש לי סרטון פיזיקס מאז אם זה מעניין אותך
גבר, אני לא שיקרתי לגבי מתי שאני מתאמן, תתקדם.יפה שכבר התקדמו מפעם ראשונה בחדר כושר ב2019 (כמו שכתבת לפני שתי הודעות) לפעם ראשונה ב2011/12
עכשיו רק תוסיף שמאז 2011/12 אתה מתאמן און אוף
(יאללה אני זזתי מקווה לא לחזור מאוחר מידי) אבל יש לך זמן להגיב
זה יכול להיות גנטי אפילו לא שמתי לבוהקרחת
מלא מושעים ביומיים האחרונים
יש להם קורונה?
😃
צבירת אזהרות מובילה להשעיה זמנית או קבועה, תלוי בכמות האזהרות
תגיד שמעת פעם על מישהו שגבה מתי שהוא היה על חומרים?
אני שמעתי על מישהו שגדל במידות נעליים שהוא היה על חומרים אבל הוא כנראה לקח חומרים פחות קונבנציונליים ממה שאנחנו מכירים